Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
47 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Brussel:

woensdag 16 januari 2019

Kleine klusjes uitvoeren

Het betreft verschillende kleine klussen in huis: Plaatsing kurk muren toilet excl materiaal Plaatsing plinten op 3 verdiepingen (ruwe schatting 115meter) Installeren spots badkamer Vervangen en plaatsing 5 schilderdeuren excl schilderwerk Plamuren deuropening voor plaatsing glasdeur Zolder: plaatsing verlichting + 5 stopcontacten opbouw Plaatsing betonplaten 3x3x0,15m in tuin
maandag 7 januari 2019

Verwijderen asbest isolatie rond chauffage leidingen

In totaal dient er in een kelder 40m aan leidingen worden verwijderd met asbestisolatie rond de leidingen van deze verwamringsbuizen. De prijs die opgesteld dient te worden is voor de verwijdering van de isolatie + buizen. De kelders zijn vlot toegankelijk.
vrijdag 5 oktober 2018

Kleine klussen uit te voeren

6 kleine klusjes uit te voeren. Stukje muur dichten, vochtvlekken verwijderen van de veranda, Inbouw oven vast zetten. Ook filter dampkap vervangen, knoppen gasvuur losmaken en wc bril vervangen.
maandag 24 september 2018

Verschillende klussen in huis uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Vervangen van een bestaande kleine deur door een schuifeur in de slaapkamer + installatie - Installatie van 5 eenvoudige hanglampen - Monteren van een kleine bureau - Eventueel nog extra klusjes, maar dit zal voor later zijn
dinsdag 11 september 2018

Herstelling lekkage op basis van detectieverslag

Expert stelde lek vast ter hoogte van keuken en kelder. De leidingen moeten vervangen worden. Een deel van de vloer en achter de kasten in de keuken ook. Tussen de betonnenbalken in kelder is er ook aantasting.
dinsdag 31 juli 2018

Vernieuwing vloer feestzaal 350 m²

Onze vzw beheert een feestzaal waarvan de vloer versleten is. Oppervlakte van de vloer is ongeveer 335 m². Nu ligt er een soort tapijt op , graag vernieuwen, misschien laminaat of andere optie.
woensdag 20 juni 2018

Dakterras omheinen en plaatsen terrasoverkapping

Wij zouden graag onze binnenkoer willen overdekken. In bijlage sturen wij een plan van de overdekking die wij zouden willen. Overdekken en omheinen van de binnenkoer. Draadomheining dakterras en overdekking binnenkoer.
maandag 18 juni 2018

Klussen in huis uit te voeren

Allerlei kleine karweien en herstellingen zoals: binnenraam en deur afwerken, nieuwe dampkap plaatsen, afspuiten binnenplaten dak, glazen bad wand plaatsen, alle muren en plafonds schilderen.
donderdag 24 mei 2018

Verschillende klussen uitvoeren voor oplevering

De voorlopige oplevering van ons nieuw pand: is gebeurd en nu moeten er nog finale werken uitgevoerd worden die niet deel uitmaken van de initiële offerte. Volgende werken dienen nog gedaan te worden: * Plaatsing lampen * Plaatsing gordijnen * Schilderen badkamers en toilettekamer (primer reeds geplaatst) * Afwerking siliconen in badkamers en toilettekamer na schilderen
woensdag 16 mei 2018

Gevel reparatie scheuren + crepi aanbrengen

Onze hoge grote achtergevel moet gerepareerd worden omdat er scheuren inzitten. De scheuren moeten gedicht worden en we zouden graag een goede beschermlaag aanbrengen (verf/Crepi/isolatie) dewelke we dan evalueren naargelang de prijs. Hiervoor moeten een groot aantal stellingen gebouwd worden langs de tuinkant. Voor een oppervlakte van 113.5 m². Er zitten 5/6 ramen en een achterdeur.