Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor grundfos mq 3-laten herstellen:

Grundfos mq 3-laten herstellen

Sinds enige tijd maakt mijn regenwaterpomp van Grundfos pomp een zoemend lawaai, deze pomp nog maar heb wel het idee dat het lang duurt eer de wc bak terug vol is.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor grundfos mq 3-laten herstellen uit heel België:

Dringend herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos MQ

We hebben een probleem met onze Grundigs mq, sinds 1 week pompt hij lucht met water op, nu doet hij zelfs niets meer. We hebben de aansluiting al volledig nagekeken, langs deze weg zuigt hij geen lucht aan.

Dringend herstellen regenwaterpomp Grundfos MQ + regelen thermostaatkraan badkamer

Onze regenwaterpomp Grundfos mq start niet meer, deze zou dringend nagekeken moeten worden. Verder hebben we nog problemen met een thermostaatkraan in de badkamer.

Grundfos regenwaterpomp repareren

De Grundfos Hydrofoorgroep MQ 3 - 45 slaat wel aan maar pomp geen water op. De pomp blijft brommen en gaat na een lange tijd in de alarm stand. De put is vol, de pomp is net twee jaar oud en wordt gebruikt voor het toilet en het wasmachine.

Dringend herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos MQ

Grundfos RMQ-B waterpomp gaat steeds in alarm. Alarm gaat weg na doorspoelen toilet. Staat geïnstalleerd in nieuwbouwwoning van 9j oud. Systeem staat al jaren op stadswater omdat we nooit proper (modder en stinkend) water in wc hadden.

Regenwaterpomp Grundfos MQ herstellen

Pomp heeft onderhoud nodig en het lijkt erop dat de filter die ervoor zit gescheurd is. Het is een Grundos MQ regenwaterpomp.

Herstellen regenwaterpomp Grundfos

Wij hebben een Grundfos MQ regenwaterpomp voor de toiletten en buitenkranen. De pomp stopt echter niet meer wanneer hij aanstaat waardoor het water in de toiletten blijft lopen(waarschijnlijk terugslagklep defect). Graag een nazicht/herstel van de pomp doorvoeren.

Regenwaterpijp, pomp herstellen, vervangen?

WIj gebruiken voor het doorspoelen van onze toiletten regenwater. Hiervoor maken we gebruik van een pomp van het merk Grundfos MQ 3-35. Sinds enige tijd slaat de pomp verschillende malen op en af tijdens het vullen van het toiletreservoir. Ik heb contact opgenomen met Grundfos om te vragen wat het probleem kon zijn. Zij vertelde me dat de debietsensor waarschijnlijk defect was. Ik heb dit onderdeel besteld en vervangen en inderdaad de pomp functioneerde terug naar behoren. Dit heeft maar enkele dagen geduurd en nu is het terug zoals voorheen. Pomp slaat 3, 4 maal af en op tijdens het vullen. Wie kan me helpen door of de bestaande pomp te herstellen of eventueel een nieuw pomp te plaatsen.

Herstelling grundfos pomp MQ 3-45

Grundfos pomp voor regenwater werkt niet meer (geeft ook geen contact meer). Is pomp van reeds aantal jaren oud.