Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Willebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Willebroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Willebroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Willebroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Willebroek:

Afbraak tuinhuis

Volledige afbraak tuinhuis en ook het afvoeren ervan. Grootte = 3,65m op 3,65m. Bevat de volgende materialen: Hout , roofing , plastic , 2 ramen en mss ook plaatjes asbest maar hier zijn we niet helemaal zeker van kan ook een ander materiaal zijn.

Klusjes uitvoeren

3 rolgordijnen plaatsen, Sifon plaatsen lavabo, Vervangen gebarsten raam, Dichtmaken opening gyproc, Vervangen stuk gyproc, Schade keuken door lek dak repareren, 2 permanente vliegenramen plaatsen, Opnieuw afkitten raam silicone, Lek gootsteen repareren, Vervangen achterwand keukenkast

Geluidsisolatie plaatsen in kantoor en ramen afregelen

Ramen afstellen, heel veel geluid , geluidsoverbelasting. Dit zijn aluminium ramen. Graag komen kijken ter plaatse.

Maken van trapgat

Maken van trapgat in beton om van eerste etage naar zolder te kunnen gaan dmv vaste trap het toe maken van bestaand gat en verwijderen van schuif trap

Stuccen van badkamer

Bezetten badkamer met cementpleister, ongeveer 25m²

Terras uitbreken en gras zaaien

De tuin is helemaal gevloerd , vloer uitbreken en gras zaaien. Graag ter plaatse komen kijken, oppervlakte niet echt goed geweten.

Conifeerhaag verwijderen + afvoeren

Verwijderen van een conifeer haag van +/- 30 meter lang, hoogte van 3 meter en dikte van 70 centimeter + deze afvoeren.

Afwerking en inrichting slaapkamer

Dressing in slaapkamer: binnenwandjes plaatsen, schrijnwerk: legplanken, kleerhangers, maatwerkkast. Afwerken elektriciteit: lampen ophangen. Afwerking plinten, deurlijst en raamlijst.

Bekleden van dakgoot

Het houtwerk op de hoek van de dakgoot is kapot en wij zouden de dakgoot die in hout is laten bekleden met plastiek??? De lengte is ongeveer 7 meter.

Beton gieten voor aanleg terras

Bij een bestaand betonnen terras wil ik een uitbreiding van ongeveer 220x170x15cm maken waar vroeger enkel planten stonden. Dit is eigenlijk een tijdelijke oplossing dat maar enkele jaren moet meegaan. Tuin en terras is vlot bereikbaar met kruiwagen vanaf een publieke parking.