Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Anderlecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Anderlecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Anderlecht of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouw zetten, renovatie werken uitvoeren, isoleren en afwerken van buitenmuur, heraanleggen oprit en eventueel terras, grondwaterput installeren, appartement schilderen en klusjes uitvoeren, rioleringswerken uitvoeren, vaste airco met gesplitste unit plaatsen in appartement, regenwaterput boren, grondwaterput boren voor besproeiing tuin, zwembad dichtmaken, septische put in voortuin plaatsen, betonnen vloer tuinhuis gieten, polycarbonaat plaatsen rond beeld, betonnen bodem uitbreken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Anderlecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Anderlecht:

Herstelwerken balcons appartement

Ik wil de volgende werken laten uitvoeren aan de balkons: a) 3e en 4e verdiep: vloer herstellen met afloop (tegels uitbreken, folie, gietvloer of een alternatief). Ca 3 m² per verdiep b) 2e, 3e en 4e verdiep: afwerken van de bovenkant van de balkonmuurtjes (muurdeksel aluminium of een alternatief). Ca 3 m lopende meter per verdiep c) 2e, 3e en 4e verdiep: balkonmuurtjes afwerken met handrail tot minimale wettelijke hoogte. Ca 3 m lopende meter per verdiep

Renovatie appartement

Het project omvat de renovatie van een appartement. De afbraakwerken zijn al afgerond. Wat dient te gebeuren is: (1) installeren van verwarming op bestaande boiler (leidingen, vier radiatoren), (2) waterleidingen voorzien naar keuken en badkamer, (3) bestaande elektriciteit nakijken, inwerken in de bakstenen muur, (4) enkele deurgaten dichtmetselen en een muur met deur optrekken voor de badkamer, (5) alle muren pleisteren (geen gyproc), (6) eventueel de valse plafonds maken (enkele ruimtes werden al van een roostering voorzien), (7) eventueel de badkamer betegelen (na bezetting en uitdroging) en bad of inloopdouche installeren. De oppervlakte van het appartement is ongeveer 50 m².

Diverse klussen uit te voeren

Vervangen van lampen; vervangen van batterijen, ontstoppen toiletten, allherhande kleine klusjes opknappen.

Monteren blokhut Chill 3,85 op 3,25

Ik had graag een offerte voor het monteren van blokhut 3,85 op3,25 metafonderlijke prijs voor : vloer binnenkant, eventueel beton gieten, en afzonderlijke prijs voor het voorzien van afvoerbuis naar ton.

Hout skelet bouw wanden en dakplaten monteren

Een Hout skelet bouw wanden en een dakplaat (plat dak opgebouwd uit I-joists) de materialen worden eind oktober geprefabriceerd aangeleverd en moeten vanaf het transport in de betonnen structuur gemonteerd worden. Het gebouw telt begane grond (die gemetseld is) en 3 verdiepingen + 4 de teruggetrokken verdieping. De houten delen zijn invulling en isolatie. In de wanden zijn ook ramen in de fabriek vooraf gemonteerd. Er komt een montagekraan op de werf voor de duur van deze montage. Vanaf eind oktober kan er aan de werken gestart worden. Adres gaat later meegegeven worden aan de aannemer.

Herstellen van betonrot in hangar

Betonrot beton is gelost aan onderkant van beton plafond ik heb al los zittend beton verwijderd ongeveer een oppervlakte van 3 op 3 meter. Is binnenhuis in een hangar. ijzer is beginnen roesten en daardoor is beton beginnen af te vallen.

Vitrinekast in muurholte

Ik wil een glazen kast laten plaatsen in een muurholte tussen 2 kamers. Afmetingen: 0. 80mBr x 0. 98mH

Diverse werken uit te voeren

Ik had graag een lamp aan gesloten maar er is precies iets met de bedrading. Een stopcontact dat wat los is gekomen van de muur terug beter erin plaatsen. Een kabeltje dat vast geniet zat tegen de muur dat wat loskomt terug vastmaken. Oude douchekop en ophangsysteempje eraf halen en nieuwe erop hangen.

Installatie toilet

Weghalen oude toilet en installeren nieuwe inbouwtoilet. ook muurtje eromheen maken (hout)

Veiligheids coordinator voor renovatie ...

Veiligheids coordinator voor renovatie te Anderlecht.

Zolderruimte verbouwen tot volwaardige ...

Zolderruimte verbouwen tot volwaardige kamer; gezocht: aannemer om de vloerstructuur (balken) te installeren zodat die dragend wordt (momenteel zijn er enkel latjes geplaatst die het plafond vormen voor de kamers eronder). Verder ook bepaling van de beste plaats om een trap te plaatsen (en evt. de plaatsing zelf - afhankelijk van de prijs).

Wij hebben een ruime zolderkamer onder ...

Wij hebben een ruime zolderkamer onder een schuin dak en willen daar een terras maken.

Onze tuin is alleen bereikbaar met een ...

Onze tuin is alleen bereikbaar met een kruiwagen via de woning. In deze tuin werden ooit twee plastieken septische putten ingegraven ( niet zo diep ) Deze septische putten zitten vol met regenwater. Het regenwater kan ik zelf verwijderen. Maar die septische putten niet, deze putten moeten vervangen worden door drie regenwaterputten van 1000 liter. Werf : Anderlecht

wegbreken van twee dragende muren in een ...

wegbreken van twee dragende muren in een woonhuis op de begane grond