Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor deur opening bezetten en plaatsen glazen deur:

Deur opening bezetten en plaatsen glazen deur

Wij willen graag een glazen deur laten plaatsen. De opening moet nog bezet worden(zie foto) Deze glazen deur hebben wij nog niet gekocht, Vanwege de maat na de stukwerken.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Oud-Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur opening bezetten en plaatsen glazen deur uit heel België:

Nieuwe houten deur plaatsen

We zouden een oude vervallen deur graag laten vervangen door een steviger model voorzien van een stevig hondenluik. Het betreft een deur waarvan dus de opening reeds is gemaakt en die uitgeeft enerzijds op onze tuin en anderzijds in het hondenkot. Dus in feite is het gewoon plaatsen van deurkozijn en deur. Moet niet de mooiste deur zijn want met de honden blijft dit niet lang proper.

Gyproc plaatsen op zolder

Zolder: 1) 35 m2 gyproc te zetten Dit is inclusief: schuine wand tg dak Afwerking van dakkapel binnenkant 2) verfdeur zetten in een reeds geplaatste gyproc muur. Ik heb nog 20m2 gyproc liggen en wat houten balken om deze in te kloppen. Deur heb ik nog niet (opening voorzien voor deur 85 a 90 cm breed) 3) gyproc afwerken maar dan volledige zolder ca 50m2 Graag obv deze omschrijving een interessante offerte.

Ijzeren tuinpoort vernieuwen

Momenteel staat er ijzeren toe poort gelijk met ons huis en straatkant, 13 jaar, maar kan al jaren niet meer gesloten worden wegens verzakking. (aan binnenkant blokkeren)Graag opnieuw een ijzeren poort opening 2m75 en ongeveer 1m90 hoog, maar graag een deur in de poort verwerkt, en dat beiden helemaal open kunnen. Verwijderen andere poort, prijs nieuwe poort en plaatsen van die nieuwe poort.

Deuropening verplaatsen

Ik wil graag natuurlijk licht in mijn badkamer, wil daarom graag mijn deur verplaatsen van mijn badkamer naar mijn slaapkamer ipv badkamer naar inkomhal in mijn appartement op het 1ste verdiep. 1 opening dichtmaken andere open maken.

Afwerking zolderopening

Momenteel ligt er een deur plat als toegang naar de zolder. Deze wordt gebruikt als luik,daar de zolder weinig gebruikt wordt We wensen nu de deur terug recht te plaatsen en dan de opening af te werken met pvc planchetten Materiaal aangekocht.

Restaureren oude eiken voordeur

Ik woon in een zeer oud huis (18de eeuw), de voordeur is een dubbele eiken deur, ongeveer 3 meter hoog) waarvan de rechterkant opendraait. Boven de deur is een glaspartij waarvan verschillende glazen kapot zijn (enkel glas). De deur sleept en gaat niet volledig meer open, het openen van de tweede vleugel is een hele klus waarbij een ladder nodig is. Graag had ik volgende aanpassingen bekeken : herstelling ophanging deur, opening 2de vleugel aanpassen zodat dit gemakkelijker gaat en een veiliger slot plaatsen. Eventueel ook glaspartij herstellen of een tweede raam voorplaatsen ter isolatie. Ik wil graag de verschillende mogelijkheden bekijken.

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Een muur deels laten weg nemen van de keuken. De muur zelf is 3,5m lang met nog een deur opening er in van 85cm . Het deel dat zou weg moeten genomen worden is 2m lang en 2,5m hoog. de muur zelf is 14 cm van dikte, dus zal waarschijnlijk wel een poutrel moeten gestoken worden. Het is in een appartement op het 3de verdiep.

Uitbreken muur en plaatsen nieuwe deur

Ik zou graag de (standaard)deur van de keuken naar de living en de muur er rond uitbreken om een grote schuifdeur te plaatsen. Het betreft de deur + linkse deel van boekenkast (50cm) op de foto. Deze schuifdeur (met het katrolsysteem) voorzien we zelf, maar we willen de muur netjes laten afwerken. Het zou gaan om een totale opening van 135 cm + afwerking.