Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Brussel.

43 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: renoveren kelder en garage met ingebouwde kasten, nieuwe badkamer aanleggen nieuwbouw, houten fietsbergingen voor renovatieproject uit te voeren, ingemaakte kasten met schuif of draaideuren, opstellen meldingsdossier plaatsen poutrel, installatie dampkappen voor een nieuwe Pizzeria, zolder inrichting, afwerking keuken en doucheruimte, houten gevelbekleding met isolatie, cementeren van de voorgevel, bekleden van aanbouw in Thermowood, uitbreken tegelvloer en egaliseren om parket te plaatsen, cement bepleistering of kaleien van muren, cementbepleistering zonder isolatie, tegels plaatsen in de woonkamer en in de badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Brussel:

vrijdag 16 juni 2017

Uitbreken binnenmuur

Afbraak van +/- 80m2 betonsteen binnenmuren en afvoeren.
dinsdag 13 juni 2017

Nieuwe badkamer aanleggen nieuwbouw

Badkamer: plaatsing bad en omkasting, hang-wc, thermostatische kraan met douche set, badkamermeubel ophangen en aansluiten kraan. Doucheruimte: plaatsing inloopdouche met doucheset, badkamermeubel ophangen en aansluiten kraan, glazen douchewand plaatsen. Toilet: plaatsing hang-wc, eventueel plaatsing fonteinmeubel en aansluiten koudwaterkraan, tegelvloer is al geplaatst. In de badkamer en doucheruimte moeten ook de tegels worden geplaatst (vloer en wand rondom bad/douche). Beide ruimtes zijn klein (badkamer 5 m2 en doucheruimte 4,2 m2). (Bijna) alle materialen hebben we al zoals bad, douche, wc's, kranen, vloertegels, wandtegels, ... Toevoer en afvoer zijn overal al voorzien. Het gaat om een nieuwbouwappartement (1e verdieping) dat binnenkort wordt opgeleverd. Plaatsing tussen mi
maandag 12 juni 2017

Verschillende klussen in huis uit te voeren

Een spiegel ophangen. Een lamp die opgehangen moet worden. En nog andere klussen... binnen uit te voeren.
donderdag 8 juni 2017

Schuifdeur maken

Ik wil in mijn living van oude dubbele deur ombouwen naar een nieuwe schuifdeur of accordeon deur.
dinsdag 23 mei 2017

Vloeren plaatsen

Ik wil graag een aantal vloeren laten plaatsen in ons huis: - osb vloer - vinyl vloer (en egalisering) - vasttapijt - waterdichte vloer
donderdag 11 mei 2017

Klussen in huis

Werken: 1) klink is afgebroken . 2) badkamer lavabo (silicone plaatsen voor stabiliteit)
donderdag 27 april 2017

Allround-klusser voor bedrijf in centrum Brussel

Wij hebben een aantal klussen klaarliggen in onze kantoren (klinken repareren, vloerbekleding kleven, helpen met kleine andere reparatiewerken, etc)
dinsdag 25 april 2017

Verwijderen asbest leien platen achterkant woning in Brussel

Graag zou ik dat de leien platen van de achterkant van mijn woning worden verwijderd. Ik denk zo een 40 m².
dinsdag 25 april 2017

Diverse klussen uit te voeren

Vervangen van lampen; vervangen van batterijen, ontstoppen toiletten, allherhande kleine klusjes opknappen.
woensdag 5 april 2017

Uitbreken muur en plaatsen poutrel ondersteuning balk

Plaatsing van ondersteuning balk, uitbreken van Muur. Plaatsen poutrel.
dinsdag 4 april 2017

Klussen in appartement uitvoeren

Ik zou graag een aantal klussen in huis laten uitvoeren: - Lampen aan de spiegel in de badkamer werken niet - Gasvuur werkt gedeeltelijk niet meer - Dampkap filter vervangen (indien mogelijk) - Verwarming in badkamer werkt niet (optioneel) - Sillicone spuiten aan keuken lavabo - Wc afvoer in badkamer lekt (een beetje) - Licht in de hal werkt niet. We hebben geen echt klusmateriaal (enkel basis: hamer, schroevendraaier,... ) we hebben wel al een bus sillicone gekocht; de nieuwe filter voor de dampkap zullen we ook kopen.
dinsdag 28 maart 2017

Stukadoor gezocht voor kleine herstelwerkzaamheden aan deur

Rondom het deurkozijn is wat gipswerk afgebrokkeld. Het gaat hier om een binnenmuur/deur. Wij zoeken iemand die dit op korte termijn kan herstellen.
woensdag 22 maart 2017

Klusjesman nodig

3 lampen ophangen op 4 meter hoogte, 2 lampen ophangen op normale hoogte, gordijnrail ophangen 4 meter hoogte.
dinsdag 7 maart 2017

Monteren blokhut Chill 3,85 op 3,25

Ik had graag een offerte voor het monteren van blokhut 3,85 op3,25 metafonderlijke prijs voor : vloer binnenkant, eventueel beton gieten, en afzonderlijke prijs voor het voorzien van afvoerbuis naar ton.
zaterdag 4 maart 2017

Verlichting ophangen

Twee lampfittingen aansluiten en drie papieren IKEA lusters ophangen
donderdag 23 februari 2017

Siliconen bad/douche verwijderen en vervangen

Siliconen rond bad/douche zijn losgekomen en daardoor is er waterinfiltratie onder het bad. Graag oude siliconen verwijderen en badrand waterdicht maken.
woensdag 25 januari 2017

Electricien Brussel herinstalleren vernieuwen gemeenschappelijke ruimtes

Ik wil een offerte laten opmaken voor het herinstalleren van de elektriciteit in de gemeenschappelijke ruimtes van een herenhuis dat bestaat uit 5 verdiepen, appartementen. De gezamenlijke delen bestaande uit de kelder en trappenhal moeten opnieuw geïnstalleerd worden. Daarvoor moeten ook oude niet meer benutte kabels verwijderd worden. Ik ben volgende week overdag beschikbaar voor besprekingen op dinsdag 31 januari en vrijdag 3 februari. (optioneel: Daarnaast zijn er ook wat werken aan een deel van het plafond in de kelder... die eventueel tegelijkertijd kunnen uitgevoerd worden.) Ter plaatse komen kijken door een vakman.
woensdag 25 januari 2017

Loodgieterij werk

Loodgieter: Waterafvoer keuken vervangen. Wc afvoer controleren. Badkamerkranen monteren.
dinsdag 10 januari 2017

Verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte

Wij wonen in Brussel (Molenbeek) en hebben onlangs een recente woning gekocht (bj. 2004). Op zolder zijn twee ruimtes (11 m2 en 4. 2 m2 echt bruikbare oppervlakte - gemeten tot dak hoogte van 1. 2 m). We willen die verbouwen tot resp slaapruimte en douchekamer (douche, wc, lavabo). Electriciteit en water aanwezig. Werken die moeten uitgevoerd worden: muren bekleden, dak is geïsoleerd maar moet bekleed, velux raam, vloer, klein electro/sanitair, douche, wc, lavabo. Totale oppervlakte zolder is ongeveer een 43 m². Graag ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden , advies en een prijsofferte op te make n.
zaterdag 10 december 2016

Houten schuifdeur plaatsen buiten

Ik wil een houten schuifdeur plaatsen (buiten), ter vervanging van een bestaande dubbele deur.
dinsdag 6 december 2016

Gyproc muur plaatsen

Ik wil de kamer van mijn zoon vergroten. Daarom moeten de ingebouwde kasten die nu een 'muur' vormen aan zijn kamer, worden uitgebroken. Ze nemen, omdat het diepe kasten zijn, veel plaats in eens uitgebroken, zou ik graag een gyproc muur in de plaats willen met een simpele deur erin. Ook zou ik graag het plafond van mijn badkamer laten herdoen .
zondag 27 november 2016

Ikea keuken en pax kasten plaatsen

Nieuwe metod keuken van 5m Plus eiland, en een 10tal PAX kasten (zonder deuren) met schuiven, te plaatsen in Brussel.Montage en plaatsen tijdens de Kerstvakantie.
vrijdag 25 november 2016

Doorzicht tussen muur keuken en eetkamer

Doorzicht maken in bakstenen muur met niet dragende functie. (+- 2m20 - 1m10 ) en afwerking hiervan.
maandag 21 november 2016

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 2 hanglampen ophangen, 2 boekrekjes uit de muur halen, een Pax-kast van Ikea met glazen schuifdeuren monteren, tafel monteren (enkel poten aanzetten), spiegel ophangen, gordijnrails monteren.
zondag 20 november 2016

Afvoerbuis lavabo - vervanging

Er zou een afvoerbuis onder de lavabo in de badkamer moeten vervangen worden. Deze is door ouderdom doorgesleten en er zit een gat in, waardoor we met een wasbakje in de lavabo moeten werken. Graag iemand die van het Brusselse is, om hoge transport kost te vermijden. Hartelijk

Partners

Partners van Casius