Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Zwijndrecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Zwijndrecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Zwijndrecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zwijndrecht:

Regenwaterput en septische put vernieuwen

Voor de verbouwingen aan ons huis moeten de oude septische put en regenwater put geledigd worden en doorgeslagen. Volstorten gaan we zelf doen met zand en steenpuin dat van de verbouwingen komt.

Nazicht gasketel

Wij hebben net een huis gekocht en de gasketel zou dringen nagekeken moeten worden. Wij hadden na het nazicht ook een attest willen ontvangen. Merk niet geweten.

Kabel voor tv leggen op gelijkvloers

Wij hadden graag digitale tv gehad. Momenteel ligt er echter geen kabel.

Herstellen van houten veranda

Herstel van een houten veranda, klein stuk balk. Door houtrot.

Schakelaar aansluiten

Een schakelaar aansluiten heeft gewerkt heb alles gedemonteerd maar krijg het niet meer aangesloten.

Plaatsen tegels

Omdat ik een nieuwe keuken heb gekocht bij IKEA moeten er nieuwe tegels worden geplaatst. De tegels op de rechtse muur moeten ook nieuw zijn maar daar moeten de andere eerst verwijdert worden. Ik heb nog geen tegels aangekocht.

Aanpassen elektriciteit voor nieuwe keuken

Omdat ik een nieuwe keuken heb gekocht bij IKEA moeten er aansluitingen komen voor een nieuwe vaatwasmachine, verlichting onder de kasten en moeten er ook 2 vrije stopcontacten geplaatst worden. Verder moeten de aansluitingen voor dampkap, oven, dampkap en inductievuur nagezien worden.

Vloer leggen in keuken

Vloeren: 20m² vloer uitbreken, chappe egaliseren en terug nieuwe vloer leggen plinten plaatsen en voegen.

Kleine bezetklus

Wij zoeken iemand die een stuk muur met een raam in kan bepleisteren en daarbij ook een gyproc plafond in een wc kan bezetten. Betreft een kleine bezetklus! (Ong 6m2) Liefst zo snel als mogelijk

Nieuwe dakpannen leggen

Prijsofferte: Ik wil graag nieuwe dakpannen leggen De huidige dakpannen zijn oud en vuil Bovendien zijn de huidige dakpannen rood en wil ik ze vervangen naar nieuwe zwarte dakpannen. Ter plaatse komen kijken door de vakman.