Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Anderlecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Anderlecht heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Anderlecht u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Anderlecht of directe omgeving.

17 klanten uit Anderlecht bevelen een bij Casius in Anderlecht aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Anderlecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, poutrel en veranda plaatsen, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraakwerken uitvoeren, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten, renovatiewerken en diverse klussen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Anderlecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Anderlecht:

Monteren blokhut Chill 3,85 op 3,25

Ik had graag een offerte voor het monteren van blokhut 3,85 op3,25 metafonderlijke prijs voor : vloer binnenkant, eventueel beton gieten, en afzonderlijke prijs voor het voorzien van afvoerbuis naar ton.

Hout skelet bouw wanden en dakplaten monteren

Een Hout skelet bouw wanden en een dakplaat (plat dak opgebouwd uit I-joists) de materialen worden eind oktober geprefabriceerd aangeleverd en moeten vanaf het transport in de betonnen structuur gemonteerd worden. Het gebouw telt begane grond (die gemetseld is) en 3 verdiepingen + 4 de teruggetrokken verdieping. De houten delen zijn invulling en isolatie. In de wanden zijn ook ramen in de fabriek vooraf gemonteerd. Er komt een montagekraan op de werf voor de duur van deze montage. Vanaf eind oktober kan er aan de werken gestart worden. Adres gaat later meegegeven worden aan de aannemer.

Herstellen van betonrot in hangar

Betonrot beton is gelost aan onderkant van beton plafond ik heb al los zittend beton verwijderd ongeveer een oppervlakte van 3 op 3 meter. Is binnenhuis in een hangar. ijzer is beginnen roesten en daardoor is beton beginnen af te vallen.

Vitrinekast in muurholte

Ik wil een glazen kast laten plaatsen in een muurholte tussen 2 kamers. Afmetingen: 0. 80mBr x 0. 98mH

Diverse werken uit te voeren

Ik had graag een lamp aan gesloten maar er is precies iets met de bedrading. Een stopcontact dat wat los is gekomen van de muur terug beter erin plaatsen. Een kabeltje dat vast geniet zat tegen de muur dat wat loskomt terug vastmaken. Oude douchekop en ophangsysteempje eraf halen en nieuwe erop hangen.

Installatie toilet

Weghalen oude toilet en installeren nieuwe inbouwtoilet. ook muurtje eromheen maken (hout)

Veiligheids coordinator voor renovatie ...

Veiligheids coordinator voor renovatie te Anderlecht.

Zolderruimte verbouwen tot volwaardige ...

Zolderruimte verbouwen tot volwaardige kamer; gezocht: aannemer om de vloerstructuur (balken) te installeren zodat die dragend wordt (momenteel zijn er enkel latjes geplaatst die het plafond vormen voor de kamers eronder). Verder ook bepaling van de beste plaats om een trap te plaatsen (en evt. de plaatsing zelf - afhankelijk van de prijs).

Wij hebben een ruime zolderkamer onder ...

Wij hebben een ruime zolderkamer onder een schuin dak en willen daar een terras maken.

Onze tuin is alleen bereikbaar met een ...

Onze tuin is alleen bereikbaar met een kruiwagen via de woning. In deze tuin werden ooit twee plastieken septische putten ingegraven ( niet zo diep ) Deze septische putten zitten vol met regenwater. Het regenwater kan ik zelf verwijderen. Maar die septische putten niet, deze putten moeten vervangen worden door drie regenwaterputten van 1000 liter. Werf : Anderlecht

wegbreken van twee dragende muren in een ...

wegbreken van twee dragende muren in een woonhuis op de begane grond