Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Turnhout of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouw zetten, renovatie werken uitvoeren, isoleren en afwerken van buitenmuur, heraanleggen oprit en eventueel terras, grondwaterput installeren, appartement schilderen en klusjes uitvoeren, rioleringswerken uitvoeren, vaste airco met gesplitste unit plaatsen in appartement, regenwaterput boren, grondwaterput boren voor besproeiing tuin, zwembad dichtmaken, septische put in voortuin plaatsen, betonnen vloer tuinhuis gieten, polycarbonaat plaatsen rond beeld, betonnen bodem uitbreken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Turnhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Turnhout:

Gat maken in gevel voor dampkamp

Er moet nog een gat gemaakt worden in de gevel, voor de dampkap. Met een rooster aan de buitenzijde. Op de 3 e verdieping van een appartementsgebouw.

Chappe uitbreken

Ik zoek iemand om 36m² tegels te verwijderen en chappe uit te breken en af te voeren leidingen die erin liggen moeten heel blijven, of gemaakt worden

Afdekken keldergat zonder ventilatie verlies

Ik wil graag mijn keldergat laten afdekken zonder dat ik hierbij ventilatie verlies. De afmetingen van het gat zijn ongeveer 120 cm op 45 cm.

Afbraak schouw woonkamer

Ik wil in mijn woonplaats een schouw laten uitbreken met de bedoeling een vlakke muur te verkrijgen. Daarna stuccen of vlak maken, graag ter plaatse komen kijken.

Gaas vervangen vliegen raam + kleine klusjes

Klusjes: Ik wil mijn drie vliegen ramen laten herstellen. Het gaas is stuk. Daarnaast heb ik nog een aantal kleine klusjes in huis: Schakelaar licht werkt niet Spot dient vervangen te worden De deurbel doet het niet meer Lavabo stop gaat niet meer toe.

Deur in pvc inkorten

Deuren in pvc in te korten: 2 PVC buitendeuren dient 1,8 cm ingekort te worden langs onder.

Balkons vergroten van appartement

Graag willen wij met alle 9 eigenaars die momenteel een balkon hebben op een verdieping, onze balkons van 90 cm laten verbreden. Het betreft een woonblok van 12 appartementen met drie verdiepingen.

Olieput in garage dichten door beton te storten

Ik wil graag een olieput in een garage dicht laten maken met beton. De oppervlakte is ongeveer 5 m lang, 1 m breed, 0,5m diep.

Opstelling van meldingsdossier met Architect

Voor de verbouwing van een horecazaak te Turnhout moet een nieuw plat dak en poutrel geplaatst worden. Hiervoor moet een melding dossier worden opgesteld. Van het pand bestaan geen plannen aangezien dit een oud pand is.

Badkamer volledig vernieuwen

Badkamer: Badkamer op eerste verdieping 16 m² Inloop douche plaatsen en leidingen leggen op houten vloer. Douche toebehoren en composietplaat 180 x 90 en glaswanden reeds aanwezig Wc plaatsen geberit inbouwsysteem plus leiding en afvoer Zone douche + wc waterdicht maken 3D plan reeds gemaakt. Badkamermeubel hebben we al, dit is een enkele lavabo. Een deel achter de douche betegelen.

Herstellen van betonrot aan terras

Herstellen van de balkonrot. Ik wil iets laten doen aan het balkonrot aan het terras van mijn appartement.

Klussen in huis

Twee tegels voegen, de garage schilderen en siliconen spuiten aan wasbak in de badkamer.

Klussen in huis

2 klussen: metselwerk thv de voorgevel boven de bureauraam waar enkele bakstenen dreigen los te komen. Opnieuw ophangen van buitendeur van de veranda, onderste scharnier is uit de deur gebroken en de deur sleept hierdoor

Keldergat afdekken

Aan de voorgevel een nieuwe afdekplaat nodig op de rooster. ( 31 op 60). Aan de zijgevel een nieuwe rooster Halve boog(58 cm breed en 34,5 diep) + nadien afdekplaat 80 breed en 44? 5 diep maar aan de kanten moeten stukken af. Indien gewenst kan ik foto's bijvoegen.

Herstellen betonrot balkon

Beton van balkon is aan het afbrokkelen . Het is een appartement met balkon van 6m². Zou dit graag laten herstellen.

Klussen in huis

Klusjesman gezocht: Reinigen van dakgoten. Ophangen van trapleuning in gyproc, en ophangen van een spiegel.

Renovatie rijhuisje Turnhout

Badkamerrenovatie en mogelijkheid tot creëren van een extra bergruimte.

Aanleggen van terras

Ik wil een terras achter het huis aanleggen oppervlakte ongeveer 110 m². De tegels is te bespreken met de vakman.

Nieuwe arduinendorpel plaatsen

Eerste arduinendorpel is in drie gebroken van twee treden aan voordeur. De tweede trede is in orde.

Brandmuur te plaatsen

Ik heb iemand nodig om een brandmuur te plaatsen.

Isolatie met PUR

Graag hadden we Pur isolatie laten aanbrengen op beton. Dit op gelijkvloers van 75 m².

Inkorten van schoorsteen

Inkorten bestaande schoorsteen met 7 rijen.

Gieten van betonnen balkje

Er moet een betonnen balkje gegoten worden van 20 cm x 20 cm en 14 m lang. Het is op een terras van glv app en moet dienen om tuinschermen in te bevestigen.

Nazicht tuinhuisje en windscherm

De deur van ons tuinhuisje aanpassen (past niet meer in het slot) + plaatsen van een windscherm(is reeds in ons bezit).

Bouwen van tuinhuis

We plannen de bouw van een tuinhuis en willen hiervoor aannemer / offerte. Afmetingen: 6 op 6 m, 3 m hoog met plat dak. Twee lichtkoepels in dak. Vooraan grote schuifdeur in Alu. Gevelsteen buiten, isolatie volledig, bezetten binnenzijde.