Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Ranst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Ranst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Ranst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Ranst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Ranst:

Reinigen regenwaterput

Reinigen regenwaterput van 5000 liter. Put is gemaakt uit beton.

Plaatsing tuinhuis, inc. Fundering

Plaatsing tuinhuis, inc. Fundering Tuinhuis is 12m² Fundering mag groter zijn

Gevelrenovatie in PVC

Afwerken van beplating boven ramen Zijn nu afgewerkt met hout . 20m Lopend Breed op een maximun van 50cm boven de ramen , Graag iets met houtstuctuur in PVC plaatsen .

Cementbepleistering zonder isolatie aanbrengen

Door stormschade is een deel van de bepleistering van de muur gekomen, mogelijk kan bij herstelling het aantal m² nog wel oplopen.

Vervangen beerputdeksel en verluchtingspijp maken

Door de grote last aan beerputvliegjes in het fietsenkot dat over de beerput gebouwd werd, graag : 1 vervanging beerputdeksel. 2 verluchtingspijp door het dak trekken.

2 transfo's van inbouwlampen vervangen

2 transfo's van inbouwlampen vervangen

Renovatie

Het plaatsen van Gyproc platen op zolder en in de garage en in de keuken. Een tv kabel naar de eerste verdieping leggen.Een valse plafond in de keuken.En ook een aanpassing van een waterleiding in de keuken .

Nieuwbouw woning

Half open bebouwing. Huis 7m breed, 15m diep, eventueel met kleine kelder, garage naast woning 8m diep, 3m breed. Bovenverdieping 7m breed op 13m, met vaste trap naar zolder. 4 slaapkamers, badkamer boven, geen dressing, geen hoekjes en kantjes, veel lichtinval, geschikt voor kleine kinderen, trap niet in living. Living aan straatkant, energiezuinig. Heeft reeds een akkoord over bouwgrond maar nog niet aangekocht.

Oprit aanleggen

Bij ons zou er een oprit moeten aangelegd worden van 3 op 37 meter en een terras van 4 op 7 meter.

Pastorijwoning

OB met 2 bouwlagen, type pastorij. Breedte 13,20 m en diepte 10 m met uitsprong garage van 6m op 3m. Hoogte kroonlijst 6m en nokhoogte 11m. Zadeldak van 45°.