Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte:

Verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte

Wij wonen in Brussel (Molenbeek) en hebben onlangs een recente woning gekocht (bj. 2004). Op zolder zijn twee ruimtes (11 m2 en 4. 2 m2 echt bruikbare oppervlakte - gemeten tot dak hoogte van 1. 2 m). We willen die verbouwen tot resp slaapruimte en douchekamer (douche, wc, lavabo). Electriciteit en water aanwezig. Werken die moeten uitgevoerd worden: muren bekleden, dak is geïsoleerd maar moet bekleed, velux raam, vloer, klein electro/sanitair, douche, wc, lavabo. Totale oppervlakte zolder is ongeveer een 43 m². Graag ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden , advies en een prijsofferte op te make n.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Brussel (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte uit heel België:

Verbouwing medische praktijk

Inrichting van medische praktijk van 500m² met 10 werkruimtes, balie, wachtzaal, röntgen, vergaderzaal, sanitair, sterilisatieruimte, omkleedruimte,... Bestaand gebouw, casco, volledig in te richten (vloer in vinyl, plafond, scheidingswanden, electriciteit, airco, ventilatie, electriciteit, sanitair, deuren, keuken, inbouwkasten,... ) Aannemer gezocht met voldoende capaciteit om dit project snel en efficient om te zetten, met aandacht voor kwaliteit.

Verbouwing/inrichting zolder

Graag hadden wij een vaste trap geplaatst naar de zolder en deze ingericht tot nieuwe slaapkamer. Voor het plaatsen van de trap moet mogelijk een muur worden verplaatst en de zolder moet nog volledig ingericht worden (is enkel geïsoleerd).

Achterbouw verbouwen

De verbouwing gaat over een oppervlakte van 18 m² en daar zit in aanmaken van een slaapkamer en verplaatsen van badkamer en ook de inrichting daarvan met gebruik van de huidige meubelen, hangtoilet en plaatsen van een inloopdouche.

Verbouwing penthouse Leuven

Totaal vernieuwen van een penthouse in het centrum van leuven. De verbouwing betreft openmaken van een muur, twee deuropeningen maken en plaatsen nieuwe keuken, badkamer en totale decoratie. Ik zoek een interieur archtitekt specialisatie moderne inrichting doch tijdloos.

Verbouwing/transformatie van woning

Ombouwen van een rijwoning tot duo- woonst: Gelijksvloers:inrichting van living, slaapkamer, keuken, badkamer, aanpassing van doorgangen/inkom,doorgang naar tuin Eerste verdiep: inrichting van kangoeroe-woning met inrichting van een keuken

Architect gezocht: Verbouwing / Inrichting gelijkvloers appartement Regio Hasselt

Project: 65m² gelijkvloers appartement gelegen in vierkantshoeve verbouwen en inrichten. Het appartement is volledig gestript, de plannen zijn om de dekvloer uit te breken en het appartement naar onder uit te graven zodat er meer ruimte wordt gecreëerd. Dit brengt de mogelijkheid om met tussen verdiepen te werken, wat ook de bedoeling zal zijn. Gezocht: een zeer praktisch en ruimdenkende (Ir-)Architect die de eventuele bouwvergunning aanvraagt en goedgekeurd krijgt. Ook dienen 2D plannen in kaart worden gebracht om de werken uit te voeren. Verder worden 2 3D tekening verwacht: een van voor de werken en een van de oplevering (totale inrichting). Wij zijn op zoek naar een architect die ons bouwtechnisch verder helpt, inschatting van de financiële haalbaarheid wordt niet verwacht.

Verbouwing stadswoning

Het project bestaat uit een renovatie van een living, achterbouw, terras en de inrichting van een zolder met badkamer en slaapkamer. Het dak en de technieken moeten nog worden aangepakt.

Renovatie half-open bebouwing

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare en gedreven architect die samen met ons de mogelijkheden van onze woning onder de loep neemt en in staat voor de verbouwing en inrichting aan de hand hier van. Het is namelijk zo dat onze bovenverdieping nog moet worden ingericht ( 3 slaapkamers), een definitieve trap moet worden ingeplant, de keuken en living moet worden uitgebreid en we hebben een schets nodig voor het maken van een carport. De kernwoorden die wij bij onze renovatie in ons achterhoofd hebben zijn o.a. landelijk op een eigentijdse manier, integratie van de tuin in de woning, meegroei mogelijkheden creeëren,... En dit alles voor een budget van maximum 100.000€. Voelt u zich aangesproken voor een dergelijk project, Neem dan gerust contact op.