Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Turnhout:

Kleine klussen uitvoeren

Vervangen van dubbele lichtschakelaar. Herstellen van lekkende kraan.

Deur opening bezetten en plaatsen glazen deur

Wij willen graag een glazen deur laten plaatsen. De opening moet nog bezet worden(zie foto) Deze glazen deur hebben wij nog niet gekocht, Vanwege de maat na de stukwerken.

Rijwoning afbreken na brand

Af te breken uitgebrande rijwoning van 4,80 x 12 meter. Het gaat om een gebouw met 2 verdiepingen en een zolder. Ook gevels van de 2 buren zijn af te dekken.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen+trapgat maken

Ik wil een vaste houten trap laten maken naar de zolder, van eerste verdiep naar de zolder. De trap zal tegen de muur komen zonder leuning. Er moet ook een trapgat gemaakt worden.

Storten betonvloer 35m²

Renovatie woning Gelijksvloers met beton gieten voor een oppervlakte van 35m². Van straat tot in woning is het een afstand van 10m.

Splitsing energietoevoer (electriciteit) tussen 2de verdieping en gelijkvloers.

Momenteel beide verdiepingen op dezelfde meter. Er wordt een aparte meter geplaatst door Eandis en de bedoeling is dat daar de stroomtoevoer voor het 2 de vertrekt.

Vervanging van velux dakraam

Ik wil graag de huidige versleten velux met ref. GGLB 25 AF 05 V laten vervangen. Is in een afhellend dak. Oude velux moet terug genomen worden.

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Put boring voor besproeien van tuin.

Gat maken in gevel voor dampkamp

Er moet nog een gat gemaakt worden in de gevel, voor de dampkap. Met een rooster aan de buitenzijde. Op de 3 e verdieping van een appartementsgebouw.

Chappe uitbreken

Ik zoek iemand om 36m² tegels te verwijderen en chappe uit te breken en af te voeren leidingen die erin liggen moeten heel blijven, of gemaakt worden