Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Westmalle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Westmalle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Westmalle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Westmalle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Westmalle:

Verwijderen asbest isolatie rond leidingen

Er dient asbesthoudende isolatie van een buis verwijderd te worden. Deze is maar 3,5m. Zie document in bijlage voor meer details.

Gedeelte terrasafsluiting verplaatsen

Ik wens een gedeelte van mijn terrasafsluiting ongeveer 2 meter te verplaatsen. Bestaande uit aluminium en glas.

Schoorsteen renovatie uitvoeren

Wij willen onze schouw laten tuberen met een dubbelwandige flexibele inox .

Scheuren in muren en plafond

We constateren de laatste tijd erge scheuren in enkele muren en plafond. Graag hadden we de oorzaak door een specialist laten vaststellen om te kijken wat hier moet gebeuren.

Aansluiten inductiekookplaat AEG

Aansluiten van een AEG inductiekookplaat.

Opruimen zolder

Graag hulp van klusjesman voor opruimen van de zolder boven eerste verdieping in onze woning. Zorgen zelf voor vervoer naar containerpark.

Plaatsing regenwaterpomp

Plaatsing regenwaterpomp met toebehoren voor toevoer regenwater naar 2 toiletten, buiten kraantje, naar te plaatsen kraantje in tuinhuis via bestaande darm en eventueel naar wasmachine.

Weideafsluiting

Afpalen van weide met palen voor paarden : geschaafd, 220 cm, dia 10 cm, 2.5 m afstand 100 m straatkant : 2 rijen horizontale planken + weidepoort 425 m 2 rij schriklint

Uitbreiding leefruimte

Zijn opzoek naar een aannemer voor de uitbreiding van onze leefruimte, plannen zijn reeds in bezit.

Bekleden van houtwerk van dakgootlijsten ...

Bekleden van houtwerk van dakgootlijsten en andere daklijsten met plastiek, bruin of wit.