Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Schilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Schilde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Schilde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Schilde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Schilde:

Boren van waterput en plaatsen van pomp

Voor beregening van tuin van ongeveer 1000 m².

Oprit vernieuwen

Onze oprit met dolomiet ongeveer 300m² is aan opfrissing toe. De toplaag moet vervangen of opgehoogd worden. Enige nivellering is ook nodig.

Regenwaterput uitkuisen en waterdicht maken

Regenwaterput van +/- 2 m³ reinigen en waterdicht maken. Put bevindt zich onder buitenterras. Verbinding put met manuele waterpomp terug gangbaar maken.

Kluswerk in huis uitvoeren

Beschadigde meubels herstellen, boekenrekken in elkaar zetten. Ook schilderijen, hangklok en andere voorwerpen ophangen.

Schotelantenne verplaatsen op appartementsgebouw

Er is een schotelantenne geplaatst aan de zijkant van een schouw op het dak van appartements gebouw. Om cosmetische redenen moet de schotel om de hoek verplaatst worden naar de achterzijde van de schouw. (Afstand +/- 1 meter). Daarna zal de schotel weer uitgericht moeten worden. De schouw is middels een ladder via het dakterras gemakkelijk te bereiken.

Put boren voor bronpomp in tuin

Put boren + pomp installeren voor besproeien van tuin. Ik laat mij volledig adviseren door de vakman

Betonvloer hondenkennel

Betonvloer hondenkennel (afmetingen: 4,30 m x 3,30 m x 0,20 m) dient afgebroken en verwijderd te worden (voor het verwijderen van kennelpanelen en hondenhok zorg ik zelf)

Lekopsporing chauffage

Opsporen van lek, waarschijnlijk van chauffage.... er zit vocht in de muur. Vrij urgent. Komt heel veel water uit.

Vervangen van ketel

Vervangen van de mazoutketel. Op het ogenblik een buderus ketel. Graag advies omtrent de verschillende soorten ketels.

Kleine metsel werken en cementeringen

Metselwerken te doen : 2 x gemetselde kolom 0,6 x 0,6 m in oude steen met fundatie( in volle grond) en draagankers voor poort. Hoogte 2,5 m. • 2 x gemetselde kolom 0,4 x 0,4 m in oude steen met fundatie(in volle grond) en draagankers voor poort. Hoogte 1,5 m. • Metselen van muur op betonvloer in hal in snel-bouw steen 14 cm, lengte 9 m hoogte 2,5 m met 1 duuropening Metselen van muurtje op te voorzien fundament in volle grond in snel-bouw steen 9 cm, lengte 8 m hoogte 0,5 m. • Cement bezetting van verschillende muren( 1 x 4,5 x 1 m + 1 x 3 x 0,8 m + 2 x 3 x 0,6 m + 4 x 0,9 x 0,8 m) en kolommen( 3 x 0,3 x 0,3 x 1,8 m),