Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Evere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Evere.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Evere of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Evere die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Evere:

Mezzanine in slaapkamer bouwen

Ik heb een studio van 41 m² waarbij een kant kant een doorlopend raam is, een kant de keuken en dan heb ik nog 2 muren over. Waarbij in een muur 2 deuren zitten en een muur leeg is momenteel. De hoogte van de muren bedraagt 3.80 meter en het appartement is 5,3 op 4,8 meter. Ik wil een mezzanine laten plaatsen bij voorkeur zonder steunbalken waarbij het effect gecreëerd wordt van een tweede verdiep.

Laminaat leggen

Laminaat leggen: * goede afwerking rond de radiatoren * goede afwerking aan de keuken * montage met Quick Step Seal & Click (ivm waterbestendigheid voor de keuken, radiatoren etc. ) * geen hoogteverschil + goede aansluiting met de tegelvloeren (toilet, badkamer, voordeur) * oplevering vóór 1 augustus. * wegwerken van TV kabel + 4 netwerkkabels in ondervloer. Oppervlakte ongeveer een 65 m².

Geluidsisolatie (geen spouw aanwezig, ...

Geluidsisolatie (geen spouw aanwezig, woning van 1930). In de eerste plaats voor slaapkamer, mogelijk ook geinteresseerd in het volledig isoleren van de vrijstaande zijgevel.

Geluidsisolatie slaapkamer

Geluidsisolatie bestaande slaapkamer, bij voorkeur zonder al te veel ruimteverlies. Het geluid komt voornamelijk van buitenaf (verkeer + vliegtuigen). Bestaande ramen zullen vervangen worden, dit kan eventueel ook binnen dit bestek gebeuren indien de vakman hiervoor over de nodige expertise beschikt. Beschikbaar budget is afhankelijk van wat er exact dient te gebeuren en de gebruikte materialen, graag advies ter plaatse (in het nederlands).

Herstellen van een scheur (+/- 5 cm ...

Herstellen van een scheur (+/- 5 cm breed) op 3 niveaus tussen gemene muur met buur en vloeren. Herstellen van bepleistering, op 3 niveau's, schilderen en behangen. Oorzaak lichte verzakking van woning door waterlek dat intussen hersteld is. Verzekeringsdossier is ingediend.