Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Brussel.

42 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, gevelbekleding met steenstrips of met crepi, aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten, renovatiewerken en diverse klussen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Brussel:

dinsdag 7 maart 2017

Monteren blokhut Chill 3,85 op 3,25

Ik had graag een offerte voor het monteren van blokhut 3,85 op3,25 metafonderlijke prijs voor : vloer binnenkant, eventueel beton gieten, en afzonderlijke prijs voor het voorzien van afvoerbuis naar ton.
zaterdag 4 maart 2017

Verlichting ophangen

Twee lampfittingen aansluiten en drie papieren IKEA lusters ophangen
donderdag 23 februari 2017

Siliconen bad/douche verwijderen en vervangen

Siliconen rond bad/douche zijn losgekomen en daardoor is er waterinfiltratie onder het bad. Graag oude siliconen verwijderen en badrand waterdicht maken.
woensdag 25 januari 2017

Electricien Brussel herinstalleren vernieuwen gemeenschappelijke ruimtes

Ik wil een offerte laten opmaken voor het herinstalleren van de elektriciteit in de gemeenschappelijke ruimtes van een herenhuis dat bestaat uit 5 verdiepen, appartementen. De gezamenlijke delen bestaande uit de kelder en trappenhal moeten opnieuw geïnstalleerd worden. Daarvoor moeten ook oude niet meer benutte kabels verwijderd worden. Ik ben volgende week overdag beschikbaar voor besprekingen op dinsdag 31 januari en vrijdag 3 februari. (optioneel: Daarnaast zijn er ook wat werken aan een deel van het plafond in de kelder... die eventueel tegelijkertijd kunnen uitgevoerd worden.) Ter plaatse komen kijken door een vakman.
woensdag 25 januari 2017

Loodgieterij werk

Loodgieter: Waterafvoer keuken vervangen. Wc afvoer controleren. Badkamerkranen monteren.
dinsdag 10 januari 2017

Verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte

Wij wonen in Brussel (Molenbeek) en hebben onlangs een recente woning gekocht (bj. 2004). Op zolder zijn twee ruimtes (11 m2 en 4. 2 m2 echt bruikbare oppervlakte - gemeten tot dak hoogte van 1. 2 m). We willen die verbouwen tot resp slaapruimte en douchekamer (douche, wc, lavabo). Electriciteit en water aanwezig. Werken die moeten uitgevoerd worden: muren bekleden, dak is geïsoleerd maar moet bekleed, velux raam, vloer, klein electro/sanitair, douche, wc, lavabo. Totale oppervlakte zolder is ongeveer een 43 m². Graag ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden , advies en een prijsofferte op te make n.
zaterdag 10 december 2016

Houten schuifdeur plaatsen buiten

Ik wil een houten schuifdeur plaatsen (buiten), ter vervanging van een bestaande dubbele deur.
dinsdag 6 december 2016

Gyproc muur plaatsen

Ik wil de kamer van mijn zoon vergroten. Daarom moeten de ingebouwde kasten die nu een 'muur' vormen aan zijn kamer, worden uitgebroken. Ze nemen, omdat het diepe kasten zijn, veel plaats in eens uitgebroken, zou ik graag een gyproc muur in de plaats willen met een simpele deur erin. Ook zou ik graag het plafond van mijn badkamer laten herdoen .
zondag 27 november 2016

Ikea keuken en pax kasten plaatsen

Nieuwe metod keuken van 5m Plus eiland, en een 10tal PAX kasten (zonder deuren) met schuiven, te plaatsen in Brussel.Montage en plaatsen tijdens de Kerstvakantie.
vrijdag 25 november 2016

Doorzicht tussen muur keuken en eetkamer

Doorzicht maken in bakstenen muur met niet dragende functie. (+- 2m20 - 1m10 ) en afwerking hiervan.
maandag 21 november 2016

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 2 hanglampen ophangen, 2 boekrekjes uit de muur halen, een Pax-kast van Ikea met glazen schuifdeuren monteren, tafel monteren (enkel poten aanzetten), spiegel ophangen, gordijnrails monteren.
zondag 20 november 2016

Afvoerbuis lavabo - vervanging

Er zou een afvoerbuis onder de lavabo in de badkamer moeten vervangen worden. Deze is door ouderdom doorgesleten en er zit een gat in, waardoor we met een wasbakje in de lavabo moeten werken. Graag iemand die van het Brusselse is, om hoge transport kost te vermijden. Hartelijk
zondag 9 oktober 2016

Kledingrek aan muur / plafond bevestigen

Ik zou een lange stang aan mijn slaapkamermuur en / of plafond willen laten bevestigen om zo als kledingrek te fungeren (zie foto). De materialen heb ik niet in mijn bezit.
dinsdag 13 september 2016

Klussen in een winkel

Er moeten dringend een aantal klussen uitgevoerd worden in onze winkel, om die weer fris te laten ogen: hoge muren schilderen, een gebroken marmeren venstertablet lijmen/repareren, een deel van een exopyvloer repareren, verlichting repareren. Het zijn kleine klusjes, maar wel heel specifiek. Het gaat om een project dat zo snel mogelijk moet worden uitgevoerd en op een zo kort mogelijk tijd. De winkel kan niet sluiten voor werken, dus alles zou moeten voor of na de winkeluren gebeuren. Enkel op zondag is de winkel een volledige dag gesloten.
donderdag 8 september 2016

Hout skelet bouw wanden en dakplaten monteren

Een Hout skelet bouw wanden en een dakplaat (plat dak opgebouwd uit I-joists) de materialen worden eind oktober geprefabriceerd aangeleverd en moeten vanaf het transport in de betonnen structuur gemonteerd worden. Het gebouw telt begane grond (die gemetseld is) en 3 verdiepingen + 4 de teruggetrokken verdieping. De houten delen zijn invulling en isolatie. In de wanden zijn ook ramen in de fabriek vooraf gemonteerd. Er komt een montagekraan op de werf voor de duur van deze montage. Vanaf eind oktober kan er aan de werken gestart worden. Adres gaat later meegegeven worden aan de aannemer.
donderdag 1 september 2016

Klussen in appartementsgebouw

In ons appartementsgebouw moeten verschillende werken worden uitgevoerd. Er moet een trapleuning geïnstalleerd worden (niets aanwezig). Het gebouw is 3 hoog. Verschillende gaten moeten dicht gemaakt worden met beton/metsel voor de brandveiligheid. Er moet een rookmelding komen voor de verluchtingskoepel. Er moeten verluchtingsgaten voorzien worden in de kelder/garages. Er moet een lamp geïnstalleerd worden bij het opengaan van de garagepoort. Brandblussers opgehangen op elke verdiep en garage. Graag een offerte voor het uitvoeren voor deze werken of een deel van deze werken.
maandag 22 augustus 2016

Renovatie kleine keuken

Vrijdag 02/09: - maken van een gat in het dak voor dampkap - hulp bij leggen vloer Nadien (vb in de week van 05/09): - loodgieterij/elektriciteit/aansluiting gas nieuwe IKEA keuken
dinsdag 16 augustus 2016

Keldergat afdekken

We zoeken een oplossing voor ons keldergat aan de straatkant waar nu een oud stalen rooster op ligt. We willen graag een oplossing die inbraakveiliger is en geen regen doorlaat. We dachten daarbij aan een betonnen oplossing met glazen stenen en enkele ventilatiegaten. De afmetingen van het keldergat zijn 43 op 37 cm. We zouden dat graag zo snel mogelijk laten doen.
maandag 1 augustus 2016

Installatie veiligheidsverlichting

Ik wil graag twee veiligheidslampen laten installeren, in de gemeenschappelijke delen van een appartement, conform de voorschriften van de brandweer. Graag iemand die op korte termijn beschikbaar is.
woensdag 13 juli 2016

Afbreken/uitbreken verdieping

Ik wil een verdieping in een kantoorgebouw laten vrij maken van volgende elementen: (afbreken & meenemen) 1. Scheidingswanden en deuren (totale lengte +/- 100 m) 2. Volledig ingerichte keuken met marmeren werkblad 8 m (inclusief toestellen : ijskast tafelmodel, vitro-keramische kookplaat 2 plaatsen, inox spoelbekken, vaatwasser) Alle materialen zijn intact, van goede kwaliteit, in goede werking en herbruikbaar. Materialen mee te nemen door partij die de werken uitvoert. Gelieve aan te geven in uw offerte of de materialen in rekening kunnen gebracht worden als (gedeeltelijke) vergoeding.
dinsdag 12 juli 2016

Scheuren in muur

Ik heb op verschillende plaatsen scheuren in mijn binnenmuur en wil de reden daarvan kennen (funderingen, vochtigheid, etc.? ) Ik had graag offerte gehad voor herstel van scheuren en herverven muren. Misschien is ook inspectie van riolering met camera nodig om te kijken of geen lekken de oorzaak zijn van verplaatsing muren...?
maandag 11 juli 2016

Verwijderen stookolietank

Graag had ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van een mazouttank, die in onze kelder staat (vermoedelijk sinds de bouw van het huis in de jaren 30'). We vermoeden dat de tank leeg is. De capaciteit van de tank kennen we jammer genoeg niet. De afmetingen zijn: 200x100x76 cm.
maandag 11 juli 2016

Oorzaak vocht

In de keuken van mijn appartement op de 1e verdieping is op de muur achter de kasten vocht en schimmel. Ik zou graag een expert laten komen om uit te maken wat de oorzaak kan zijn van die vocht en schimmel. Eventueel op 26 juli of een andere dag af te spreken. Adres word meegegeven aan de vochtspecialist.
zondag 26 juni 2016

Montage dampkap kookeiland

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een afzuigkap boven een kookeiland. Twee jaar gelden is er een vals plafond geplaatst en de afvoerbuis naar buiten is reeds voorzien. Er moet dus nu opnieuw een gat gemaakt worden in het plafond (gyproc) en dan moet er gekeken worden of de metalstuds het gewicht kunnen dragen, zoniet dan moet de afzuigkap aan de plafond (houten balkconstructie) van het plafond bevestigd worden. Achteraf moet het plafond terug dicht gemaakt worden. Zie foto's voor meer info. Graag uw richtprijs. Het is in Brussel centrum.
maandag 20 juni 2016

Keldermuren dichten

Er zijn heel wat gaten in de muren in de kelderruimte die dienen gedicht te worden en grilles die over afvoeren dienen geplaatst te worden. Dit kan gebeuren binnen een drietal weken. Zo snel mogelijk de werken uitvoeren, graag een vakman van dichtbij omgeving.

Partners

Partners van Casius