Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Westerlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Westerlo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Westerlo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Westerlo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Westerlo:

Brievenbus vrijstaand in beton plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een pakjesbrievenbus in beton

Grondwaterpomp boren

Graag zou ik een grond water pomp willen laten boren. Dit zou enkel voor de tuin te besproeien.

Septische put herstellen

Onze septische put is kapot en heeft de inrij rond de put doen inzakken. Deze schade mag op kosten van de verzekering hersteld worden. Verder zagen wij graag de afvoer rechtstreeks op de riolering aangesloten. De afvoeren zijn goed bereikbaar.

Klusjesman nodig

Ik heb kast en daar zouden de deuren nog aan moeten komen. Ingemaakte kasten en daar zouden eveneens de deuren moeten geplaatst worden . Luster in living omhoog hangen.

Afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter

Graag hadden wij de prijs (verzekering) , wij hebben stormschade gehad, waarschijnlijk komt er een andere afsluiting.

Buitentrap opnieuw bekleden

Wij willen onze buitentrap opnieuw laten bekleden. Materiaalkeuze hangt af van de voorstellen. Momenteel zijn de treden niet even hoog en niet egaal.

Isoleren tussen holle ruimtes van dak

We zouden graag de (onbetreedbare) holle ruimte onder ons dak willen isoleren zonder teveel breekwerken.Oppervlakte :140 m². 2 mogelijke opties: holle ruimte isoleren met brekwerk of 2 de optie onderdak aanbrengen.

Draagbalk steken

Ik wil een muur laten wegbreken en een draagbalk laten steken. De werken zouden april of mei doorgaan.

Nieuw zadeldak

Wij zijn op zoek naar een dakwerker: Momenteel hebben we een nieuw zadeldak met pannen voor 2 x hob. Dus constructie,onderdak en plaatsen van de pannen. Periode november 2016.

Flexibel voor houtkachel plaatsen

Wij zouden een flexibel in houtkachtel willen laten steken en zouden willen weten hoeveel dit ons ongeveer gaat kosten. Schouw ongeveer 6 à 7 m hoog.