Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Oud Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Oud Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Oud Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Oud Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Oud Turnhout:

Deur opening bezetten en plaatsen glazen deur

Wij willen graag een glazen deur laten plaatsen. De opening moet nog bezet worden(zie foto) Deze glazen deur hebben wij nog niet gekocht, Vanwege de maat na de stukwerken.

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Put boring voor besproeien van tuin.

Afdekken keldergat zonder ventilatie verlies

Ik wil graag mijn keldergat laten afdekken zonder dat ik hierbij ventilatie verlies. De afmetingen van het gat zijn ongeveer 120 cm op 45 cm.

Klussen in huis

2 klussen: metselwerk thv de voorgevel boven de bureauraam waar enkele bakstenen dreigen los te komen. Opnieuw ophangen van buitendeur van de veranda, onderste scharnier is uit de deur gebroken en de deur sleept hierdoor

Aanleggen van terras

Ik wil een terras achter het huis aanleggen oppervlakte ongeveer 110 m². De tegels is te bespreken met de vakman.

Nieuwe arduinendorpel plaatsen

Eerste arduinendorpel is in drie gebroken van twee treden aan voordeur. De tweede trede is in orde.

Nazicht tuinhuisje en windscherm

De deur van ons tuinhuisje aanpassen (past niet meer in het slot) + plaatsen van een windscherm(is reeds in ons bezit).

Offerte kader kruipkelder

Kader van kruipkelder is verroest en deksel is nog goed maar zou ook eventueel vervangen moeten worden.

Oprit herleggen van kasseien

Oprit herleggen met kasseien

Gevelisolatieplaten plaatsen

Buitenmuur bekleden met Powerwall Recticel isolatieplaten (dikte 50 of 60 mm) en regels. Totale opp ongeveer 66 m². Moet uitgevoerd worden door erkende aannemer omdat dit één van de voorwaarden is om een premie hiervoor te ontvangen.