Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor sleuf graven en terug dichten voor telenetaansluiting:

Sleuf graven en terug dichten voor telenetaansluiting

Wachtbuis van 4cm met kabel op 60cm diepte plaatsen onder bestaande oprit. Oprit is in klinkers. Lengte voetpad tot gevel is ong. 8m. Voor aansluiting Telenet.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Puurs (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuf graven en terug dichten voor telenetaansluiting uit heel België:

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Sleuf van ong. 20m x 0.8m graven. Buitenput van 1m x 1m x 1m tegen buitengevel graven om dienstleiding via muurdoorgang binnen te brengen. Gladde PVC buis diameter 1.1m x 0.6m, loodrecht op en tot aan rooilijn.

Graven van sleuf voor wateraansluiting

Sleuf graven vanaf de rioollijn tot aan punt waar meter zal komen met gepaste buizen van diameter 110mm. 80cm Diep, 17m rechtlijnig onder haag door, hoek van 45° en nog 1m om onder vloer veranda uit te monden. Waterleiding zit aan overkant weg Watergroep doet enkel dit deel van de werken. Aanvraag voor drinkwateraftakking is lopende bij Watergroep. Watergroep doet slechts een deel van de werken. Rond gat in vloer veranda boren van 120mm, uit dat gat moet Watergroep zijn leiding kunnen uitmonden.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

U graaft de sleuf op privé domein minstens 70 cm diep, en het graven van een buitenput 1m x 1m x 1m tegen de buitengevel om de dienstleiding via de muurdoorgang te kunnen binnen brengen U levert en plaatst een gladde, rechte pvc buis diameter 110mm op min 60 cm diepte en loodrecht op en tot aan de rooilijn

Sleuf en wachtput graven en wachtbuis plaatsen

Graaf een wachtput van 1 x 1 x 1 meter, aan de buitenkant van de woning. Graaf een sleuf van de wachtput tot aan de rooilijn, loodrecht op de as van de weg in de oprit in grind. Verwijder de bovenste grindlaag van de oprit. Zorg ervoor dat de sleuf overal 80 cm diep en minstens 30 cm breed is, over een lengte van 6m. Voorzie een Benor-gekeurde in elkaar schuivende gladde pvc-wachtbuis van 7m, met een diameter van minimum 110 mm in de sleuf. Vul de sleuf opnieuw, stevig gelaagd En dek af met de gerecupereerde grind. Laat de wachtput geopend.

Sleuf graven voor aansluiting gas

Sleuf graven voor wachthuis nieuwe aardgasleiding , 8 m

Voorbereidende werken gasaansluiting

Bij deze had ik graag een offerte aangevraagd voor voorbereidende werken voor een gasaansluiting: - Graven van een put 1m x 1m x 1m - Sleuf van minstens 70 cm diep (zie bijlage voor rooilijnplan) Ondergrond is beton/tegels.

Sleuf graven voor aansluiting waterleiding

Sleuf graven van aan voorgevel tot aan waterleiding 7 meter. diepte 1 meter. Voor 20 april uit te voeren.

Wachtbuis gas leggen

Ik wil een sleuf (9 meter / 70cm ) en een werkput (1m x 1m) laten graven voor de aanleg van gas, wachtbuis plaatsen en sleuf sluiten. Wortels van een boom kunnen een bijkomende hindernis zijn.