Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Turnhout:

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting. Gleuf maken van huis tot straat, ong. 12m, door de tuin.

Reviseren van regenwaterput met waterpomp

Wij hebben 10 jaar geleden een huis gekocht dat in 1984 gezet is en waar een regenwaterput en bijbehorende pomponstallatie bijzit. We hebben deze echter tot op heden nog niet gebruikt en zouden graag willen op deze in orde te laten maken en eventueel tot 10.000l uit te breiden (geen idee wat de huidige inhoud is). Onze tuin is ongeveer 800m² ongeveer.

Putboring uitvoeren

Graag zouden we een putboring laten uitvoeren om onze groene- en plantentuin te besproeien. Tuin van 100 m².

Putboring laten uitvoeren

Putboring voor beregenen gazon en bijvullen hemelwaterput in droge periodes. Enkel voor in de tuin te gebruiken. Geen idee van liters, valt te bekijken.

Kleine klussen uitvoeren

Vervangen van dubbele lichtschakelaar. Herstellen van lekkende kraan.

Deur opening bezetten en plaatsen glazen deur

Wij willen graag een glazen deur laten plaatsen. De opening moet nog bezet worden(zie foto) Deze glazen deur hebben wij nog niet gekocht, Vanwege de maat na de stukwerken.

Rijwoning afbreken na brand

Af te breken uitgebrande rijwoning van 4,80 x 12 meter. Het gaat om een gebouw met 2 verdiepingen en een zolder. Ook gevels van de 2 buren zijn af te dekken.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen+trapgat maken

Ik wil een vaste houten trap laten maken naar de zolder, van eerste verdiep naar de zolder. De trap zal tegen de muur komen zonder leuning. Er moet ook een trapgat gemaakt worden.

Storten betonvloer 35m²

Renovatie woning Gelijksvloers met beton gieten voor een oppervlakte van 35m². Van straat tot in woning is het een afstand van 10m.

Splitsing energietoevoer (electriciteit) tussen 2de verdieping en gelijkvloers.

Momenteel beide verdiepingen op dezelfde meter. Er wordt een aparte meter geplaatst door Eandis en de bedoeling is dat daar de stroomtoevoer voor het 2 de vertrekt.