Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor herstellen waterput:

Herstellen waterput

Wij zouden onze bestaande waterput terug willen gebruiken. Wij zoeken dus iemand om hem waterdicht te maken. Het gaat om een put van 4m op 4m en 2m hoogte. Geen idee van de inhoud.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Wijnegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen waterput uit heel België:

Waterput herstellen of een nieuwe plaatsen

De bestaande waterput staat leeg. Ik vermoed dat er een lek is. Ik wil dit laten herstellen indien mogelijk en anders een nieuwe waterput te steken.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Wij zoeken iemand die onze waterput 10.000L kan reinigen en herstellen. Waterput is bijna altijd leeg. Filter is in orde, maar ergens zit een lek of barst.

Betonnen regenwaterput herstellen en nieuwe pomp plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman die bereid zou zijn mijn betonnen regenwaterput van 5000 liter te herstellen. De waterput, die in de garage geplaatst werd, lekt tot op een bepaalde hoogte. Wij zouden ook vragen een pomp te plaatsen in de desbetreffende regenput. Put staat in de garage.

Dak ontmossen, een lek herstellen en nieuwe dakgoten installeren

Leien dak ontmossen en nieuwe kap van de schoorsteen installeren. Er is ook een lek aan de andere schouw, vermoedelijk aan de overgang van schouw naar dak. Als laatste willen we de bestaande dakgoten reinigen, extra goten installeren aan het bijgebouw voor ongeveer 3m en die goten aansluiten op de leiding die naar onze waterput loopt.

Waterput plaatsen

Ik heb een oud huis gekocht en daar zijn twee aansluitingen voor de waterput die niet werken. Graag zou ik deze herstellen, mocht dit niet mogelijk zijn mag het een gehele nieuwe installatie zijn. De waterput zelf is 6 tpt 7 meter diep.

Reinigen en herstellen regenwaterputten

Wij hebben een waterput onder ons terras van ongeveer 3.000 liter. Deze heeft een groot lek en wij zouden deze graag willen laten dichten.

Lekkende gemetste waterput herstellen

Sinds kort begint onze gemetste waterput te lekken naar onze kelder toe. Een 7tal jaren is onze kelder behandeld voor vochtige muren. Het probleem nu bevindt zich echt aan de binnenkant van de waterput. Het is een woning van 1957.

Regenwaterput waterdicht maken

Wij beschikken over een waterput van +/- 15.000 liter (oude serreput van een druivenserre). De put is gemetst en bezet. Bedoeling: metselwerk herstellen. Duurzame exoyycoating aanbrengen.