Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor vervangen van mazouttank door regenput:

Vervangen van mazouttank door regenput

Ik heb een ondergrondse mazouttank van 4500L onder de oprit liggen die ik wil vervangen door een regenput van ong. 7500L a 8000L. Er is een vrije toegang langs de oprit met een breedte van 5m. Ik ben hiervoor op zoek naar een vakman die de mazouttank kan verwijderen en meenemen met bijgeleverde certificaten. Op de bijgevoegde foto kan u rechtsonder het deksel van de mazouttank zien. Momenteel is het huis in ruwbouw. De buitenschil is verwijderd.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Walem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van mazouttank door regenput uit heel België:

Totaalproject cv uitvoeren

We willen de bestaande mazouttank+installatie in één ruimte wegdoen en vervangen door een aardgasinstallatie (aardgas komt al binnen) in een andere ruimte (schouw is er al). Verder willen we alle leidingen en radiatoren eens laten nakijken, en waar nodig laten renoveren/vernieuwen.

Vervangen ondergrondse mazouttank door regenput

Neutraliseren mazouttank en vervangen van mazouttank door regenwatertank (5000 liter) voor opvang van water van ons dak. Ook alle nodige aansluitingen moeten gedaan worden. De mazouttank bevindt zich 1 à 2 meter van onze woning.

Omschakelen van mazout naar aardags

Normaal was ik van plan om volgende zomer dit te laten vervangen door aardgas allemaal onze mazouttank zit namelijk nog redelijk vol, maar sinds kort heeft onze geiser het begeven. Daarom ben ik aan het twijfelen of ik deze best nu allemaal niet kan aanpassen. Omschakeling verwarming in woning (alléénstaande woning) Doortrekken van gasleiding.

Vervangen van bestaande mazouttank door regenwaterput

Ik wens mijn mazouttank te vervangen door een tank voor recuperatie van regenwater, met de bijhorende grondwerken en aansluitingen. De mazouttank heeft een capaciteit 5000 l en zal in de herfst geen functie meer hebben vermits ik overga op aardgas.

Vervangen mazouttank door regenwatertank

De mazouttank dient verwijderd te worden vanonder het terras en vervangen door een regen water tank van 5000 L in plastiek met pomp en filter. De doorgang naast het huis is vrij smal, 1m breed, 2m hoog. Moet dus met mini-kraantje. Kan er wel over het dakje heen gewerkt worden, dan is de doorgang bijna 2,5 m breed.

Oprit vervangen, mazouttank opvullen en bevloering in garage herstellen

Herbestraten oprit A met klinkers (type voor te stellen door aannemer), met inbegrip van vervanging putdeksels en afvoergoot en nazicht van de toestand van de afvoerleidingen onder de opritten na verwijdering van de bestaande bestrating. Oppervlakte: 5m x4 m en dit moet 2 keer gebeuren. Opvullen van mazouttank onder oprit B,vooraf wegpompen van eventuele overblijvende mazout. Herstel van de bevloering in garage.

Klinkers of gepolierde beton leggen en mazouttank vervangen

Aanleg verharding in klinkers of gepolierde beton +/- 1100 m², wordt occasioneel met zware tractor over gereden. Ook moet men bij enkele regenputten en een septische put het metselwerk van de putschacht herstellen. Er moet ook een mazouttank worden vervangen door een nieuwe van 5000 liter.

Mazouttank vervangen

Heb momenteel een lek in de bestaande ondergrondse mazouttank van 3300 L. De tank kan uitgegraven worden. Ik zou deze graag laten uitgraven en opnieuw plaatsen van een mazout tank. Andere mogelijkheid is uitgraven en vervangen door een aansluiting op aardgas met een gasketel.