Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter :

Afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter

Graag hadden wij de prijs (verzekering) , wij hebben stormschade gehad, waarschijnlijk komt er een andere afsluiting.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Westerlo (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter uit heel België:

Houten afsluiting met betonplaat plaatsen

Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen gevuld met houten panelen of planken Een rechte afsluiting met een lengte van 50 meter en een hoogte van ongeveer 2 meter. Is voor achteraan de tuin.

Houten afsluiting plaatsen voor nieuwbouw

Totale lengte af te sluiten: 34,20 meter Voor een afsluiting van 1. 8 hoog (of 2 meter hoog), nieuwbouw, nog geen afsluiting aanwezig. Recht stuk met een hoek. Geen poortje. Er is een klein hoogte verschil van aan het terras tot achterin de tuin. Terras wordt binnen kort aangelegd, waarna de afsluiting aan de beurt is.

Houten afsluiting vervangen door draadafsluiting

Momenteel houten panelen deze zou ik willen vervangen door een draadafsluiting. De lengte is ongeveer 15 meter. De hoogte ongeveer 1.80 / 2 meter. Dit is de achterzijde van de tuin en een stukje van de buren een L-vorm.

Plaatsen weideafsluiting met ursusdraad

Ik wil in mijn tuin een afsluiting laten plaatsen van 140 lopende meter. Ik zou een ursusdraad willen van ongeveer 1.20 meter hoog.

Houten afsluiting in wilg of hazelaar plaatsen

Houten afsluiting plaatsen in gevlochten takken (wilg of hazelaar) Mijn tuin is 40 m diep, ik wil aan 1 kant een wilgenafsluiting plaatsen. Er staat nog wel een boomwortel in de weg. Kan die ook door jullie worden weggehaald? Ik denk aan een hoogte van de omheining van 150 of 170 cm.

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen. betonpalen gevuld met houten panelen of planken Tijdens de storm van 11 januari is onze houten tuinafsluiting weggewaaid. Het gaat over 9 planken en de tuin is ongeveer 18 m diep. De planken zijn niet meer herbruikbaar. De hoogte graag 2 meter.

Betonnen afsluiting plaatsen tussen buren

Betonplaten met structuur (hout look, stenen,.. ) ongeveer 10 meter lengte te plaatsen. Hoogte 150-160 cm. Momenteel staat er een draadafsluiting met betonplaat maar is van de buur. Daartegen zou een betonnen afsluiting moeten staan op eigen tuin.

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ik wil graag een betonnen tuinafsluiting laten plaatsen in de tuin. Tussen de 18 en 20 meter breedte. Huidige afscheiding vervangen door volle betonnen afsluiting.

Partners

Partners van Casius