Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Wilrijk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouw zetten, renovatie werken uitvoeren, isoleren en afwerken van buitenmuur, heraanleggen oprit en eventueel terras, grondwaterput installeren, appartement schilderen en klusjes uitvoeren, rioleringswerken uitvoeren, vaste airco met gesplitste unit plaatsen in appartement, regenwaterput boren, grondwaterput boren voor besproeiing tuin, zwembad dichtmaken, septische put in voortuin plaatsen, betonnen vloer tuinhuis gieten, polycarbonaat plaatsen rond beeld, betonnen bodem uitbreken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Wilrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Wilrijk:

Waterschade aan de muur herstellen

De kraan waar onze wasmachine is op aangesloten lekte, waardoor er water in de muur is gesijpeld. Hierdoor is er schade aan het plafond in de gang onder onze bergruimte. Er zou een stuk moeten worden uitgekapt en opnieuw moeten worden bezet. Als dit droog is, zou het ook opnieuw moeten worden geschilderd. Het geheel voor een totale oppervlakte van 3mx2m

Herstelling van lek na waterschade

Lek tussen wc en veranda plafond,er zijn stukken plafond ingezakt van het nat! In de slaapkamer boven de veranda, zijn er grote vocht plakken te zien. Dit is langs de kant van de gebuur nummer 25. Herstellen plafond. Komen kijken ter plaatse.

Dakbedekking tuinhuis (roofing)

Door de storm van een aantal weken geleden is de roofing van mijn tuinhuis afgerukt. Ik zoek iemand die dit opnieuw kan leggen. Het dak van mijn tuinhuis is 241 cm x 201 cm.

Allerlei klusjes binnen ons bedrijf

Schilderen, spiegels ophangen, meerdere lampen ophangen, kabelgoten plaatsen, vaatwasser plaatsen en nog veel meer klusjes. Gereedschap is volop aanwezig. Gebruik eigen spullen is natuurlijk ook oke, Duur opdracht, meerdere volledige dagen. Als de kwaliteit van de werken goed is volgen er zeker meerdere opdrachten.

Sidings plaatsen en isoleren op achtergevel

Achtergevel van rijwoning met twee verdiepingen bekleden met siding en isoleren. Gevelbreedte 4 m met extra uitbouw van ca 1 m. Dus een L-vorm 3 m binnenhoek, 1 m buitenhoek 1 m. Gevel was reeds afgewerkt met pvc (30 j geleden) maar door stormwind gedeeltelijk gelost. Ongeveer 25 m² te bekleden.

Allerlei klusjes uitvoeren op kantoor

We zouden graag een vaste klusjesdienst om allerlei zaken te laten uitvoeren op kantoor en op werven. Van het vastzetten van vlaggenmasten tot het ophangen van bordjes aan gevels, etc.

Keukentoog uitbreken

Een toog van 2 meter op krukhoogte uit te breken in een keuken, zonder daarbij de aansluiting met het aanrecht of de vloer te beschadigen.

Herbetegelen hoek douche

Na het herstellen van een lek, is het nu nodig dat de douche hoek her betegeld wordt. Graag dringend de werken kunnen uitvoeren.

Metselwerken uitvoeren in kelder

Ik zoek iemand voor metselwerk in mijn kelder om aldus mijn wasmachine te verhogen. Verhoog gemaakt worden voor de wasmachine.

PVC gevelbekleding met isolatie plaatsen

Zijgevel bekleden: met PVC. Oppervlakte te bekleden is 50 m². Best ter plaatse komen kijken.

Ikea keukenkast monteren

Ikea hoek keukenkast monteren ,van 2 m links 3 m rechts met hangkast.

Een opening boren voor verluchting te plaatsen

Een opening te laten boren om een verluchting voor een badkamer te maken . Gat boren van buiten naar binnen op een hoogte van +- 6 à 7 meter .

Vals plafond herstellen en schilderen

Omwille van onvoldoende verluchting is er wat schimmelvorming ontstaan in een kleine badkamer. Het probleem is opgelost door professionele verluchtingssystemen te installeren om zowel lucht pulse als vochtafvoer te stimuleren. Nu zoeken wij een klusjesman om de opgelopen schade te herstellen : vals plafond herstellen en schilderen met juiste materialen: oppervlakte plafond : 5,3 M².

Schilderwerken en betegelen

We moeten de trapzaal laten herschilderen en nieuwe tegelvloer op gelijkvloers en naar kelder toe plaatsen.

Schoorsteen vegen

Schoorsteen vegen.

Deel draagmuur verwijderen

Ik wil graag de draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen. De lengte die verwijderd moet worden is +- 2. 5m. Ik zou graag ook wat meer willen weten welke documenten ik zou nodig moeten hebben voor de meldingsplicht die gemaakt moet worden. Op de Foto's is het te verwijderen stuk omkaderd in geel, de muur die verwijderd moet worden is niet helemaal tot aan het plafond maar mag een +-20 centimeter overblijven. Het betreft een appartement op het 1ste verdiep in een gebouw van 2 verdiepen.

Badkamervloer leggen en betegelen

Het betreft het maken van een valse vloer, met inloopdouche, te betegelen met cementtegels. Ongeveer een 8 m² vloer. Totaal +-8 m^ vloer, 4 m^ wandtegels.

Verschillende klussen uit te voeren

Kamer van 4m op 4,80m schilderen (muren schuren) electrische haard inbouwen in schoorsteen, spotjes in het plafond plaatsen.

Gat boren aan de buitenkant van de muur

Gat boren aan de buitenkant van de muur voor afvoer mobiele airco. Opening is 120 mm.

Herstellen barsten voorgevel

Zie verscheidene barsten in de voorgevel van mijn woning zou graag weten wat hier eventueel aan kan gedaan worden. Dit zijn 2 kleine en 1 grote, van boven naar beneden. Ter plaatse komen kijken voor advies , en prijsofferte.

Poutrelle plaatsen

Ik wil de muur tussen keuken en living uitbreken. De muur is 3. 77m lang. Er moet dus waarschijnlijk een poutrelle van 3. 5m geplaatst worden. Het betreft een draagmuur die de buitenmuur van het verdiep erboven draagt. Graag 2 offertes: 1) U stut, breekt enkel het hoognodige uit, levert en plaatst de poutrelle. Wij breken de rest af nadat de poutrelle geplaatst is. Het puin blijft terplaatse 2) U stut, breekt de volledige muur uit, levert en plaatst de poutrelle en neemt het bouwpuin mee.

Vernieuwen schoorsteen appartementsgebouw

Volledig vernieuwen van schoorsteen 6 kanalen van appartementsgebouw en luchtkanaal op plat dak 4 hoog

Klussen in huis

Wij hebben nog een aantal klussen in ons huisje te doen, zoals afwerken muren met speciaal product (aanwezig), schilderen, plinten plaatsen (kleven), ed.

Vervangen douchetegels

Offerte voor vervangen tegels (gedeeltelijk op gyproc) door (acryl)platen zonder naad. Douche is 75 cm breed en 80 diep. Vervanging zo vlug mogelijk of anders vanaf maart 2017.

Zandstralen of Luchtgommen Houten trap

Graag een offerte voor het zandstralen of lucht gommen van 2 trappen met leuning in ons huis. Offerte graag inclusief nabehandeling met vernis (1 of 2 lagen). De eerste trap heeft 16 treden (zie foto's Trap 1A/1B/1C) en de 2 de trap 15 treden (zie foto's Trap 2A/2B/2C). Elke trede is +/- 80 cm breed. Graag snel aan de werken kunnen starten, ook te zien naar de prijsoffertes.