Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter :

Afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter

Graag hadden wij de prijs (verzekering) , wij hebben stormschade gehad, waarschijnlijk komt er een andere afsluiting.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Westerlo (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter uit heel België:

Plaatsen van afsluiting

Wij willen onze tuin laten afsluiten met betonplaten met houtstructuur. De afmetingen zijn 2 x 17 meter lengte en 1 x 6 meter breedte en de hoogte ongeveer 1.80 meter.

Totale vernieuwing tuin en omheining

Totale vernieuwing van voor en achtertuin van half open bebouwing. : Vooraan oprit en beperkt groenaanleg. Achteraan terras en gazon. Omheining te vernieuwen. Afsluiting van halfopen bebouwing met garage aanbouw en deur. Meest dringende werkzaamheid : uitdoen en verwijderen van haag, ongeveer 30 meter lang, zeker 2 m hoog.

Afsluiting tuin plaatsen met poortje

Werf 1: - Betonplaat grijs wildverband 20 lm - Betonplaat 40 cm + draad (groen) totale hoogte 2m 1 x 100 lm 1 x 25 lm - 20 lm draad (groen) hoogte 1. 5 m + poortje van 3 m Werf 2: 25 lm betonplaat 40 cm + (draad groen) totale hoogte 2 m.

Tuinafsluiting in composiet met poortje

Graag had ik een afsluiting van mijn tuin in composiet de lengte is 22 meter en ook zou ik een zijkant van 3 meter met een poortje in voorzien en de hoogte 1.80 meter.

Betonnen omheining plaatsen

Ik heb nu een kunsthaag geplaatst in mijn tuin maar zou die graag laten vervangen door betonnen afsluiting omdat ik nu ( in de hoogte) veel inkijk heb en die betonnen afsluiting zou ongeveer 80 cm hoger komen en zou me een veiliger gevoel geven. 8 m + 1.5 m

Afsluiting plaatsen

Aan de voorkant van de tuin werden een paar bomen gesnoeid, hierdoor is de bestaande draad te kort (zie foto's voortuin afsluiting , foto 1 en 4), en zouden we deze vervangen (vanaf de punt waar de draad samenkomt met de andere draad). Het betreft een lengte van ongeveer 10,5 m. Aan de andere kant van de beplanting die tussen de 2 afsluitingen in geplaatst wordt, staat al een afsluiting van 1,80 m hoog (zie toegevoegde foto's voortuin afsluiting 2 & 3). Graag zouden we dezelfde afsluiting willen plaatsen aan de kant waar een aantal bomen gesnoeid werden.

Afsluiting tuin plaatsen

Afmetingen : 10 m x 2 m (b x h) bestaande draad moet worden ingevlochten met lamellen, en 6 m + 4 m(2 m hoog, in een hoek 90°) graag in structuurplaten in beton.

Afsluiting tuin plaatsen

We zouden graag en offerte krijgen voor een betonnen afsluiting met plaatsing voor een muur van 22. 30 meter en een muur van 12. 38 meter. De hoogte ongeveer 1.80 meter. Graag betonnen afsluiting in combinatie met hout.