Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte:

Verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte

Wij wonen in Brussel (Molenbeek) en hebben onlangs een recente woning gekocht (bj. 2004). Op zolder zijn twee ruimtes (11 m2 en 4. 2 m2 echt bruikbare oppervlakte - gemeten tot dak hoogte van 1. 2 m). We willen die verbouwen tot resp slaapruimte en douchekamer (douche, wc, lavabo). Electriciteit en water aanwezig. Werken die moeten uitgevoerd worden: muren bekleden, dak is geïsoleerd maar moet bekleed, velux raam, vloer, klein electro/sanitair, douche, wc, lavabo. Totale oppervlakte zolder is ongeveer een 43 m². Graag ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden , advies en een prijsofferte op te make n.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Brussel (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte uit heel België:

Verbouwing alleenstaand woonhuis

Uitbreidingen gelijkvloers: + De inkomhal verbreden door muur tussen inkomhal en wasplaats te verplaatsen + Achter de huidige eetplaats nog een 2de salon van 5x5 + Achter het nieuwe 2de salon een overdekt terras van 5x4 + Achter de huidige keuken een opslagplaats van 5x3 + Achter de nieuwe opslagplaats een "patio" van 5x9 (ommuurd met tegels maar geen dak) + Patio doorgang van buiten en naar overdekt terras, en naar keuken (de huidige deur) Uitbreidingen eerste verdiep: + Inrichting kinderkamer als badkamer/sauna voor ouders + Achter kamer ouders uitbreiding 6x3 + Vanuit kinderkamer doorkijk naar 2de salon met lichtschacht + Inrichting van 2 slaapkamers op zolder + Inrichting extra badkamer met toilet op z

Verbouwing inrichting zolderruimte

Zolderruimte stalling totaal oppervlakte +/- 140 m² - alreeds nieuw dak voorzien. Voornamelijk binnenafwerking - gyproc, vloeren (chappe), plaatsen velux + 2 ramen + electriciteitswerken.

Verbouwing rijwoning met inrichting praktijk kinesitherapie

Graag hadden we een architect gehad enerzijds voor een regularisatie van reeds uitgevoerde werken (waarvan officiële plannen zijn). Anderzijds voor een stabiliteitsstudie aangezien we een aantal muren zouden willen verwijderen + 2 raamopeningen verhogen. Ook zouden we graag crepi laten zetten op de voor- en achtergevel.

Vergunning indienen voor verbouwing

We hebben een rijwoning gekocht in Tienen en gaan deze nu verbouwen. We willen de functionele ruimten (WC en keuken (GLV) en Badkamer + WC (1ste verd)) naar voor brengen, de achterbouw afbreken en vervangen door een ruime open living die uitgeeft op de tuin. Ik zoek een architect die ons helpt bij het aanvragen van de nodige vergunningen op zeer korte termijn. De aannemers liggen vast, de materialen nodig voor de inrichting zijn gekocht. Het gaat dus voornamelijk om het technische dossier.

Verbouwing medische praktijk

Inrichting van medische praktijk van 500m² met 10 werkruimtes, balie, wachtzaal, röntgen, vergaderzaal, sanitair, sterilisatieruimte, omkleedruimte,... Bestaand gebouw, casco, volledig in te richten (vloer in vinyl, plafond, scheidingswanden, electriciteit, airco, ventilatie, electriciteit, sanitair, deuren, keuken, inbouwkasten,... ) Aannemer gezocht met voldoende capaciteit om dit project snel en efficient om te zetten, met aandacht voor kwaliteit.

Verbouwing/inrichting zolder

Graag hadden wij een vaste trap geplaatst naar de zolder en deze ingericht tot nieuwe slaapkamer. Voor het plaatsen van de trap moet mogelijk een muur worden verplaatst en de zolder moet nog volledig ingericht worden (is enkel geïsoleerd).

Achterbouw verbouwen

De verbouwing gaat over een oppervlakte van 18 m² en daar zit in aanmaken van een slaapkamer en verplaatsen van badkamer en ook de inrichting daarvan met gebruik van de huidige meubelen, hangtoilet en plaatsen van een inloopdouche.

Verbouwing penthouse Leuven

Totaal vernieuwen van een penthouse in het centrum van leuven. De verbouwing betreft openmaken van een muur, twee deuropeningen maken en plaatsen nieuwe keuken, badkamer en totale decoratie. Ik zoek een interieur archtitekt specialisatie moderne inrichting doch tijdloos.