Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter :

Afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter

Graag hadden wij de prijs (verzekering) , wij hebben stormschade gehad, waarschijnlijk komt er een andere afsluiting.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Westerlo (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter uit heel België:

Tuinafsluiting

Graag zouden wij onze tuin achteraan met draad willen laten afsluiten. Ongeveer 80 m lang met hoek. Grachtkant is in 2016 verstevigd met betonnen L-elementen, graag hierop afsluiting te monteren. Draadhoogte van 180 cm en poortje te voorzien. Momenteel nog geen aanplantingen aanwezig.

Vervanging betonnen afsluiting met nieuwe

Afsluiting tussen mijn tuin en die van de buurman, bestaande uit 13 betonnen platen van 2m breed (en ongeveer 2 m hoog) en betonpalen, zou volledig moeten vervangen worden. (Uitgebroken, nieuwe in de plaats).

Tuinafsluiting in beton

De afsluiting tussen mij en mijn buur is ongeveer 8 tot 10 meter, maar mijn tuin staat een 0,80cm hoger dan de buur dus er moet eerst een muur gebouwd worden en dan de afsluiting in beton. ook muurtje van 80cm plaatsen.

Herstel Tuinafsluiting 6m X 2m

Afsluiting in beton te plaatsen van 6 meter lang op 2 meter hoog zodat de tuin terug volledig kan afgesloten worden, momenteel staat er een houten maar deze is stuk en moet dus vernieuwd worden dringend.

Vervangen van een haag door een houten/betonnen afsluiting

Onze tuin is omringd door snelgroeiende sparren (Leylandi). We willen graag het eerste deel van de tuin naast het huis de sparren weg en vervangen door een schutting die blijvend en onderhoudsvriendelijk is. Graag hadden we de verschillende mogelijkheden eens besproken. Ook het grasveld zelf moet heraangelegd worden zodat we een robot kunnen installeren om het gras af te rijden.

Zijkant tuin afsluiting + voorkant tuin afsluiting betafence kleur groen

De af te sluiten zijkant is ongeveer 17 m. We zouden dit graag willen afsluiten met volle platen (zonder doorkijkmogelijkheid) in behandeld hout of beton (niet het uitzicht van beton). 1,80 m of 2 m hoogte. Geen onderhoud nodig (ook niet na 10 of meer jaar). Voorkant tuin afsluiting: betafence kleur groen (bv becafor Classic, hoogte 1 m): lengte tuin is ongeveer 10 m. Bij beide afsluitingen werken met betonplaten? Graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte. In het voorjaar graag plaatsen.

Afsluiting tuin in beton platen

Volledige tuin afsluiting in beton platen. Lengte van de tuin 35 meter opgesplitst in twee delen. Enkel de linker zijde.

Afsluiting voor de tuin plaatsen

Ik wil mijn tuin afsluiten met een draadafsluiting van ongeveer 1m80 (met betonplaat). Het zou over 75 meter gaan, met 1 hoek. Ik zou ook willen dat het geplaatst wordt.