Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor muur verhogen:

Muur verhogen

Het betreft een koertje achter ons huis dat omringt is door twee muren. Deze zijn momenteel iets kleiner dan 2 meter. We zouden ze graag laten verhogen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur verhogen uit heel België:

Bijbouw uitbreiden en schuifraam plaatsen

Achteraan ons huis is er een Ytong bijbouw/schuur van 5 m op 3,5 m met een schuin dak. Bestaat uit houten balken, met daarop polycarbonaat platen. In de zomer wordt het daar heel warm, en in winter erg koud. We zouden de Ytong muur aan de ene kant willen verhogen, en een plat dak construeren. De muur, die moet worden verhoogd, wordt geschraagd door een constructie van betonpalen en - platen aan de buitenkant. deze willen we graag vervangen door een andere muur. Een tweede ytongwand, met gevelsteentjes of crepi ertegen. Aan de andere kant van de ruimte, is de Ytongmuur gebouwd tegen een gemeenschappelijke muur van de buren.De korte zijde, die niet tegen het huis zit, maar op de tuin uitkijkt, zou voorzien moeten worden van een schuifraam.

Enkele muren uitbreken en muur deels heropmetsen

L-vormige kamer met zicht op tuin uitbouwen naar rechthoekige kamer, stuk dak moet geplaatst worden, deel van plafond dat redelijk laag zit verhogen. Deel van de muur moet worden verwijderd worden en een deel muur bijbouwen zodat de kamer rechthoekig zal worden. De kamer is ongeveer 25 m² , en zou graag uitbreiden naar 30 m².

Uitbreken muur en poutrel steken

Het uitbreken van de tussenmuur aan de achterkant van de woning om zo de keuken te vergroten en meer daglicht binnen te krijgen. Indien mogelijk: het verhogen van de balk tussen woonkamer en keuken, deze is zon 50 cm lager als de ander.

Volledige renovatie woning

Renovatiewerken van onze woning: -inrichten zolder en verhogen roostering en verwarming plaatsen: douchekamer, slaapkamer, logeerkamer -traphal: trap plaatsen, gyproc muur plaatsen traphal -renovatie keuken + uitbreken muur tussen Keuken en living ( nieuwe keuken plaatsen stijl cottage) -renovatie badkamer (uitbreken en vernieuwen , 3 op 4 m) -nieuwe ramen, deuren, rolluiken in pvc -conform maken electriciteit -laminaat living/gang ( ongeveer oppervlake ?)

Terras muur verhogen

Een muurtje van 50 cm zou moeten verhoogd worden naar 1meter. de muur is nog 8 meter lang.

Extra verdieping bouwen op bungalow

Onze woning is een bungalow met zolder, waarop je evenwel enkel in het midden kan recht staan (het dak is een tentdak in L-vorm, zonder rechte muur). Wij zouden graag een extra volwaardige verdieping creëren. Dit al dan niet met behoud van een zolder (extra verdieping met zolder er bovenop of gewoon de zolder verhogen tot extra verdieping en geen zolder overhouden). Indien mogelijk, zouden we ondertussen in de woning willen blijven wonen.

Plaatsen van een stenen scheidingsmuur

Op mijn werk wil ik graag een kamer in 2 delen door het plaatsen van een stenen muur. Ook willen wij 2 trappen beveiligen door het verhogen van de muur. Wij zoeken iemand die dit tussen Kerst en Nieuw wil uitvoeren.

Plaatsen poutrel

Woonkamer en eetkamer zijn verbonden door een relatief lage doorgang, deze willen we graag verhogen. De poutrel moet tegen het plafond komen. 2,60 meter hoog. Doorgang van circa 2 m breed. Dikte muur 21 cm. Vanaf 20 december hebben wij eigendomsrecht en vanaf eind december kunnen de werken al starten.