Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Schoten of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, nieuwe ketel en radiatoren plaatsen, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, pVC gevelbekleding vervangen, crepi met isolatie plaatsen, renovatie terrassen, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Schoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Schoten:

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Houten trap plaatsen naar zolder nieuwe trap opening maken en die van de zolder trap dicht doen. Dit is een rechte trap met kwart draai. Graag met een leuning. Met een zijde tegen muur.

Schouw en kachelbuis verwijderen

Ik wil graag de schouw van mijn dak laten verwijderen alsook de losstaande niet-dienstdoende kachelbuis die vertrekt van de zolderverdieping en door het dak steekt (zie foto). De schouw is een niet gemetste constructie die rond de uitstekende kachelbuis is gebouwd.

Opkuisen bouwgrond

Wij zijn nog op zoek naar iemand die onze bouwgrond kan opkuisen. Liefst zo spoedig mogelijk. Het gaat voornamelijk over het verwijderen van boomstronken, de afbraak van een garage, het verwijderen van betonnen palen, een betonblok en ander afval op de bouwgrond. De bouwgrond mag ook wat verhoogd worden, aangezien we iets lager dan de buren zitten.

Muur doorboren om dampkap te installeren

Muur doorboren om dampkap te installeren.

Herstellen van betonrot

Herstellen van een dakrand van een woning halfopen bebouwing met gelijkvloers en twee verdiepingen. Ik bemerk zelf roestvlekken en ijzer dewelke bloot komt te liggen waardoor er beton afbrokkelde aan zijkant van de woning ( lengte 8 m ) . Voorzijde woning ( breedte 6 m) lijkt nog in orde doch controle wenselijk!

Gasleiding verplaatsen

Wij gaan een nieuwe keuken plaatsen maar de gasleiding van de oven komt op de verkeerde plaats uit de grond. Deze zou 2 meter verder uit de grond moeten komen omdat anders de koelkast op niet op zen plek kan komen.

Overkapping in kunststof plaatsen

Wij hadden graag een overkapping in zeil met verankering in de muur of palen.

Dakterras vernieuwen

Dakterras : Herstellen van dakbekleding en plaatsen van composietterras ongeveer 18 vierkante meter.

Herstellen van arduin en dorpel onder inkomdeur

De dorpel onder de inkomdeur is in dwarsrichting gescheurd Wie kan deze herstellen en tegen welke prijs ?

Schoorsteen te herstellen

De schoorsteen van onze keuken is donderdag gedeeltelijk vernield door de storm. Ik zoek iemand die deze zo snel mogelijk kan herstellen.

Schouw renoveren tot moderne inbouw gashaard

Wij wensen een offerte voor het installeren van een inbouw gashaard met glas. Onze huidige schouw kan hiervoor dienen.

Helpen bij verhuizing

Voor verhuis binnen enkele weken; ineen zetten van meubelen, ophangen lusters en schilderijen, 2 buitenlampen plaatsen, 1 lamp in berging monteren.

Klussen in huis

Ik heb volgende zaken te doen: - glas plaatsen in voordeur - glas plaatsen in dubbele binnendeur - het herstellen van het spoelmechanisme van de wc.

Achterbouw voor badkamer

Een opbouw op de keuken bouwen of een achterbouw achter de keuken voor een badkamer in te maken. Ter plaatse na te kijken en te bespreken.

Plaatsing dampkap

Ik had graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een nieuwe schouwdampkap en een extern afvoerkanaal. Inclusief het maken van gaten voor de externe afvoer en afwerking.

Allerlei klussen

Ik zoek een klus of karwei man voor het afschuren, herschilderen deuren en stijlen in groen.

Afbraak bungalow

Ik heb een bungalow op een camping. Wanneer ik die bungalow niet kan verkopen dient hij afgebroken te worden. Wat is de prijs hiervoor en wordt dan ook de afval opgeruimd en weggevoerd? Er is 60m2 bebouwing

Boren verluchtingsgaten

Wie zoek iemand om in kruipkelder 12 verluchtingsgaten te boren. Materiaal waardoor geboord moet worden is baksteen en snelbouwsteen. Graag de prijs voor het boren alsook prijs voor 12 zwarte of bruine afdekroosters, afgekit en geplaatst.

Brievenbus herstellen/vervangen

Vervangen of herstellen van brievenbussen links en rechts van gangpad vooraan tuin 2 maal 3 brievenbussen.

Renovatie appartement

Vernieuwen van keuken, badkamer, trappen en enkele muren. Er moet ook een deur voorzien worden onder of bovenaan de trap. Afbraakwerken ga ik eventueel zelf doen.

Zolder afwerken met OSB

Zolder met dakoppervlak van circa 60m2 waarin 4 velux-ramen zitten.. Afslagen met osb platen van 0. 6 op 2. Materiaal wordt aangeleverd, enkel het plaatsen is nodig. Mag tegen bestaande balken gevezen worden. Graag iemand die mooi afwerkt en evt in bezit van liftje. . Extra mankracht om de prijs te drukken kan door ons geboden worden.

Afbraak garage met aanbouw

Een garage met aanbouw,half in hout,half in beton platen,verplichte afbraak,opgelegd door de gemeente Schoten.

Regenwaterput waterdicht maken

Onder een houten terras ligt een waterput waar de overloop naar de riolering blijkbaar verstopt is (is vastgesteld door een lekzoekbedrijf. Bovendien zou de regenput zeer waarschijnlijk opnieuw waterdicht moeten gemaakt worden of moet deze uitgeschakeld worden door rechtstreekse aansluiting op de bestaande riolering. De woning is verhuurd. Adresgegevens bij afspraak.

Plaatsen van kattenluik.

Kattenluik in raam laten plaatsen. Raam is 1meter op 2meter ongeveer.

Afbreken van chalet op vakantiedomein

Volledige afbraak chalet te vakantiedomein Schoten en verwerking via container. Grond moet volledig vrij zijn voor januari 2016