Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Wilrijk:

Zand in achtertuin uitgraven en wegvoeren

Achtertuin wordt gerenoveerd. Er dient zand uitgegraven te worden en weg gevoerd. De achtertuin is bereikbaar met wagen of camionette met aanhangwagen (geen camion). Men hoeft niet door de woning te komen. Tuin is ongeveer 5 meter breed en 10 meter lang. Graszoden zijn reeds afgestoken. Er dient echter nog een kleine laag van max 8/10 cm te worden uitgegraven en weg gevoerd.

Rolgrodijnen ophangen en hanglampen monteren

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren: 6 stukjes rolgordijnen ophangen. En 10 “hanglampen” laten monteren.

Zonnetent afbreken en nieuwe plaatsen

Electrische zonnetent van 5m x 2m plaatsen. Oude zonnetent afbreken. Bevind zicht boven een veranda op het eerste verdiep aan de achterkant.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Wij gaan binnenkort starten aan de bouw van onze veranda, als bijkomende maatregel zijn we vanuit het omgevingsloket verplicht om het regenwater op te vangen. Het regenwater zouden we willen recupereren om onze toiletten mee te spoelen en de tuin te sproeien. Zou gaan om voor plaatsen en aansluiten van de regenwatertank. Ik vermoed dat ik een inhoud van 7.5 kubieke nodig heb.

Muur verhogen

Het betreft een koertje achter ons huis dat omringt is door twee muren. Deze zijn momenteel iets kleiner dan 2 meter. We zouden ze graag laten verhogen.

Vervangen van bestaande plexi platen in balustrade

Ons gebouw telt 36 terrassen aan de voorgevel. Wij wensen de polycarbonaat platen te vervangen door dezelfde platen, lichtbruin kleur. Graag hadden wij een offerte voor het leveren en plaatsen van dergelijke platen. Elke terras heeft 3 platen voor en totaal van 422cm op 70cm hoogte.

Systeemplafonds monteren

Er moet 350 m² systeemplafonds rockfon gemonteerd worden. Het is verdeeld in 3 kamers. Plafond tegels komen 60x60. Eventueel zou er 8 led verlichting in geplaatst moeten worden. Met 6 ledspotjes.

8 balkons renoveren

Renovatie terrassen voor- en achtergevel in klein appartementsgebouw (4 appartementen) 8 balkon s in totaal 3mx1m van voor x4 2mx1m van achtyer x4 Betonrot aanpakken En de vloeren betegelen of iets anders De ballustrades ook vernieuwen .

Houten balustrade herstellen

Herstelling van de houten balustrade op het terras op de eerste verdieping. Gebroken balk die ter ondersteuning dient herstellen.

Asbest verwijderen

Ter plaatse verwijderen van de asbestplaten onderaan de houten balk van de inbouwhaard. Optioneel: We denken dat het vuurvast glas is ingezet met asbestkoord. Kunnen jullie dit eventueel ook verwijderen? De deurtjes zijn uitneembaar en kunnen hiervoor meegenomen worden.