Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Brussel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Brussel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Brussel:

Gaten boren in stenen binnenmuur

2 gaten boren in stenen binnenmuur voor installatie hangmat. 2 grote keilbouten diameter +/- 10mm, lengte 70 - 100mm

Huidige regenwaterput herstellen of vervangen door een nieuwe

We zijn op zoek naar een aannemer voor de renovatie of plaatsing van een regenwaterput. De bestaande put uit 1920 lekt, het is ons niet duidelijk of dit gerepareerd kan worden, of best vervangen door een nieuwe put. Het gaat om 3000 liter, inclusief de aansluiting op de riolering.

klusjes uit te voeren

uit te voeren: herinstalleren bedieningsplaat hangtoilet ( 2 x ) opvullen scheurmuur installeren schakelaars gang en slaapkamer ( schakelaars reeds ter plaatse )

Herstelling zonnewering met motor

Ik heb 3 zonneweringen van elk 4 m die het niet meer doen. Motor kapot hoogstwaarschijnlijk.

Geluidsisolatie plaatsen

We hebben last van galm in onze living/open keuken. De ruimte is 100m² groot en heeft 3,5 meter hoge plafonds en een betonnen vloer. En er hangen geen gordijnen bij de ramen. We zijn op zoek naar een visueel neutrale vorm van geluidsisolatie om de galm te verminderen.

Kleine klusjes uitvoeren

Het betreft verschillende kleine klussen in huis: Plaatsing kurk muren toilet excl materiaal Plaatsing plinten op 3 verdiepingen (ruwe schatting 115meter) Installeren spots badkamer Vervangen en plaatsing 5 schilderdeuren excl schilderwerk Plamuren deuropening voor plaatsing glasdeur Zolder: plaatsing verlichting + 5 stopcontacten opbouw Plaatsing betonplaten 3x3x0,15m in tuin

Herstelling lekkage op basis van detectieverslag

Expert stelde lek vast ter hoogte van keuken en kelder. De leidingen moeten vervangen worden. Een deel van de vloer en achter de kasten in de keuken ook. Tussen de betonnenbalken in kelder is er ook aantasting.

Vernieuwing vloer feestzaal 350 m²

Onze vzw beheert een feestzaal waarvan de vloer versleten is. Oppervlakte van de vloer is ongeveer 335 m². Nu ligt er een soort tapijt op , graag vernieuwen, misschien laminaat of andere optie.

Dakterras omheinen en plaatsen terrasoverkapping

Wij zouden graag onze binnenkoer willen overdekken. In bijlage sturen wij een plan van de overdekking die wij zouden willen. Overdekken en omheinen van de binnenkoer. Draadomheining dakterras en overdekking binnenkoer.

Klussen in huis uit te voeren

Allerlei kleine karweien en herstellingen zoals: binnenraam en deur afwerken, nieuwe dampkap plaatsen, afspuiten binnenplaten dak, glazen bad wand plaatsen, alle muren en plafonds schilderen.