Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor steken regenwaterput:

Steken regenwaterput

steken van regenwaterput in achtertuin + aansluiten op wasmachine. Graag regenwaterput uit kunststof. Voorbereidende werken dienen ook nog te gebeuren.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Schoten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor steken regenwaterput uit heel België:

Regenwaterput van 10.000 liter plaatsen

Regenwaterput steken 10.000 L, inclusief uitgraven. Ook een connectie maken met de reeds bestaande regenput van ook 10.000 L (als dat kan?). Moet ook uitgegraven worden.

Extra regenwaterput steken

Momenteel loopt de overloop van onze regenwaterput 40 meter verder naar een infiltratieput. Wij willen simpelweg de overloop van de eerste put onderbreken en gebruiken als toevoer voor een nieuwe put in plastic (hebben maar 2,3 m doorgang). De overloop van de nieuwe wordt terug aangesloten op de "oude" overloop. Wij zouden opteren voor een put van 5000 liter.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

We zouden 2 waterputten willen steken met een oppomp systeem , ééntje aan de paardenstal en de andere aan het huis. We zijn er nog niet uit hoeveel liter we het beste kunnen nemen.

Regenwaterput om tuin te sproeien

Regenwaterput steken om tuin te besproeien. Momenteel uitgegraven zwembad in beton die misschien wel gebruikt kan worden voor de regenwaterput.

Bruikbaar maken van regenwaterput

Wij zijn een paar jaar geleden verhuisd naar Evergem. De vorige eigenaars hebben een waterput laten steken, aansluitingen liggen er, en we hebben ook een pomp 'geërfd', maar die is nog niet aangesloten. We hebben geen idee van waar het water precies in de put komt, of hoe we het water eruit kunnen pompen. We zoeken iemand die de huidige constructie kan bekijken en optimaliseren zodat we voortaan regenwater kunnen oppompen voor onze tuin, zwembadje van de kindjes, ...

Regenwaterput plaatsen

Wij willen een regenwaterput steken, liefst van 20 000 liter. Afhankelijk van wat het advies zegt kan dit in de kruipkelder of in de tuin.

Regenwaterput plaatsen

Betonnen regenwaterput van 10.000L steken in voortuin. Inclusief pomp en aansluiting.

Putboring uitvoeren voor tuin of regenwaterput laten steken

Put boren voor beregening tuin. Het is niet mogelijk met zwaar materiaal. Zou handmatig of met kleine hulpmachine moeten gebeuren.