Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter :

Afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter

Graag hadden wij de prijs (verzekering) , wij hebben stormschade gehad, waarschijnlijk komt er een andere afsluiting.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Westerlo (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting tuin van 4 betonnen palen + groene draad 20 meter uit heel België:

Draadafsluiting plaatsen

Wij kijken voor een omheining voor onze tuin, met onze voorkeur naar een draadafsluiting. Graag zouden wij deze laten begroeien door klimop. Moet deze al dan niet voorzien worden van een betonplaat onderaan. De gewenste afsluiting is 50 meter.

Plaatsen houten afsluiting en metalen poort

Plaatsen van houten afsluiten + metalen poort met hekwerk Poort van 6 meter breedte in metaal voor achterkant van tuin bij de boomgaard. Lengte af te sluiten ongeveer 30-36 meter. Achterzijde en draaipoort. Er zullen enkele planten en bomen verwijderd moeten worden. Dit is een rechte lijn.

Draadafsluiting plaatsen

Rondom tuin rechthoek en 3 meter tussen huis en perceelgrens aan garage. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 80 m

Houten afsluiting plaatsen met betonplaat

Een tuinafsluiting in geïmpregneerde tuinschermen tussen beton 21 lopende meter, recht, achteraan tuin, vrijstaand, geen leidingen of dergelijke. Geïmpregneerde Houten panelen 180 cm x 180 cm planken hor 16 mm, vert 28 mm Betonnen Palen 200 cm hoog Betonnen platen 40 cm hoog.

Kunststof of betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een tuin afsluiting , totale lengte van de gewenste afsluiting is 39 meter. De hoogte 1.80 meter. Graag in pvc of in beton afsluiting.

Houten afsluiting met betonnen plaat plaatsen

Afsluiting plaatsen langs beide zijden van een licht oplopende tuin. Vertrekkend van de gevel van de woning: een houten afsluiting met betonnen paneel onderaan (. Rechterzijde van de tuin: ongeveer 15 m, linkerzijde van de tuin: ongeveer 10 m. Beide zijden gaan dan over in een schapenomheining. Totale lengte schapenomheining = ongeveer 75 m. Totale afsluiting ongeveer 100 meter. De hoogte van de panelen 1.80 meter. Andere omheining hoogte is 1.20 meter.

Draadafsluiting Bekaert plaatsen

Afsluiting tuin plaatsen Bekaert palen met bovenhuis met draad zwart voor 45 meter. En onderaan betonplaat. De hoogte 1.80 meter.

Bekaert plasitor afsluiting met poort plaatsen

Ik wil een nieuwe omheining rond de tuin + een poortje. De omheining is 50 m lang met 2 hoeken. Hoogte: 1,60m .

Partners

Partners van Casius