Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
49 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Brussel:

vrijdag 5 oktober 2018

Kleine klussen uit te voeren

6 kleine klusjes uit te voeren. Stukje muur dichten, vochtvlekken verwijderen van de veranda, Inbouw oven vast zetten. Ook filter dampkap vervangen, knoppen gasvuur losmaken en wc bril vervangen.
maandag 24 september 2018

Verschillende klussen in huis uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Vervangen van een bestaande kleine deur door een schuifeur in de slaapkamer + installatie - Installatie van 5 eenvoudige hanglampen - Monteren van een kleine bureau - Eventueel nog extra klusjes, maar dit zal voor later zijn
dinsdag 11 september 2018

Herstelling lekkage op basis van detectieverslag

Expert stelde lek vast ter hoogte van keuken en kelder. De leidingen moeten vervangen worden. Een deel van de vloer en achter de kasten in de keuken ook. Tussen de betonnenbalken in kelder is er ook aantasting.
dinsdag 31 juli 2018

Vernieuwing vloer feestzaal 350 m²

Onze vzw beheert een feestzaal waarvan de vloer versleten is. Oppervlakte van de vloer is ongeveer 335 m². Nu ligt er een soort tapijt op , graag vernieuwen, misschien laminaat of andere optie.
woensdag 20 juni 2018

Dakterras omheinen en plaatsen terrasoverkapping

Wij zouden graag onze binnenkoer willen overdekken. In bijlage sturen wij een plan van de overdekking die wij zouden willen. Overdekken en omheinen van de binnenkoer. Draadomheining dakterras en overdekking binnenkoer.
maandag 18 juni 2018

Klussen in huis uit te voeren

Allerlei kleine karweien en herstellingen zoals: binnenraam en deur afwerken, nieuwe dampkap plaatsen, afspuiten binnenplaten dak, glazen bad wand plaatsen, alle muren en plafonds schilderen.
donderdag 24 mei 2018

Verschillende klussen uitvoeren voor oplevering

De voorlopige oplevering van ons nieuw pand: is gebeurd en nu moeten er nog finale werken uitgevoerd worden die niet deel uitmaken van de initiële offerte. Volgende werken dienen nog gedaan te worden: * Plaatsing lampen * Plaatsing gordijnen * Schilderen badkamers en toilettekamer (primer reeds geplaatst) * Afwerking siliconen in badkamers en toilettekamer na schilderen
woensdag 16 mei 2018

Gevel reparatie scheuren + crepi aanbrengen

Onze hoge grote achtergevel moet gerepareerd worden omdat er scheuren inzitten. De scheuren moeten gedicht worden en we zouden graag een goede beschermlaag aanbrengen (verf/Crepi/isolatie) dewelke we dan evalueren naargelang de prijs. Hiervoor moeten een groot aantal stellingen gebouwd worden langs de tuinkant. Voor een oppervlakte van 113.5 m². Er zitten 5/6 ramen en een achterdeur.
woensdag 9 mei 2018

Toilet, lavabo en schappen bekleden met polyester

Op zoek naar een vakman die kan bekleden met polyester. Het gaat om een toilet,lavabo en schappen die men moet bekleden.
woensdag 2 mei 2018

Verschillende klussen in huis uitvoeren

Nieuwbouw van drie jaar geleden, maar een aantal zaken moeten nog afgewerkt worden: - Installeren van een glazen schuifdeur, een glazen klapdeur, 6 binnendeuren, spots en verlichting en plinten - Regenwaterput herstellen - Twee dakramen installeren - klein lek in dak herstellen - Kleine pleisterwerken - Eventueel installeren van een tuinhuis
dinsdag 1 mei 2018

gevel bekleden en isoleren

Een gevel met een oppervlakte van 25m² bekleden Er staat er momenteel Crepi op , mogelijk zal de isolatie opnieuw moeten gedaan worden bij het verwijderen van Crepi. Groot interesse in het volgendde: zacht hout (thermowood, oregon, lorken... )
vrijdag 27 april 2018

Rubber schuifraam herstellen of vervangen

De rubber onderaan onze schuifdeur die uitkomt op het terras (appartement 1 ste verdieping) is losgekomen en dit moet worden hersteld. Blokkeert niet, maar wel vermijden dat de schuifdeur gaat blokkeren.
dinsdag 3 april 2018

Herstelwerken balcons appartement

Ik wil de volgende werken laten uitvoeren aan de balkons: a) 3e en 4e verdiep: vloer herstellen met afloop (tegels uitbreken, folie, gietvloer of een alternatief). Ca 3 m² per verdiep b) 2e, 3e en 4e verdiep: afwerken van de bovenkant van de balkonmuurtjes (muurdeksel aluminium of een alternatief). Ca 3 m lopende meter per verdiep c) 2e, 3e en 4e verdiep: balkonmuurtjes afwerken met handrail tot minimale wettelijke hoogte. Ca 3 m lopende meter per verdiep
zaterdag 2 december 2017

Verwijderen vast tapijt en nieuw tapijt aanleggen

Ik heb een stukje tapijt tussen twee trappen. De katten hebben daar meerdere keren geplast. De geur is er inmiddels uit, maar het tapijt is aan vervanging toe. Ik heb zelf een stuk nieuw tapijt liggen.
zondag 12 november 2017

Klussen uitvoeren binnen en buiten

Grootste klus: we hebben een aantal buitenlampen die automatisch aan gaan als het donker wordt en dan na een paar uur weer uitgaan. Dit werkt niet goed: ze gaan te laat aan en blijven dan tot diep in de nacht branden. Het liefst zouden we een systeem met een timer hebben. - Een aantal spotjes binnen (sommige met dimmer, sommige zonder) maakt een irritant zoemgeluid. - Zonnenscherm buiten gaat niet naar open. We weten niet zeker of de elektriciteit is aangesloten tijdens de renovatie of dat er een ander probleem is.
zondag 5 november 2017

Diverse karweien uitvoeren

Het plaatsen van ondoorzichtig glas in binnendeuren (10 ruitjes) Het plaatsen van 3 deurkrukken in binnendeuren Plaatsen van ruit in binnenraam (ongeveer 0,5 m2) Kozijn van voordeur appartement gebarsten (binnendeur 1 kant) Gelijmde vinyl van plankenvloer verwijderen (ongeveer 30 m2)
maandag 30 oktober 2017

Plankjes en andere kleine zaakjes in orde brengen

Momenteel zijn wij bezig met renovatiewerken. Kleerkast aanpassen en leg plankjes bibliotheek aanpassen. Adres zal aan de vakman meegegeven worden.
vrijdag 13 oktober 2017

Metalen omheining met hek plaatsen

Ik wil mijn tuin afsluiten zodat mn hond niet kan weglopen (en mijn tuin vergroot wordt). Concreet: metalen omheining +- 9 meter op 5 meter (enkele kant; andere L x B is de heg). En een poortje te integreren uit bestaande deel hek. De hoogte 1.80 meter of 2 meter.
maandag 9 oktober 2017

Draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement

Ik woon in een appartementencomplex met 4 appartementen. Ons huidig systeem is stuk (verouderd). Ik zou graag een idee hebben van de prijs voor de plaatsing van 4 intercoms, eventueel met een camera, en een nieuwe (magnetische) deur. Graag advies rond de verschillende soorten.
donderdag 28 september 2017

Monteren vergadertafel en nazicht kast

We hebben een vergadertafel gekocht, maar die werd niet gemonteerd door de leverancier. Ook hebben we een kastdeur die niet goed sluit na het verplaatsen van de kast. Ook enkele deuren spannen, waardoor we ze moeilijk kunnen sluiten.
vrijdag 22 september 2017

Travaux suite a PEB

Je vais acheter un appartement . Travaux a faire: (1) remplacer les chassis (voire PEB et plan en annexe). (2) isoler la facade (voire PEB et plan en annexe).
woensdag 20 september 2017

Electriciteit conform maken

In het aangehechte document staat er “L’INSTALLATION N’ EST PAS CONFORME”. Wat is de prijs om de installatie volledig conform te maken? Dank bij voorbaat.
dinsdag 29 augustus 2017

Bankirai terras aanleggen en herstellen van roofing met EPDM

Eerst nog enkele scheurtjes herstellen in roofing met liefst rubber roofing. Met EPDM. Houten terras aanleggen in bankirai. Ter plaatse komen kijken ivm roofing herstel-scheuren zijn ongeveer 10 cm, er is water insijpeling.
maandag 14 augustus 2017

Herstellen blauwe hardsteen balkon

De vloer van een balkon (2m op 60cm) is gebarsten, deze vloer bestaat uit een plaat in blauwe hardsteen. We zouden graag deze plaat herstellen.
donderdag 13 juli 2017

Maken van vliegenhor

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een vliegenhor in een venster met dubbele beglazing. Houten kader, ongeveer 125 op 65.

Partners

Partners van Casius