Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter :

Afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter

Graag hadden wij de prijs (verzekering) , wij hebben stormschade gehad, waarschijnlijk komt er een andere afsluiting.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Westerlo (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter uit heel België:

Betonnen afsluiting plaatsen

Nu staat er links ,een muur van betonplaten, die lijkt om te vallen. Rechts een muur van betonplaten en een klein stukje met bakstenen en hout die toch ook wel een beetje voorover helt. Achteraan is het afgesloten met palen en gaas. Het gaat over een tuin van 10 m x 6 m. Oude omheiningen ook weghalen.

Kunststof afsluiting plaatsen op terras

Een omheining aan het terras plaatsen. Terras is op de 1e verdieping, met zicht op de tuin. Dus graag geen dichte panelen. Moet onderhoudsvriendelijk zijn en niet te duur, vandaar dachten wij aan kunststof afsluiting te plaatsen. De lengte is een serieuze afstand.

Houten afsluiting plaatsen

Tuinomheining voor tuin van rijwoning langs twee zijden. Ongeveer 12 meter. Hoogte graag 2 meter. Het eerste stuk zou hoger zijn dan naar wat lager.

Betonnen afsluiting met houten panelen plaatsen

Tuin maten 13,75 m in de lengte x 2 Er staat nu een haag links en rechts in de tuin, de achterkant 6 m zijn er reeds panelen.

Tuin heraanleggen

Verwijderen van 10 coniferen aan de zijkanten. In de plaats moet hier aan beide kanten betonplaten met houtlook als afsluiting komen, dit voor zo een 25 lopende meter in totaal. Ook moet er een nieuw gazon komen, liefst met grasmatten. Oppervlakte nieuw gazon is ongeveer 140 m².

Houten afsluiting plaatsen

Ik wil een afscherming plaatsen zodat de inkijk van mijn buren kan stoppen. Dit over een lengte van 20 meter helemaal op mijn perceel in mijn tuin, tussenkomst van de buurman is dus niet nodig. Ik wil graag een hoogte van 2 meter hebben en ik wil er eveneens een poortje in zodat ik nog naar mijn weide kan.

Betonnen afsluiting met structuur plaatsen

Samen met de gebuur willen we een nieuwe tuinafsluiting plaatsen, de oude draadafsluiting verwijderen we zelf, zodat alles vrij is voor de plaatsing van de nieuwe schutsels, de tuin is 23 meter lang, de plaatsing is één recht stuk. De hoogte 2 meter.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting plaatsen : tuin afscheiding van 36 meter. Dit is een recht stuk tussen buren. De hoogte graag 1.80 meter. Er moet misschien een tuinafsluiting weggenomen worden, graag ter plaatse komen kijken.

Partners

Partners van Casius