Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Wilrijk:

Systeemplafonds monteren

Er moet 350 m² systeemplafonds rockfon gemonteerd worden. Het is verdeeld in 3 kamers. Plafond tegels komen 60x60. Eventueel zou er 8 led verlichting in geplaatst moeten worden. Met 6 ledspotjes.

8 balkons renoveren

Renovatie terrassen voor- en achtergevel in klein appartementsgebouw (4 appartementen) 8 balkon s in totaal 3mx1m van voor x4 2mx1m van achtyer x4 Betonrot aanpakken En de vloeren betegelen of iets anders De ballustrades ook vernieuwen .

Houten balustrade herstellen

Herstelling van de houten balustrade op het terras op de eerste verdieping. Gebroken balk die ter ondersteuning dient herstellen.

Asbest verwijderen

Ter plaatse verwijderen van de asbestplaten onderaan de houten balk van de inbouwhaard. Optioneel: We denken dat het vuurvast glas is ingezet met asbestkoord. Kunnen jullie dit eventueel ook verwijderen? De deurtjes zijn uitneembaar en kunnen hiervoor meegenomen worden.

Keldergat afdekken met roosters

Het is voor het afdekken van 5 keldergaten. Ongeveer 1 meter.

Waterschade aan de muur herstellen

De kraan waar onze wasmachine is op aangesloten lekte, waardoor er water in de muur is gesijpeld. Hierdoor is er schade aan het plafond in de gang onder onze bergruimte. Er zou een stuk moeten worden uitgekapt en opnieuw moeten worden bezet. Als dit droog is, zou het ook opnieuw moeten worden geschilderd. Het geheel voor een totale oppervlakte van 3mx2m

Herstelling van lek na waterschade

Lek tussen wc en veranda plafond,er zijn stukken plafond ingezakt van het nat! In de slaapkamer boven de veranda, zijn er grote vocht plakken te zien. Dit is langs de kant van de gebuur nummer 25. Herstellen plafond. Komen kijken ter plaatse.

Dakbedekking tuinhuis (roofing)

Door de storm van een aantal weken geleden is de roofing van mijn tuinhuis afgerukt. Ik zoek iemand die dit opnieuw kan leggen. Het dak van mijn tuinhuis is 241 cm x 201 cm.

Allerlei klusjes binnen ons bedrijf

Schilderen, spiegels ophangen, meerdere lampen ophangen, kabelgoten plaatsen, vaatwasser plaatsen en nog veel meer klusjes. Gereedschap is volop aanwezig. Gebruik eigen spullen is natuurlijk ook oke, Duur opdracht, meerdere volledige dagen. Als de kwaliteit van de werken goed is volgen er zeker meerdere opdrachten.

Sidings plaatsen en isoleren op achtergevel

Achtergevel van rijwoning met twee verdiepingen bekleden met siding en isoleren. Gevelbreedte 4 m met extra uitbouw van ca 1 m. Dus een L-vorm 3 m binnenhoek, 1 m buitenhoek 1 m. Gevel was reeds afgewerkt met pvc (30 j geleden) maar door stormwind gedeeltelijk gelost. Ongeveer 25 m² te bekleden.