Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor asbest verwijderen:

Asbest verwijderen

Ter plaatse verwijderen van de asbestplaten onderaan de houten balk van de inbouwhaard. Optioneel: We denken dat het vuurvast glas is ingezet met asbestkoord. Kunnen jullie dit eventueel ook verwijderen? De deurtjes zijn uitneembaar en kunnen hiervoor meegenomen worden.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest verwijderen uit heel België:

Asbest verwijderen van duivenkot

Asbest verwijderen op duivenkot

Asbest verwijderen op vloer

8m² vinyltegels gelijmd op oude tegelvloer (cementtegels). Lijm en vinyl bevatten witte asbest. Oude tegelvloer mag mee verwijderd worden indien dit sneller/eenvoudiger is. Kamer bevindt zich op eerste verdieping.

Verwijderen asbest isolatie rond chauffage leidingen

In totaal dient er in een kelder 40m aan leidingen worden verwijderd met asbestisolatie rond de leidingen van deze verwamringsbuizen. De prijs die opgesteld dient te worden is voor de verwijdering van de isolatie + buizen. De kelders zijn vlot toegankelijk.

Asbest verwijderen in buizen rond kelder + gevel

Verwijderen 15 meter plaasterasbest rond buizen in kelder + 22m² gevelisolatie.

Asbest verwijderen rond buizen

In een appartementsgebouw bouwjaar 1970 zou ik de asbesthoudende pleister rond de isolatie van cv-buizen willen laten verwijderen (in de kelder en de autostaanplaatsen op het gelijkvloers). Totale lengte +- 35 lopende meter. Het betreft omwikkelde amosiet gipsisolatie.

Verwijderen asbestplaten en vernieuwen onderdakplaten

Deskundig verwijderen van asbest onderdakplaten op zolderdak en leggen van nieuwe onderdakplaten; oppervlakte : 50 à 60 m².

Asbest golfplaten verwijderen

Hebben een asbestdak met golfplaten van ongeveer 220 m². Op zoek naar een vakman die ons asbestdak kan komen verwijderen.

Afbraak schouw

Uitstekend gedeelte van de schouw boven het dak verwijderen. 4 à 5 meter asbest buis en 4 à 5 meter gemetseld. Grote ongeveer 40 op 40 cm. De asbest zullen wij zelf naar het container park brengen. Betreft een zadeldak. De schouw komt uit in de goot.