Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor afbraak van chalet en opruimen terrein:

Afbraak van chalet en opruimen terrein

Chalet van ong. 35m² in bos op eigen terrein met smalle doorgang afbreken en puin afvoeren. Houten chalet met roofing dak.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Noorderwijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afbraak van chalet en opruimen terrein uit heel België:

Afbraak chalet

Chalet van 6m x 9m afbreken. Afval afvoeren.

Afbreken L-vormige chalet en inboedel

Het afbreken,en weg doen van mijn chalet ,alsook houten terras. inboedel,moet ook eruit - afbraak mag niet gebeuren in Juli of Augustus. Zo vlug mogelijk, zoniet,september. Ps terrein moet proper terug gegeven worden aan uitbater camping.

Afbraak van chalet en opruimen terrein

Ik wil een houten chalet laten afbreken, en terrein leeg maken.

Afbraak houten chalet-afbraak inboedel

Het afbreken van een houten chalet en schuilplaats alsook de inboedel verwijderen schatting +/- 40 m² gelegen te Herselt. De inboedel: alles wat binnen staat naar container brengen-wegdoen. Dat is een buitenverblijf in een bos af te spreken met de vakman.

Afbraak aanbouw aan chalet

Wij wonen in een houten chalet. Er is echter een overtreding op de woning, dit wil zeggen dat er een aanbouw is die er niet mag staan. Deze zou afgebroken moeten worden (ongeveer 25 m²) en de electriciteit (niet meer aangesloten), de loodgieterij en het dak zouden ook aangepast moeten worden. Elektriciteit gewoon afbreken, loodgieterij verleggen. Er moet verder niets gerecupereerd worden van het hout. Na de afbraak moet er slechts 1 muur terug van een buitenmuur voorzien worden. Dit zou echter redelijk snel moeten gebeuren.

Afbreken van chalet op vakantiedomein

Volledige afbraak chalet te vakantiedomein Schoten en verwerking via container. Grond moet volledig vrij zijn voor januari 2016

Afbraak van chalet

Afbreken van houten chalet 60 m². Opruimen van het grondstuk. Aanwezig verder: metalen gascontainer 500 liter, ijzeren poort, gietijzeren inzet open haard.

Afbraak chalet

leegstaande chalet af te breken in Herenthout, 4 op 6 meter