Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Wilrijk heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Wilrijk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Wilrijk of directe omgeving.

167 klanten uit Wilrijk bevelen een bij Casius in Wilrijk aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Wilrijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, poutrel en veranda plaatsen, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraakwerken uitvoeren, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten, renovatiewerken en diverse klussen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Wilrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Wilrijk:

Badkamervloer leggen en betegelen

Het betreft het maken van een valse vloer, met inloopdouche, te betegelen met cementtegels. Ongeveer een 8 m² vloer. Totaal +-8 m^ vloer, 4 m^ wandtegels.

Verschillende klussen uit te voeren

Kamer van 4m op 4,80m schilderen (muren schuren) electrische haard inbouwen in schoorsteen, spotjes in het plafond plaatsen.

Gat boren aan de buitenkant van de muur

Gat boren aan de buitenkant van de muur voor afvoer mobiele airco. Opening is 120 mm.

Herstellen barsten voorgevel

Zie verscheidene barsten in de voorgevel van mijn woning zou graag weten wat hier eventueel aan kan gedaan worden. Dit zijn 2 kleine en 1 grote, van boven naar beneden. Ter plaatse komen kijken voor advies , en prijsofferte.

Poutrelle plaatsen

Ik wil de muur tussen keuken en living uitbreken. De muur is 3. 77m lang. Er moet dus waarschijnlijk een poutrelle van 3. 5m geplaatst worden. Het betreft een draagmuur die de buitenmuur van het verdiep erboven draagt. Graag 2 offertes: 1) U stut, breekt enkel het hoognodige uit, levert en plaatst de poutrelle. Wij breken de rest af nadat de poutrelle geplaatst is. Het puin blijft terplaatse 2) U stut, breekt de volledige muur uit, levert en plaatst de poutrelle en neemt het bouwpuin mee.

Vernieuwen schoorsteen appartementsgebouw

Volledig vernieuwen van schoorsteen 6 kanalen van appartementsgebouw en luchtkanaal op plat dak 4 hoog

Klussen in huis

Wij hebben nog een aantal klussen in ons huisje te doen, zoals afwerken muren met speciaal product (aanwezig), schilderen, plinten plaatsen (kleven), ed.

Vervangen douchetegels

Offerte voor vervangen tegels (gedeeltelijk op gyproc) door (acryl)platen zonder naad. Douche is 75 cm breed en 80 diep. Vervanging zo vlug mogelijk of anders vanaf maart 2017.

Zandstralen of Luchtgommen Houten trap

Graag een offerte voor het zandstralen of lucht gommen van 2 trappen met leuning in ons huis. Offerte graag inclusief nabehandeling met vernis (1 of 2 lagen). De eerste trap heeft 16 treden (zie foto's Trap 1A/1B/1C) en de 2 de trap 15 treden (zie foto's Trap 2A/2B/2C). Elke trede is +/- 80 cm breed. Graag snel aan de werken kunnen starten, ook te zien naar de prijsoffertes.

Binnenverbouwing

Plaatsen van nieuwe raam en deuropening, samen met enkele nieuwe binnenmuren. Om asap uit te voeren.

Terras beton storten

Ik wil +/- 16m² beton storten voor mijn terras. Dit moet door mijn woning. Kan er iemand mij een offerte bezorgen en hoe dit kan verwezenlijkt worden.

Herstellen van dakrand van gebouw

De dakrand van het gebouw vertoont betonrot en en er zijn plaatsen waar stukken afgebrokkeld zijn. Ik wens dit vakkundig te laten herstellen Ik ben op zoek naar firma's die mij een een voorstel met prijsofferte willen doen om deze werken uit te voeren

Beton gieten voor tuinhuis

Graag een prijsofferte voor het gieten van een beton. Oppervlakte :600 x 450 cm. Deze moet 15 cm dik worden. Tuin bereikbaar via de garage door deur. Afstand van de straat tot achteraan de tuin bedraagt ongeveer 30 meter. Het uitgraven en voorzien van betonijzer enzo doe ik zelf.

Betonnen tuinmuur plaatsen

Twee betonnen hof muren te plaatsen 18. 80 lopende meter en 20,40 lopende meter ongeveer 2 meter hoog. Graag ter plaatse komen kijken.

Wilrijk verven en kleine klusjes.

1 kinderkamer behang verwijderen, bezetwerk egaliseren, verven en plintjes plaatsen. De kamer is ongeveer 4m op 4m en 2,80m hoog. 3 lampen ophangen. (2 wand en 1 plafond) Liefst contact via e-mail, telefoon op het werk opnemen is niet mogelijk.

Diverse klussen uit te voeren

Klussen in huis: Schoenkast ophangen, 2 lampen ophangen en boekenschap ophangen. Al deze klusjes moet met een boormachine en pluggen.

Verhuizen van de badkamer van gelijkvloers naar eerste verdiep

Op zoek naar een aannemer voor ons werken: De oude badkamer staat momenteel op het gelijkvloers. Wij wensen de badkamer te verhuizen naar het eerste verdiep, in plaats van een slaapkamer. Wij hebben al een detail plan. Graag zo snel mogelijk aan de werken kunnen beginnen.

Afbraak tuinhuis

Afbraak houten / vezelplaten tuinhuis met betonnen vloer. L x B x h 7,5m x 3m x 2,6m. Ook afvoer van puin.Foto ter beschikking.

Plaatsen van een rolgordijn

Het plaatsen van een rolgordijn in de slaapkamer aan 1 raam. Afmetingen: breed 1.20 meter en de hoogte 2 meter. Rolgordijn heb ik al, het is alleen voor het ophangen van de rolgordijn.

Doorschijnende platen plaatsen op veranda

Plaatsen doorschijnende platen op bestaande veranda Ongeveer 24 m²

Steunmuur afbreken tussen living en keuken

Steunmuur afbreken tussen actuele living en keuken in appartement op de eerste verdieping. Ongeveer 3 meter muur.

Steunmuur verwijderen

Wij willen een steunmuur verwijderen tussen eetkamer en keuken om de ruimte te doen vergroten. Ter plaatse komen kijken of het wel degelijk gaat om een steunmuur.

Parket leggen over heel het appartement

Parket aangekocht bij makro. Aanleggen parket appartement: Ik heb nog geen lijm en mijn ondervloer zal geëgaliseerd moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 100 m².

Bekisten en storten betonplaat tuinhuis

Ik wil een betonplaat voor mijn tuinhuis, 15m² en 15 cm dik met wapeningsnet

Waterschade badkamer en slaapkamer schilderen/bezetten

Naar aanleiding van waterschade in de badkamer/slaapkamer moeten deze opnieuw bezet en geschilderd worden. Graag offerte aub