Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Turnhout heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Turnhout u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Turnhout of directe omgeving.

60 klanten uit Turnhout bevelen een bij Casius in Turnhout aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Turnhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: totaal renovatie living/keuken, gevel kaleien, renovatie achterbouw, terrasoverkapping in hout maken, gietvloer plaatsen op 65m², buizen vervangen door lekkage, chappen van terras, metsen authentieke open haard, zonnepanelen plaatsen, rioleringswerken uitvoeren, metalen zijgevelbekleding met isolatie plaatsen, vernieuwen van schouw op dak, betonverharding gieten voor garage met voorzieningen, dubbelwandige Inox schouw plaatsen, waterput te boren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Turnhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Turnhout:

Balkons vergroten van appartement

Graag willen wij met alle 9 eigenaars die momenteel een balkon hebben op een verdieping, onze balkons van 90 cm laten verbreden. Het betreft een woonblok van 12 appartementen met drie verdiepingen.

Olieput in garage dichten door beton te storten

Ik wil graag een olieput in een garage dicht laten maken met beton. De oppervlakte is ongeveer 5 m lang, 1 m breed, 0,5m diep.

Opstelling van meldingsdossier met Architect

Voor de verbouwing van een horecazaak te Turnhout moet een nieuw plat dak en poutrel geplaatst worden. Hiervoor moet een melding dossier worden opgesteld. Van het pand bestaan geen plannen aangezien dit een oud pand is.

Badkamer volledig vernieuwen

Badkamer: Badkamer op eerste verdieping 16 m² Inloop douche plaatsen en leidingen leggen op houten vloer. Douche toebehoren en composietplaat 180 x 90 en glaswanden reeds aanwezig Wc plaatsen geberit inbouwsysteem plus leiding en afvoer Zone douche + wc waterdicht maken 3D plan reeds gemaakt. Badkamermeubel hebben we al, dit is een enkele lavabo. Een deel achter de douche betegelen.

Herstellen van betonrot aan terras

Herstellen van de balkonrot. Ik wil iets laten doen aan het balkonrot aan het terras van mijn appartement.

Klussen in huis

Twee tegels voegen, de garage schilderen en siliconen spuiten aan wasbak in de badkamer.

Klussen in huis

2 klussen: metselwerk thv de voorgevel boven de bureauraam waar enkele bakstenen dreigen los te komen. Opnieuw ophangen van buitendeur van de veranda, onderste scharnier is uit de deur gebroken en de deur sleept hierdoor

Keldergat afdekken

Aan de voorgevel een nieuwe afdekplaat nodig op de rooster. ( 31 op 60). Aan de zijgevel een nieuwe rooster Halve boog(58 cm breed en 34,5 diep) + nadien afdekplaat 80 breed en 44? 5 diep maar aan de kanten moeten stukken af. Indien gewenst kan ik foto's bijvoegen.

Herstellen betonrot balkon

Beton van balkon is aan het afbrokkelen . Het is een appartement met balkon van 6m². Zou dit graag laten herstellen.

Klussen in huis

Klusjesman gezocht: Reinigen van dakgoten. Ophangen van trapleuning in gyproc, en ophangen van een spiegel.

Renovatie rijhuisje Turnhout

Badkamerrenovatie en mogelijkheid tot creëren van een extra bergruimte.

Aanleggen van terras

Ik wil een terras achter het huis aanleggen oppervlakte ongeveer 110 m². De tegels is te bespreken met de vakman.

Nieuwe arduinendorpel plaatsen

Eerste arduinendorpel is in drie gebroken van twee treden aan voordeur. De tweede trede is in orde.

Brandmuur te plaatsen

Ik heb iemand nodig om een brandmuur te plaatsen.

Isolatie met PUR

Graag hadden we Pur isolatie laten aanbrengen op beton. Dit op gelijkvloers van 75 m².

Inkorten van schoorsteen

Inkorten bestaande schoorsteen met 7 rijen.

Gieten van betonnen balkje

Er moet een betonnen balkje gegoten worden van 20 cm x 20 cm en 14 m lang. Het is op een terras van glv app en moet dienen om tuinschermen in te bevestigen.

Nazicht tuinhuisje en windscherm

De deur van ons tuinhuisje aanpassen (past niet meer in het slot) + plaatsen van een windscherm(is reeds in ons bezit).

Bouwen van tuinhuis

We plannen de bouw van een tuinhuis en willen hiervoor aannemer / offerte. Afmetingen: 6 op 6 m, 3 m hoog met plat dak. Twee lichtkoepels in dak. Vooraan grote schuifdeur in Alu. Gevelsteen buiten, isolatie volledig, bezetten binnenzijde.

Herstel scheur in binnen- en buitenmuur

Scheurherstel. Zowel scheur(en) in de binnenmuur als scheur(en) in de buitenmuur.

Allerlei klussen uit te voeren

Ik heb enkele klussen die moeten uitgevoerd worden :lampen te vervangen, in elkaar steken en plaatsen van vitrine kasten.Wie kan mij helpen?

Offerte kader kruipkelder

Kader van kruipkelder is verroest en deksel is nog goed maar zou ook eventueel vervangen moeten worden.

Verhuis zonnepanelen en opnieuw installeren

Verhuis van 14 zonnepanelen van Grimbergen naar een nieuwbouw in Turnhout + opnieuw installeren

Afwerken van woning

Ik zoek een klusjesman die op een nette manier onze nieuwbouwwoning kan afwerken (circa oktober): onder andere laminaat leggen en uitvoeren schilderwerken.

Dampkaprooster en andere rooster plaatsen

Er dient een nieuwe dampkaprooster gehangen te worden en een vorige rooster dient terug geplaatst te worden daar deze volledig naar beneden is gekomen. Deze beide hangen aan de zijgevel van een appartementsgebouw op de 2de verdieping (hoogte ong. 9m)