Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Brussel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, nieuwe ketel en radiatoren plaatsen, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, pVC gevelbekleding vervangen, crepi met isolatie plaatsen, renovatie terrassen, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Brussel:

Verwijderen vast tapijt en nieuw tapijt aanleggen

Ik heb een stukje tapijt tussen twee trappen. De katten hebben daar meerdere keren geplast. De geur is er inmiddels uit, maar het tapijt is aan vervanging toe. Ik heb zelf een stuk nieuw tapijt liggen.

Draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement

Ik woon in een appartementencomplex met 4 appartementen. Ons huidig systeem is stuk (verouderd). Ik zou graag een idee hebben van de prijs voor de plaatsing van 4 intercoms, eventueel met een camera, en een nieuwe (magnetische) deur. Graag advies rond de verschillende soorten.

Monteren vergadertafel en nazicht kast

We hebben een vergadertafel gekocht, maar die werd niet gemonteerd door de leverancier. Ook hebben we een kastdeur die niet goed sluit na het verplaatsen van de kast. Ook enkele deuren spannen, waardoor we ze moeilijk kunnen sluiten.

Travaux suite a PEB

Je vais acheter un appartement . Travaux a faire: (1) remplacer les chassis (voire PEB et plan en annexe). (2) isoler la facade (voire PEB et plan en annexe).

Electriciteit conform maken

In het aangehechte document staat er “L’INSTALLATION N’ EST PAS CONFORME”. Wat is de prijs om de installatie volledig conform te maken? Dank bij voorbaat.

Bankirai terras aanleggen en herstellen van roofing met EPDM

Eerst nog enkele scheurtjes herstellen in roofing met liefst rubber roofing. Met EPDM. Houten terras aanleggen in bankirai. Ter plaatse komen kijken ivm roofing herstel-scheuren zijn ongeveer 10 cm, er is water insijpeling.

Herstellen blauwe hardsteen balkon

De vloer van een balkon (2m op 60cm) is gebarsten, deze vloer bestaat uit een plaat in blauwe hardsteen. We zouden graag deze plaat herstellen.

Klussen in appartement uitvoeren

Ik wil een houten kader laten maken waar mijn schuifdeur (die er al staat) kan inschuiven. Bovenop dat houten kader zou ik graag spiegel maken. De houten vloer en trappen van mijn appartement en zou moeten afgeschuurd worden en opnieuw behandeld (tegen krabben van nagels van de hond). En een paar muren moeten herschilderd worden. Klink van de voordeur appartement dient hersteld te worden. Lamp buiten op terras dient opgehangen te worden en op elektriciteit aangesloten (elektriciteit is al buiten aanwezig).

Vervangen slot van garagepoort

Na diefstal in onze woning zou ik het slot van onze garagepoort willen laten vervangen. Ik zou eveneens willen bekijken om een slot van de voordeur te veranderen of uit te kijken naar een nieuwe voordeur.

Houten gevelbekleding met isolatie

Nieuwbouwproject: - Waar we een centrale structuur in steen willen combineren met 2 uitstekende blokken met hout als afwerking. - Ongeveer een oppervlakte van 75 m². - En isoleren.

Nieuwe badkamer aanleggen nieuwbouw

Badkamer: plaatsing bad en omkasting, hang-wc, thermostatische kraan met douche set, badkamermeubel ophangen en aansluiten kraan. Doucheruimte: plaatsing inloopdouche met doucheset, badkamermeubel ophangen en aansluiten kraan, glazen douchewand plaatsen. Toilet: plaatsing hang-wc, eventueel plaatsing fonteinmeubel en aansluiten koudwaterkraan, tegelvloer is al geplaatst. In de badkamer en doucheruimte moeten ook de tegels worden geplaatst (vloer en wand rondom bad/douche). Beide ruimtes zijn klein (badkamer 5 m2 en doucheruimte 4,2 m2). (Bijna) alle materialen hebben we al zoals bad, douche, wc's, kranen, vloertegels, wandtegels, ... Toevoer en afvoer zijn overal al voorzien. Het gaat om een nieuwbouwappartement (1e verdieping) dat binnenkort wordt opgeleverd. Plaatsing tussen mi

Verschillende klussen in huis uit te voeren

Een spiegel ophangen. Een lamp die opgehangen moet worden. En nog andere klussen... binnen uit te voeren.

Vloeren plaatsen

Ik wil graag een aantal vloeren laten plaatsen in ons huis: - osb vloer - vinyl vloer (en egalisering) - vasttapijt - waterdichte vloer

Klussen in huis

Werken: 1) klink is afgebroken . 2) badkamer lavabo (silicone plaatsen voor stabiliteit)

Allround-klusser voor bedrijf in centrum Brussel

Wij hebben een aantal klussen klaarliggen in onze kantoren (klinken repareren, vloerbekleding kleven, helpen met kleine andere reparatiewerken, etc)

Verwijderen asbest leien platen achterkant woning in Brussel

Graag zou ik dat de leien platen van de achterkant van mijn woning worden verwijderd. Ik denk zo een 40 m².

Klussen in appartement uitvoeren

Ik zou graag een aantal klussen in huis laten uitvoeren: - Lampen aan de spiegel in de badkamer werken niet - Gasvuur werkt gedeeltelijk niet meer - Dampkap filter vervangen (indien mogelijk) - Verwarming in badkamer werkt niet (optioneel) - Sillicone spuiten aan keuken lavabo - Wc afvoer in badkamer lekt (een beetje) - Licht in de hal werkt niet. We hebben geen echt klusmateriaal (enkel basis: hamer, schroevendraaier,... ) we hebben wel al een bus sillicone gekocht; de nieuwe filter voor de dampkap zullen we ook kopen.

Stukadoor gezocht voor kleine herstelwerkzaamheden aan deur

Rondom het deurkozijn is wat gipswerk afgebrokkeld. Het gaat hier om een binnenmuur/deur. Wij zoeken iemand die dit op korte termijn kan herstellen.

Verlichting ophangen

Twee lampfittingen aansluiten en drie papieren IKEA lusters ophangen

Siliconen bad/douche verwijderen en vervangen

Siliconen rond bad/douche zijn losgekomen en daardoor is er waterinfiltratie onder het bad. Graag oude siliconen verwijderen en badrand waterdicht maken.

Electricien Brussel herinstalleren vernieuwen gemeenschappelijke ruimtes

Ik wil een offerte laten opmaken voor het herinstalleren van de elektriciteit in de gemeenschappelijke ruimtes van een herenhuis dat bestaat uit 5 verdiepen, appartementen. De gezamenlijke delen bestaande uit de kelder en trappenhal moeten opnieuw geïnstalleerd worden. Daarvoor moeten ook oude niet meer benutte kabels verwijderd worden. Ik ben volgende week overdag beschikbaar voor besprekingen op dinsdag 31 januari en vrijdag 3 februari. (optioneel: Daarnaast zijn er ook wat werken aan een deel van het plafond in de kelder... die eventueel tegelijkertijd kunnen uitgevoerd worden.) Ter plaatse komen kijken door een vakman.

Loodgieterij werk

Loodgieter: Waterafvoer keuken vervangen. Wc afvoer controleren. Badkamerkranen monteren.

Verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte

Wij wonen in Brussel (Molenbeek) en hebben onlangs een recente woning gekocht (bj. 2004). Op zolder zijn twee ruimtes (11 m2 en 4. 2 m2 echt bruikbare oppervlakte - gemeten tot dak hoogte van 1. 2 m). We willen die verbouwen tot resp slaapruimte en douchekamer (douche, wc, lavabo). Electriciteit en water aanwezig. Werken die moeten uitgevoerd worden: muren bekleden, dak is geïsoleerd maar moet bekleed, velux raam, vloer, klein electro/sanitair, douche, wc, lavabo. Totale oppervlakte zolder is ongeveer een 43 m². Graag ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden , advies en een prijsofferte op te make n.

Houten schuifdeur plaatsen buiten

Ik wil een houten schuifdeur plaatsen (buiten), ter vervanging van een bestaande dubbele deur.

Gyproc muur plaatsen

Ik wil de kamer van mijn zoon vergroten. Daarom moeten de ingebouwde kasten die nu een 'muur' vormen aan zijn kamer, worden uitgebroken. Ze nemen, omdat het diepe kasten zijn, veel plaats in eens uitgebroken, zou ik graag een gyproc muur in de plaats willen met een simpele deur erin. Ook zou ik graag het plafond van mijn badkamer laten herdoen .