Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor graafwerken uitvoeren om gasleiding te laten trekken:

Graafwerken uitvoeren om gasleiding te laten trekken

Huis gekocht. Aanvraag ingediend bij Fluvius om aardgas aansluiting uit te voeren en goedgekeurd. Nu zoek ik een vakman die graafwerken (60 cm diep en +- 14 m lang) uitvoert van straat tot voorgevel en de mazout ketel vervangt door een nieuwe condensketel in de kelder.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Olen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor graafwerken uitvoeren om gasleiding te laten trekken uit heel België:

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting

Graven van greppel en put voor gasaansluiting. Het gaat over een stuk van 1 m³, plus een greppel van een halve meter breed, 70 cm diep over lengte van 8 meter.

Graafwerken uitvoeren voor aansluiting van gas

Gleuf van 10 m lengte + put voor gasaansluiting. 2 buizen van diam 110. Gracht graven voor de gasaansluiting - 2 buizen.

Graafwerken uitvoeren om aardgas binnen te halen

Ik wil aardgas binnenhalen in mijn woning en zoek iemand om de graafwerken uit te voeren en de boringen van buiten naar binnen te doen zodat Fluvius de installatie kan uitvoeren.

Winddichte ruwbouw zetten

Onze plannen zijn al opgemaakt en zouden liefst zo snel mogelijk beginnen volgend jaar met onze ruwbouw te bouwen. Tijdens de opbouw zouden we deze graag ook winddicht laten maken. Daarbij horende zouden we ook graafwerken, dakwerken en onze ramen willen laten uitvoeren. Voor de ramen zouden we het liefst driedubbele beglazing hebben met aluminium kaders en screens aan de achterkant (zuidkant) en zijkant.

Ruwbouwwerken zwemvijver uitvoeren

Ik zoek een aannemer voor de ruwbouw van een zwemvijver van 10 x 3 meter zwemgedeelte en een filter van ook 3 x 3 meter. Graafwerken, fundering en opbouw muren.

Graafwerken voor nutsvoorzieningen uitvoeren

Voor een renovatieproject moet men een sleuf graven voor aansluiting nutsvoorziening in orde te brengen. Dit voor de aardgsaansluiting, wachtbuis te plaatsen. Bovengrondse elektriciteitsaansluiting moet ondergronds gebracht worden.

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting

Vakman voor de graafwerken voor een gasaansluiting. Zijkant van de woning. Ongeveer 20 meter.

Grondwerken uitvoeren voor nieuwbouw

Voor bouw van een nieuwbouw moeten er grondwerken uitgevoerd worden. De nieuwbouwwoning heeft een bouwbreedte van 10,30 en bouwdiepte van 9,80 en wordt volledig onderkelderd. Aangezien het perceel een stuk hoger ligt wordt de kelder bedoeld als garage en moet er tevens een inrit uitgegraven worden. Op zoek naar een vakman voor al deze graafwerken te doen en grond af te voeren.