Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Schoten:

Grondwater benutten

Graag hadden we ons huis van grondwater kunnen benutten voor tuin alsook binnenhuis eventueel

Fundering gieten voor opbouw garage

Een fundering laten gieten, plaatsen voor een garage. Ook de voorbereiding moet nog gebeuren. De garage heeft de volgende afmetingen : 4m80 diep en 3m20 breed.

Herstellen of vervangen betonplaten

3 betonnen platen, telkens de onderste betonnen plaat, die onze tuin ommuren zijn verticaal gebroken. Graag zouden wij dit willen laten herstellen of vervangen door nieuwe platen.

Binnenplafond plaatsen

Binnen plafond plaatsen met mdflatten, slaapkamer

Herstellen brievenbus deurtjes + houten schutting

Appartementsblok heeft buiten 2 stenen brievenbus blokken met een houten cassement binnenin. Dit is door de jaren versleten geraakt waardoor verschillende deurtjes stuk zijn en constan openwaaien. De houten schutting 3-4 meters met een hoogte van 180 van een van de buren op het gelijkvloers opgewaaid. Dit zouden we ook graag laten herstellen/vernieuwen.

Demonteren kleerkasten en verhuis naar lagere verdieping

Drie grote kleerkasten en één kleine demonteren. Ook drie lage boekenkasten demonteren. Één naaimachinekastje naar lagere verdieping brengen. Ook de andere meubelstukken en twee éénpersoonsbedden één verdieping lager verhuizen.

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Houten trap plaatsen naar zolder nieuwe trap opening maken en die van de zolder trap dicht doen. Dit is een rechte trap met kwart draai. Graag met een leuning. Met een zijde tegen muur.

Schouw en kachelbuis verwijderen

Ik wil graag de schouw van mijn dak laten verwijderen alsook de losstaande niet-dienstdoende kachelbuis die vertrekt van de zolderverdieping en door het dak steekt (zie foto). De schouw is een niet gemetste constructie die rond de uitstekende kachelbuis is gebouwd.

Opkuisen bouwgrond

Wij zijn nog op zoek naar iemand die onze bouwgrond kan opkuisen. Liefst zo spoedig mogelijk. Het gaat voornamelijk over het verwijderen van boomstronken, de afbraak van een garage, het verwijderen van betonnen palen, een betonblok en ander afval op de bouwgrond. De bouwgrond mag ook wat verhoogd worden, aangezien we iets lager dan de buren zitten.

Muur doorboren om dampkap te installeren

Muur doorboren om dampkap te installeren.