Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Schoten heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Schoten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Schoten of directe omgeving.

92 klanten uit Schoten bevelen een bij Casius in Schoten aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Schoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, poutrel en veranda plaatsen, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraakwerken uitvoeren, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, gevelbekleding met steenstrips of met crepi, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Schoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Schoten:

Schoorsteen te herstellen

De schoorsteen van onze keuken is donderdag gedeeltelijk vernield door de storm. Ik zoek iemand die deze zo snel mogelijk kan herstellen.

Schouw renoveren tot moderne inbouw gashaard

Wij wensen een offerte voor het installeren van een inbouw gashaard met glas. Onze huidige schouw kan hiervoor dienen.

Helpen bij verhuizing

Voor verhuis binnen enkele weken; ineen zetten van meubelen, ophangen lusters en schilderijen, 2 buitenlampen plaatsen, 1 lamp in berging monteren.

Klussen in huis

Ik heb volgende zaken te doen: - glas plaatsen in voordeur - glas plaatsen in dubbele binnendeur - het herstellen van het spoelmechanisme van de wc.

Achterbouw voor badkamer

Een opbouw op de keuken bouwen of een achterbouw achter de keuken voor een badkamer in te maken. Ter plaatse na te kijken en te bespreken.

Plaatsing dampkap

Ik had graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een nieuwe schouwdampkap en een extern afvoerkanaal. Inclusief het maken van gaten voor de externe afvoer en afwerking.

Allerlei klussen

Ik zoek een klus of karwei man voor het afschuren, herschilderen deuren en stijlen in groen.

Afbraak bungalow

Ik heb een bungalow op een camping. Wanneer ik die bungalow niet kan verkopen dient hij afgebroken te worden. Wat is de prijs hiervoor en wordt dan ook de afval opgeruimd en weggevoerd? Er is 60m2 bebouwing

Boren verluchtingsgaten

Wie zoek iemand om in kruipkelder 12 verluchtingsgaten te boren. Materiaal waardoor geboord moet worden is baksteen en snelbouwsteen. Graag de prijs voor het boren alsook prijs voor 12 zwarte of bruine afdekroosters, afgekit en geplaatst.

Brievenbus herstellen/vervangen

Vervangen of herstellen van brievenbussen links en rechts van gangpad vooraan tuin 2 maal 3 brievenbussen.

Renovatie appartement

Vernieuwen van keuken, badkamer, trappen en enkele muren. Er moet ook een deur voorzien worden onder of bovenaan de trap. Afbraakwerken ga ik eventueel zelf doen.

Zolder afwerken met OSB

Zolder met dakoppervlak van circa 60m2 waarin 4 velux-ramen zitten.. Afslagen met osb platen van 0. 6 op 2. Materiaal wordt aangeleverd, enkel het plaatsen is nodig. Mag tegen bestaande balken gevezen worden. Graag iemand die mooi afwerkt en evt in bezit van liftje. . Extra mankracht om de prijs te drukken kan door ons geboden worden.

Afbraak garage met aanbouw

Een garage met aanbouw,half in hout,half in beton platen,verplichte afbraak,opgelegd door de gemeente Schoten.

Regenwaterput waterdicht maken

Onder een houten terras ligt een waterput waar de overloop naar de riolering blijkbaar verstopt is (is vastgesteld door een lekzoekbedrijf. Bovendien zou de regenput zeer waarschijnlijk opnieuw waterdicht moeten gemaakt worden of moet deze uitgeschakeld worden door rechtstreekse aansluiting op de bestaande riolering. De woning is verhuurd. Adresgegevens bij afspraak.

Plaatsen van kattenluik.

Kattenluik in raam laten plaatsen. Raam is 1meter op 2meter ongeveer.

Afbreken van chalet op vakantiedomein

Volledige afbraak chalet te vakantiedomein Schoten en verwerking via container. Grond moet volledig vrij zijn voor januari 2016

Herstellen palen poort

De 2 palen van onze poort( aan de buitenomheining) zijn in de grond afgebroken. Graag herstelling aub. Dikte van palen is 15 cm.

Vernieuwen van toezichtdeksels riolering

Vernieuwen van toezichtdeksels riolering 3 stuks van 40x40 en 1 stuk van 75x75 met aanwerken van klinkers.

Herstellen van betonrot

Betonrot in terrassen en dakgoot herstellen.

Bestek waterschade voor de verzekering

Door een lek bij onze buren hebben wij last van waterschade. De muur in onze gang is volledig vochtig en vertoont schimmelplekken en blazen in de verf. De muur dient uitgedroogd te worden, eventueel opnieuw bepleisterd te worden en geschilderd. Wij zouden graag een bestek laten maken voor de verzekering.

Gas doortrekken van kelder naar keuken

Momenteel loopt er al een gasleiding van de kelder naar de aanbouw (naast de keuken op de gelijkvloers) voor de hoge rendement ketel. Ik zoek een loodgieter die een tweede gasleiding naar de keuken kan trekken zodat we een kookvuur op gas kunnen aansluiten.

Houten bungalow leeghalen en afbreken

Leeghalen en afbraak houten bungalow in Schoten. Weghalen betonnen funderingen.

Diverse klussen uit te voeren

Renovatie / Klussen: Afwerking zolder, nieuwe trap, electra, verwarming.

Kleine rioolwerkzaamheden uitvoeren

Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het verhelpen van geur overlast door een rioolputje dat nu nog binnen in huis zit. Deze zou buitenshuis geplaatst moeten worden. Verder zijn er nog een aantal andere werkzaamheden aan de afvoer nodig, zoals het vervangen van lekke koppelstukken in de kelder.

Afbreken van een vijver

Er moet in mijn hof een vijver afgebroken worden, diepste plaats is 70 cm. Vermoedelijke waterinhoud 2 à 2,50 m³. Betonnen kuip 8 à 10 cm dik en voorzien van vijverfolie. Een drilboor is nodig. Het is de bedoeling dat het afbraak-materiaal naar achter in de hof wordt gevoerd met de kruiwagen, afstand pakweg een 25 meter. Afvoeren wordt gedaan door mijzelf.