Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter :

Afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter

Graag hadden wij de prijs (verzekering) , wij hebben stormschade gehad, waarschijnlijk komt er een andere afsluiting.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Westerlo (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter uit heel België:

Afsluiting tuin met draad plaatsen

Het gaat hier over het plaatsen van een tuinafscheiding met de buur (23 m). Draad met 2 meter hoogte met bovenbuis en betonplaat onderaan of betonplaten van 2 meter hoog (gladbeton).

Afsluiting tuiin in kastanjeafrastering maken

Wat is de prijs van een kastanje afrastering van de tuin. Behandeld en niet- behandeld Eén kant is 12m op 19,5 meter. Een poortje inbegrepen. Hoogte 1200mm. Hoeveel kost ons dit de meter, palen inbegrepen?

Tuinafsluiting Bekaert met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Afsluiting van tuin 51 meter Bekaert palen met bovenpaal tussen en onderaan betonenplaat. De hoogte graag 2 meter.

Plaatsen van kastanjehouten afsluiting

Ik woon in een rijhuis met achteraan een tuin. Er is al een degelijke afsluiting van Bekaertdraad met om de 2 meter een paal en onderaan een betonplaat, maar ik zou aan onze kant er een kastanjehouten afsluiting willen vóór plaatsen. Reden: het zal mooier zijn en het zal de inkijk verminderen. Afmetingen; 20 m lang en 1,75 cm hoog. De latten graag ongeveer 4 cm van elkaar.

Afsluiting met draad en betonpalen en groen doek

Onze tuin is 17 meter diep en 8 meter breed. Graag voor beide zijden en achterkant omheining gewenst. We willen graag bedrading met betonpanelen onderaan en met een groene doek of gevlochten voor de privacy. Liefst in de maand mei. Zeker voor de zomer.

Afsluiting met betonplaten in L vorm

Ik zou een afsluiting willen plaatsen tussen de buur. het gaat over 30 meter lang en 2 m hoog dan een hoek maken en verder heb ik nog 5 meter nodig mijn tuin gaan in L vorm in totaal heb ik 35 meter nodig. Graag een prijsofferte voor beton platen, iets heel stevigs.

Afsluiting plaatsen en herstellen

Ik wil een afsluiting in hout (bij voorkeur betonnen palen) plaatsen, 17 meter in totaal 10 meter over de breedte van mijn tuin en 7 meter aan de zijkant. Er dienen ook 4 schetten vervangen te worden. De palen lijken mij nog afdoende.

Betonnen afsluiting plaatsen

De draad afsluiting en ceders die onze tuin met de buur scheiden is versleten. We zouden die willen vervangen door een betonnen afsluiting van min 1. 80 meter hoogte. De afsluiting is 28 lopende meter in één rechte lijn. Ze wordt volledig op mijn eigendom geplaatst zodat ze mijn eigendom blijft. Graag in de maand augustus of september laten uitvoeren.