Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
52 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Brussel:

dinsdag 3 april 2018

Herstelwerken balcons appartement

Ik wil de volgende werken laten uitvoeren aan de balkons: a) 3e en 4e verdiep: vloer herstellen met afloop (tegels uitbreken, folie, gietvloer of een alternatief). Ca 3 m² per verdiep b) 2e, 3e en 4e verdiep: afwerken van de bovenkant van de balkonmuurtjes (muurdeksel aluminium of een alternatief). Ca 3 m lopende meter per verdiep c) 2e, 3e en 4e verdiep: balkonmuurtjes afwerken met handrail tot minimale wettelijke hoogte. Ca 3 m lopende meter per verdiep
zaterdag 2 december 2017

Verwijderen vast tapijt en nieuw tapijt aanleggen

Ik heb een stukje tapijt tussen twee trappen. De katten hebben daar meerdere keren geplast. De geur is er inmiddels uit, maar het tapijt is aan vervanging toe. Ik heb zelf een stuk nieuw tapijt liggen.
zondag 12 november 2017

Klussen uitvoeren binnen en buiten

Grootste klus: we hebben een aantal buitenlampen die automatisch aan gaan als het donker wordt en dan na een paar uur weer uitgaan. Dit werkt niet goed: ze gaan te laat aan en blijven dan tot diep in de nacht branden. Het liefst zouden we een systeem met een timer hebben. - Een aantal spotjes binnen (sommige met dimmer, sommige zonder) maakt een irritant zoemgeluid. - Zonnenscherm buiten gaat niet naar open. We weten niet zeker of de elektriciteit is aangesloten tijdens de renovatie of dat er een ander probleem is.
zondag 5 november 2017

Diverse karweien uitvoeren

Het plaatsen van ondoorzichtig glas in binnendeuren (10 ruitjes) Het plaatsen van 3 deurkrukken in binnendeuren Plaatsen van ruit in binnenraam (ongeveer 0,5 m2) Kozijn van voordeur appartement gebarsten (binnendeur 1 kant) Gelijmde vinyl van plankenvloer verwijderen (ongeveer 30 m2)
maandag 30 oktober 2017

Plankjes en andere kleine zaakjes in orde brengen

Momenteel zijn wij bezig met renovatiewerken. Kleerkast aanpassen en leg plankjes bibliotheek aanpassen. Adres zal aan de vakman meegegeven worden.
vrijdag 13 oktober 2017

Metalen omheining met hek plaatsen

Ik wil mijn tuin afsluiten zodat mn hond niet kan weglopen (en mijn tuin vergroot wordt). Concreet: metalen omheining +- 9 meter op 5 meter (enkele kant; andere L x B is de heg). En een poortje te integreren uit bestaande deel hek. De hoogte 1.80 meter of 2 meter.
maandag 9 oktober 2017

Draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement

Ik woon in een appartementencomplex met 4 appartementen. Ons huidig systeem is stuk (verouderd). Ik zou graag een idee hebben van de prijs voor de plaatsing van 4 intercoms, eventueel met een camera, en een nieuwe (magnetische) deur. Graag advies rond de verschillende soorten.
donderdag 28 september 2017

Monteren vergadertafel en nazicht kast

We hebben een vergadertafel gekocht, maar die werd niet gemonteerd door de leverancier. Ook hebben we een kastdeur die niet goed sluit na het verplaatsen van de kast. Ook enkele deuren spannen, waardoor we ze moeilijk kunnen sluiten.
vrijdag 22 september 2017

Travaux suite a PEB

Je vais acheter un appartement . Travaux a faire: (1) remplacer les chassis (voire PEB et plan en annexe). (2) isoler la facade (voire PEB et plan en annexe).
woensdag 20 september 2017

Electriciteit conform maken

In het aangehechte document staat er “L’INSTALLATION N’ EST PAS CONFORME”. Wat is de prijs om de installatie volledig conform te maken? Dank bij voorbaat.
dinsdag 29 augustus 2017

Bankirai terras aanleggen en herstellen van roofing met EPDM

Eerst nog enkele scheurtjes herstellen in roofing met liefst rubber roofing. Met EPDM. Houten terras aanleggen in bankirai. Ter plaatse komen kijken ivm roofing herstel-scheuren zijn ongeveer 10 cm, er is water insijpeling.
maandag 14 augustus 2017

Herstellen blauwe hardsteen balkon

De vloer van een balkon (2m op 60cm) is gebarsten, deze vloer bestaat uit een plaat in blauwe hardsteen. We zouden graag deze plaat herstellen.
donderdag 13 juli 2017

Maken van vliegenhor

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een vliegenhor in een venster met dubbele beglazing. Houten kader, ongeveer 125 op 65.
donderdag 13 juli 2017

Klussen in appartement uitvoeren

Ik wil een houten kader laten maken waar mijn schuifdeur (die er al staat) kan inschuiven. Bovenop dat houten kader zou ik graag spiegel maken. De houten vloer en trappen van mijn appartement en zou moeten afgeschuurd worden en opnieuw behandeld (tegen krabben van nagels van de hond). En een paar muren moeten herschilderd worden. Klink van de voordeur appartement dient hersteld te worden. Lamp buiten op terras dient opgehangen te worden en op elektriciteit aangesloten (elektriciteit is al buiten aanwezig).
maandag 10 juli 2017

Vervangen slot van garagepoort

Na diefstal in onze woning zou ik het slot van onze garagepoort willen laten vervangen. Ik zou eveneens willen bekijken om een slot van de voordeur te veranderen of uit te kijken naar een nieuwe voordeur.
vrijdag 7 juli 2017

Klussen op zolder en in de tuin

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 1. Op zolder een vloer en muren aanleggen - de zolder is niet afgewerkt (huis nieuwbouw); 2. In de tuin een houten hek plaatsen aan 2 kanten (ong. 4 m breed en 2 hoog); 3. In de tuin terrastegels leggen (ongeveer 3x2 m oppervlakte). Als het kan ontvang ik graag bezoek en offertes op maandag 10 juli in de ochtend tot 13. 00 uur. Dan ben ik thuis. Bij voorbaat dank, met vriendelijke groet,
donderdag 6 juli 2017

Aanleggen van een speelplaats voor tijdelijke school

We hebben een klein en eenvoudig project in de Egide Van Ophemstraat 3-5 te Ukkel. Het betreft de omgevingsaanleg rond een tijdelijke containerschool, de start van de plaatsing van deze containers is voorzien op 16 augustus 2017. Wij zoeken een aannemer die de omgevingswerken kan uitvoeren in deze periode 1/ Afbraak van de bestaande omheining 2/ Afgraven aanwezig teelaarde en deze stockeren op het terrein 3/ Opruimen van beplanting thv de speelweide 4/ Aanleggen van steenslag (20cm) 5/ Aanleggen van 285 m² speelplaats 6/ Nieuwe omheining 7/ Enkele sleuven maken voor nutsvoorzieningen en riolering De werken kunnen onmiddellijk na het bouwverlof starten. Gezien de plaatsing van de containers aanvat opis het belan
woensdag 5 juli 2017

Renovatie appartement

Het project omvat de renovatie van een appartement. De afbraakwerken zijn al afgerond. Wat dient te gebeuren is: (1) installeren van verwarming op bestaande boiler (leidingen, vier radiatoren), (2) waterleidingen voorzien naar keuken en badkamer, (3) bestaande elektriciteit nakijken, inwerken in de bakstenen muur, (4) enkele deurgaten dichtmetselen en een muur met deur optrekken voor de badkamer, (5) alle muren pleisteren (geen gyproc), (6) eventueel de valse plafonds maken (enkele ruimtes werden al van een roostering voorzien), (7) eventueel de badkamer betegelen (na bezetting en uitdroging) en bad of inloopdouche installeren. De oppervlakte van het appartement is ongeveer 50 m².
dinsdag 4 juli 2017

Houten gevelbekleding met isolatie

Nieuwbouwproject: - Waar we een centrale structuur in steen willen combineren met 2 uitstekende blokken met hout als afwerking. - Ongeveer een oppervlakte van 75 m². - En isoleren.
vrijdag 16 juni 2017

Uitbreken binnenmuur

Afbraak van +/- 80m2 betonsteen binnenmuren en afvoeren.
dinsdag 13 juni 2017

Nieuwe badkamer aanleggen nieuwbouw

Badkamer: plaatsing bad en omkasting, hang-wc, thermostatische kraan met douche set, badkamermeubel ophangen en aansluiten kraan. Doucheruimte: plaatsing inloopdouche met doucheset, badkamermeubel ophangen en aansluiten kraan, glazen douchewand plaatsen. Toilet: plaatsing hang-wc, eventueel plaatsing fonteinmeubel en aansluiten koudwaterkraan, tegelvloer is al geplaatst. In de badkamer en doucheruimte moeten ook de tegels worden geplaatst (vloer en wand rondom bad/douche). Beide ruimtes zijn klein (badkamer 5 m2 en doucheruimte 4,2 m2). (Bijna) alle materialen hebben we al zoals bad, douche, wc's, kranen, vloertegels, wandtegels, ... Toevoer en afvoer zijn overal al voorzien. Het gaat om een nieuwbouwappartement (1e verdieping) dat binnenkort wordt opgeleverd. Plaatsing tussen mi
maandag 12 juni 2017

Verschillende klussen in huis uit te voeren

Een spiegel ophangen. Een lamp die opgehangen moet worden. En nog andere klussen... binnen uit te voeren.
donderdag 8 juni 2017

Schuifdeur maken

Ik wil in mijn living van oude dubbele deur ombouwen naar een nieuwe schuifdeur of accordeon deur.
dinsdag 23 mei 2017

Vloeren plaatsen

Ik wil graag een aantal vloeren laten plaatsen in ons huis: - osb vloer - vinyl vloer (en egalisering) - vasttapijt - waterdichte vloer
donderdag 11 mei 2017

Klussen in huis

Werken: 1) klink is afgebroken . 2) badkamer lavabo (silicone plaatsen voor stabiliteit)

Partners

Partners van Casius