Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Wijnegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Wijnegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Wijnegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Wijnegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Wijnegem:

Uitbreken trap met metalen boomstructuur

2 Houten trappen met elk 15 treden met metalen boomstructuur en balustrades afbreken.

Herstellen waterput

Wij zouden onze bestaande waterput terug willen gebruiken. Wij zoeken dus iemand om hem waterdicht te maken. Het gaat om een put van 4m op 4m en 2m hoogte. Geen idee van de inhoud.

Grondwaterput boren

Ik had graag een waterputboring laten uitvoeren.

Herstellen regenwaterpomp DAB

Onze pomp voor het regenwater heft sinds kort een kortsluiting. Daar ons huis verkocht is, wilde ik dit nog graag laten herstellen.

Rieten dak naar pannendak

Wij hebben op dit moment een rieten dak en vragen ons af hoeveel het ongeveer zou kosten om daar een pannendak van te maken en of dat altijd mogelijk is?

Glazen serre herstellen

Herstellen serre na schade door omgevallen boom. Ter plaatse komen kijken.

Diverse klussen uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: houten binnendeuren klemmen. 2 ervan moeten dan terug geschilderd worden . 1pvc raam klemt . Regenpijp terug vastzetten

Tegels versnijden voor plinten

Heb al tegels afmeting 50×50 cm die zouden moeten verzaagd worden tot plinten. Waarvan plinten van 7 cm moeten gemaakt worden.

Gat boren doorheen de gevel

Om de afzuigbuis van een nieuwe dampkap te kunnen installeren dient het gat in de gevel vergroot te worden van 100mm naar 150mm. Betreft binnen en buitenmuur met isolatie op een hoogte van ongeveer 2.5 meter.

Verwijderen van klimop

Er is een stukje grond waarop enkele bomen staan die bedekt zijn met klimop. O.a. ook op de grond. Deze is volledig overwoekert en vormt een tapijt van klimop. Deze zouden we graag zo snel mogelijk helemaal opgekuist zien. De bomen met klimop worden waarschijnlijk apart verwijdert. Maar de klimop op één andere boom en op de grond moeten weg. Zoals op de foto's te zien is loopt deze over de goot, waardoor het water niet wegloopt. Wat voor lastige situaties zorgt bij regenval.