Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
37 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Brussel:

dinsdag 28 april 2020

Klussen uitvoeren

Deur van een ikeakast is beschadigd aan de scharnieren. Door een bruusk manoeuvre is de kast beschadigd. Balustrade van 3 meter breed hangt wat los door een barst in het ankerpunt in de muur. Die barst moet hersteld worden en de balustrade eventueel vervangen. Verder zijn er 3 spots die op een drietal meter hoogte moeten vervangen worden en wil ik controleren of de boiler nog goed vasthangt aan de badkamermuur.
maandag 9 maart 2020

Herstellen + verven afrastering fietsparking

Herstellen en verven afrastering fietsparking. Staat er al een tijdje maar werkt niet meer naar behoren.
maandag 17 februari 2020

Gat boren door buitenmuur voor afzuigkap

Gat boren door buitenmuur zonder spouw voor afzuigkap met afvoerkanaal van 125 mm.
vrijdag 17 januari 2020

Silicoonwerken uitvoeren

In totaal 15 ramen aan de buitenkant. Voegbreedte 1 centimeter en in zwarte kleur. De plinten zijn in totaal ongeveer 140 meter lang. Qua sanitair gaat het om 1 badkamer met een wc, douche en de hoeken die afgekit moeten worden.
dinsdag 14 januari 2020

Duivenpinnen plaatsen op balustrades en in trappen

Voor een nieuwbouwproject zijn wij op zoek naar een vakman voor het plaatsen van duivenpinnen, drie gebouwen met trappen en balustrades uit zwart staal buiten. Duiven hebben zich reeds genesteld onder de trappen.
woensdag 27 november 2019

Mezzanine in slaapkamer bouwen

Ik heb een studio van 41 m² waarbij een kant kant een doorlopend raam is, een kant de keuken en dan heb ik nog 2 muren over. Waarbij in een muur 2 deuren zitten en een muur leeg is momenteel. De hoogte van de muren bedraagt 3.80 meter en het appartement is 5,3 op 4,8 meter. Ik wil een mezzanine laten plaatsen bij voorkeur zonder steunbalken waarbij het effect gecreëerd wordt van een tweede verdiep.
woensdag 23 oktober 2019

Diverse klussen uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: Gordijnen verwijderen, stelling opbouwen, vijzen in het plafond bevestigen, 2 houten wand monteren ong. 2 m op 2 m.
donderdag 19 september 2019

Klussen in huis uitvoeren

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren : - Tv muurbeugel plaatsen (de gaten zijn reeds geboord en pluggen zijn erin geplaatst, maar er is een probleem met de schroeven) - de schuifdeur(en) van de brugkast (boven het bed) is/zijn stuk, de schroeven zouden het probleem zijn (te kort) - de voorzijde/het front van de schuiflade van een badkamermeubel (onder de twee lavabo's, lengte = 130 cm) is losgekomen (stukje metaal is afgebroken)
donderdag 18 juli 2019

Gaten boren in stenen binnenmuur

2 gaten boren in stenen binnenmuur voor installatie hangmat. 2 grote keilbouten diameter +/- 10mm, lengte 70 - 100mm
zondag 7 juli 2019

Huidige regenwaterput herstellen of vervangen door een nieuwe

We zijn op zoek naar een aannemer voor de renovatie of plaatsing van een regenwaterput. De bestaande put uit 1920 lekt, het is ons niet duidelijk of dit gerepareerd kan worden, of best vervangen door een nieuwe put. Het gaat om 3000 liter, inclusief de aansluiting op de riolering.