Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter :

Afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter

Graag hadden wij de prijs (verzekering) , wij hebben stormschade gehad, waarschijnlijk komt er een andere afsluiting.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Westerlo (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter uit heel België:

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting voor achterkant tuin. Hiervoor zullen nog struiken of niet al te hoge haag geplaatst worden. Volledig recht stuk, zonder bochten. Liefst voor de houten palen, paalhouder met pin. De totale lengte van de gewenste afsluiting 10-12 meter.

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Afsluiting tuin met draad. Onderaan betonnen plaat en bovenaan een paal. 2 rechte stukken met 1 hoek. De totale lengte van de gewenste afsluiting is ongeveer 43 meter. En de hoogte 1.80 meter of 2 meter.

Draad- en houten afsluiting voor nieuwbouw woning

We bouwen momenteel een nieuwbouw in Buggenhout. We wensen tot 30 m een houten tuin afsluiting of steenkorven te plaatsen. De volgende 70 m een draadafsluiting met onderaan een betonstrook. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 100 meter.

Composiet afsluiting plaatsen

Wij hebben graag een composiet tuinafsluiting gezet van 1. 80m hoog tussen onze tuin en deze van de buren. Graag dus panelen die aan beide zijden mooi zijn. Graag houtlook kleine lamellen of lichtgrijs panelen van +/- 20cm dik op elkaar. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 18meter

Draadomheining met bovenbuis in tuin plaatsen

afsluiting van onze tuin. We hadden graag een zwarte draad met bovenbuis en onderaan een betonplaat van ongeveer 30 cm en daarboven zwarte gaas van 1. 8 meter. Met een zwart privacy doek. Het zou gaan om ongeveer 43,5 lopende meter. De hoogte 1.80 en 2 meter. Ook eens nakijken of er een poortje mogelijk is.

Composiet afsluiting met betonnen boord

Ik ben samen met mijn buurman op zoek naar een aannemer voor het plaatsen van een tuinafsluiting op de perceelgrens te 1980 ZEMST. Wij hadden hier graag geopteerd voor tuin composiet met onderaan een betonnen boord. Lengte perceel 50 lm. Hoogte ± 180 cm.

Houten afsluiting plaatsen voor showroom

Metalen frame met gevlochten wilgentakken. 3,50 lopende meters. Er staat momenteel geen afsluiting. Dit is voor een showroom, niet voor in een tuin. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? : L350xH140xD30cm

Houten afsluiting plaatsen

We zouden graag een afsluiting van onze tuin laten plaatsen, 35m lengte, 2 m hoogte. We hadden gedacht aan betonnen palen met houten planken ertussen, en waar er een betonnen plaat als plint tussen de palen wordt gebruikt. Aan de oprit dient de afsluiting geen 2m hoog te zijn. Andere duurzame oplossingen Mogen ook voorgesteld worden, echter wel met hout.

Partners

Partners van Casius