Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Brussel of directe omgeving.

269 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen, kleine herstelwerken zijgevel + afbraak schoorsteen, verfploeg nodig, zolder verbouwen tot bewoonde kamers, vervanging kapot raam veranda / condensatie ramen veranda, steken septische put en waterput en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Brussel:

Klussen in appartement uitvoeren

Ik zou graag een aantal klussen in huis laten uitvoeren: - Lampen aan de spiegel in de badkamer werken niet - Gasvuur werkt gedeeltelijk niet meer - Dampkap filter vervangen (indien mogelijk) - Verwarming in badkamer werkt niet (optioneel) - Sillicone spuiten aan keuken lavabo - Wc afvoer in badkamer lekt (een beetje) - Licht in de hal werkt niet. We hebben geen echt klusmateriaal (enkel basis: hamer, schroevendraaier,... ) we hebben wel al een bus sillicone gekocht; de nieuwe filter voor de dampkap zullen we ook kopen.

Stukadoor gezocht voor kleine herstelwerkzaamheden aan deur

Rondom het deurkozijn is wat gipswerk afgebrokkeld. Het gaat hier om een binnenmuur/deur. Wij zoeken iemand die dit op korte termijn kan herstellen.

Verlichting ophangen

Twee lampfittingen aansluiten en drie papieren IKEA lusters ophangen

Siliconen bad/douche verwijderen en vervangen

Siliconen rond bad/douche zijn losgekomen en daardoor is er waterinfiltratie onder het bad. Graag oude siliconen verwijderen en badrand waterdicht maken.

Electricien Brussel herinstalleren vernieuwen gemeenschappelijke ruimtes

Ik wil een offerte laten opmaken voor het herinstalleren van de elektriciteit in de gemeenschappelijke ruimtes van een herenhuis dat bestaat uit 5 verdiepen, appartementen. De gezamenlijke delen bestaande uit de kelder en trappenhal moeten opnieuw geïnstalleerd worden. Daarvoor moeten ook oude niet meer benutte kabels verwijderd worden. Ik ben volgende week overdag beschikbaar voor besprekingen op dinsdag 31 januari en vrijdag 3 februari. (optioneel: Daarnaast zijn er ook wat werken aan een deel van het plafond in de kelder... die eventueel tegelijkertijd kunnen uitgevoerd worden.) Ter plaatse komen kijken door een vakman.

Loodgieterij werk

Loodgieter: Waterafvoer keuken vervangen. Wc afvoer controleren. Badkamerkranen monteren.

Verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte

Wij wonen in Brussel (Molenbeek) en hebben onlangs een recente woning gekocht (bj. 2004). Op zolder zijn twee ruimtes (11 m2 en 4. 2 m2 echt bruikbare oppervlakte - gemeten tot dak hoogte van 1. 2 m). We willen die verbouwen tot resp slaapruimte en douchekamer (douche, wc, lavabo). Electriciteit en water aanwezig. Werken die moeten uitgevoerd worden: muren bekleden, dak is geïsoleerd maar moet bekleed, velux raam, vloer, klein electro/sanitair, douche, wc, lavabo. Totale oppervlakte zolder is ongeveer een 43 m². Graag ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden , advies en een prijsofferte op te make n.

Houten schuifdeur plaatsen buiten

Ik wil een houten schuifdeur plaatsen (buiten), ter vervanging van een bestaande dubbele deur.

Gyproc muur plaatsen

Ik wil de kamer van mijn zoon vergroten. Daarom moeten de ingebouwde kasten die nu een 'muur' vormen aan zijn kamer, worden uitgebroken. Ze nemen, omdat het diepe kasten zijn, veel plaats in eens uitgebroken, zou ik graag een gyproc muur in de plaats willen met een simpele deur erin. Ook zou ik graag het plafond van mijn badkamer laten herdoen .

Ikea keuken en pax kasten plaatsen

Nieuwe metod keuken van 5m Plus eiland, en een 10tal PAX kasten (zonder deuren) met schuiven, te plaatsen in Brussel.Montage en plaatsen tijdens de Kerstvakantie.

Klussen in een winkel

Er moeten dringend een aantal klussen uitgevoerd worden in onze winkel, om die weer fris te laten ogen: hoge muren schilderen, een gebroken marmeren venstertablet lijmen/repareren, een deel van een exopyvloer repareren, verlichting repareren. Het zijn kleine klusjes, maar wel heel specifiek. Het gaat om een project dat zo snel mogelijk moet worden uitgevoerd en op een zo kort mogelijk tijd. De winkel kan niet sluiten voor werken, dus alles zou moeten voor of na de winkeluren gebeuren. Enkel op zondag is de winkel een volledige dag gesloten.

Installatie veiligheidsverlichting

Ik wil graag twee veiligheidslampen laten installeren, in de gemeenschappelijke delen van een appartement, conform de voorschriften van de brandweer. Graag iemand die op korte termijn beschikbaar is.

Afbreken/uitbreken verdieping

Ik wil een verdieping in een kantoorgebouw laten vrij maken van volgende elementen: (afbreken & meenemen) 1. Scheidingswanden en deuren (totale lengte +/- 100 m) 2. Volledig ingerichte keuken met marmeren werkblad 8 m (inclusief toestellen : ijskast tafelmodel, vitro-keramische kookplaat 2 plaatsen, inox spoelbekken, vaatwasser) Alle materialen zijn intact, van goede kwaliteit, in goede werking en herbruikbaar. Materialen mee te nemen door partij die de werken uitvoert. Gelieve aan te geven in uw offerte of de materialen in rekening kunnen gebracht worden als (gedeeltelijke) vergoeding.

Scheuren in muur

Ik heb op verschillende plaatsen scheuren in mijn binnenmuur en wil de reden daarvan kennen (funderingen, vochtigheid, etc.? ) Ik had graag offerte gehad voor herstel van scheuren en herverven muren. Misschien is ook inspectie van riolering met camera nodig om te kijken of geen lekken de oorzaak zijn van verplaatsing muren...?

Montage dampkap kookeiland

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een afzuigkap boven een kookeiland. Twee jaar gelden is er een vals plafond geplaatst en de afvoerbuis naar buiten is reeds voorzien. Er moet dus nu opnieuw een gat gemaakt worden in het plafond (gyproc) en dan moet er gekeken worden of de metalstuds het gewicht kunnen dragen, zoniet dan moet de afzuigkap aan de plafond (houten balkconstructie) van het plafond bevestigd worden. Achteraf moet het plafond terug dicht gemaakt worden. Zie foto's voor meer info. Graag uw richtprijs. Het is in Brussel centrum.

Instalaltion de ventilateurs et pose isolation acoustique

Auriez-vous du temps pour faire le suivant avant 24. 06. 2016 : - installation de 3 ventilateurs (remplacement de 3 vieux par 3 nouveaux - déjà achetés), dont il y a 1 ventilateur qui doit encore être connecté à l'électrictité - achat du matériel + isolation acoustique d'un mur (d'un wc) de 140 cm x 240 cm

Vervangen raambeslag-hendel

Ik heb een draai-kiepraam van Roto waarvan het beslag stuk is en moet vervangen worden. Er is een stuk gebroken waardoor dit raam niet meer kan sluiten, ook in de hendel is een stuk afgebroken. Is het mogelijk hiervoor een prijsofferte te krijgen?

Kaders hangen

Ik heb vijf kaders te hangen in een betonnen muur: dus: gaten te boren, pluggen inbrengen en vijzen

Scheidingsmuur en kleine klussen

Ik wil een scheidingsmuur laten bouwen (ongeveer 3 m lang en 2. 50 m hoog) om een walk-in dressing te maken. De muur moet stevig genoeg zijn om er de kasten van de dressing in te bevestigen. Verder moeten er gaten geboord worden om een kastje en een kapstok in de muur te bevestigen en moet er glas geplaatst worden in een vitrinekastje.

Traphal renovatie oud herenhuis

Plaaster herstelling en schilderen traphal van 17 hoog 2 breed en 5 lang Herschilderen trap +-85 treden & schuren en oliën 6 tussen verdiepen diverse andere kleine verstellingen.

Gevels voor en achtergevel schilderen

Voorgevel en achtergevel bijwerken (wit geschilderd) en kozijnen blauw. Elke gevel beslaat circa 90 m². In totaal zijn er 2 grote samengestelde ramen (één met deur), 1 groot dubbelraam, 1 groot enkel huiskamerraam, 2 schuifpanelen (één als deur), 4 dubbele ramen met bovenraam, 2 enkel ramen, 1 kelderraam en 2 zolderramen te schilderen.Foto ter beschikking.

Een muur repareren

In de tuin er is een muur die heeft reparatie nodig: ondersteunen de kapotte deel, metselen, schilderen.

Klussen in kantoorgebouw te Brussel

ER dienen diverse klussen uitgevoerd te worden: - 4 glazen deuren waarvan bovenste scharnier los staat. - 1 brandblusser aan muur bevestigen.

Vervanging slot voordeur en installatie parlofoon

Voor de voordeur van een klein kantoor zijn we op zoek naar een vakman voor de installatie van een parlofoon. en de vervanging van het slot in de voordeur door een slot die we kunnen opendoen vanop afstand op afstand regelbaar systeem. Dit betreft een eenvoudige parlofoon zonder scherm. Wij hebben al een offerte ontvangen van Clabots.

Afbraak muur & vervangen door glazen reling

Het project betreft de afbraak van een muurtje 271 cm lang 112 cm hoog die de scheiding vormt tussen de keuken en de living. De living ligt een halve etage lager. Dit muurtje zouden we willen vervangen door een glazen reling. We zoeken iemand die de volledige werkzaamheden zou kunnen uitvoeren.