Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor grundfos mq 3-laten herstellen:

Grundfos mq 3-laten herstellen

Sinds enige tijd maakt mijn regenwaterpomp van Grundfos pomp een zoemend lawaai, deze pomp nog maar heb wel het idee dat het lang duurt eer de wc bak terug vol is.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor grundfos mq 3-laten herstellen uit heel België:

Herstellen regelwaterpomp

Er is een probleem met de grundfos mq pomp nadat de regenput leeg heeft gestaan. We hebben de put terug gevuld met leidingwater, daarna hadden we problemen met de pomp. Ze gaat steeds in alarm en probeert om het half uur terug water te pompen. Er sijpelt water uit regenwaterkraan en in de toiletten maar stopt na een halve minuut.

Regenwaterpomp Grundfos MQ herstellen

De Grundfos pomp staat in de garage en wordt gebruikt om regenwater op te pompen voor een kraan & toilet. Met periodes slaat ze heel vaak aan (elke 10-20 seconden) afgewisseld met periodes dat ze normaal werkt. Voor de rest is er steeds voldoende water/druk.

Dringend herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos MQ

Onze regenwaterpomp (Grundfos MQ) zuigt geen water meer op waardoor toilet doorspoelen niet meer lukt. De pomp draait nog wel. We vervingen zelf al de condensator, maar het probleem is niet opgelost.

Dringend herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos MQ

We hebben een probleem met onze Grundigs mq, sinds 1 week pompt hij lucht met water op, nu doet hij zelfs niets meer. We hebben de aansluiting al volledig nagekeken, langs deze weg zuigt hij geen lucht aan.

Dringend herstellen regenwaterpomp Grundfos MQ + regelen thermostaatkraan badkamer

Onze regenwaterpomp Grundfos mq start niet meer, deze zou dringend nagekeken moeten worden. Verder hebben we nog problemen met een thermostaatkraan in de badkamer.

Grundfos regenwaterpomp repareren

De Grundfos Hydrofoorgroep MQ 3 - 45 slaat wel aan maar pomp geen water op. De pomp blijft brommen en gaat na een lange tijd in de alarm stand. De put is vol, de pomp is net twee jaar oud en wordt gebruikt voor het toilet en het wasmachine.

Dringend herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos MQ

Grundfos RMQ-B waterpomp gaat steeds in alarm. Alarm gaat weg na doorspoelen toilet. Staat geïnstalleerd in nieuwbouwwoning van 9j oud. Systeem staat al jaren op stadswater omdat we nooit proper (modder en stinkend) water in wc hadden.

Regenwaterpomp Grundfos MQ herstellen

Pomp heeft onderhoud nodig en het lijkt erop dat de filter die ervoor zit gescheurd is. Het is een Grundos MQ regenwaterpomp.