Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor mezzanine in slaapkamer bouwen:

Mezzanine in slaapkamer bouwen

Ik heb een studio van 41 m² waarbij een kant kant een doorlopend raam is, een kant de keuken en dan heb ik nog 2 muren over. Waarbij in een muur 2 deuren zitten en een muur leeg is momenteel. De hoogte van de muren bedraagt 3.80 meter en het appartement is 5,3 op 4,8 meter. Ik wil een mezzanine laten plaatsen bij voorkeur zonder steunbalken waarbij het effect gecreëerd wordt van een tweede verdiep.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Evere (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor mezzanine in slaapkamer bouwen uit heel België:

Mezzanine in slaapkamer te bouwen

Ik wil graag een extra slaapruimte maken voor mijn dochter die 1,5 jaar is. Deze zou dus kindgericht moeten zijn en zou boven onze slaapruimte komen. De hoogte van de plafonds zijn 3,40m.

Mezzanine in living maken

Een extra slaapkamer creëren in de leefruimte boven de zithoek. Dit in de hoogte, dus een mezzanine te maken.

Mezzanine in slaapkamer plaatsen

Ik zou graag een mezzanine laten zetten in mijn slaapkamer zodat wij meer plaats hebben. Trap plus verhoog. Materiaal liefst hout. Oppervlakte zes - zeven vierkante meter. Bedoeling is dat mijn bed hier op komt.

Renoveren en behandelen parket

Renovatie van parket in teak-achtig houtsoort in badkamer, dressing, slaapkamer en mezzanine. Vermoedelijk opschuren en oliën. Parket is gelegd in 1999 maar heeft op een beperkte oppervlakte in de badkamer enkele maanden in kontakt geweest met vocht langs de onderkant (onopgemerkte lek aan het bad). Op die plaats is het parket vorig jaar licht gebogen maar heeft nu meer dan een jaar droog gestaan en bijna zijn oorspronkelijke vorm teruggevonden. Oppervlakten : totaal 45 m² (badkamer 8 m², dressing 10 m², slaapkamer 13 m², mezzanine 14 m².

Houten trap voor mezzanine plaatsen

Een vaste plaatsbesparende trap voor in een slaapkamer om naar een bovenliggende mezzanine te gaan en dit voor dagelijks gebruik dus voorzien van voldoende brede treden, een leuning en niet te hellend.

Ombouwen van garage tot studio

Ik wil mijn garage van 40 m² ombouwen naar een slaapkamer met kleine badkamer en zit hoekje. Graag ook een grote raam voor maximale verlichting. Goed isoleren zal ook nodig zijn. Opgelet in de garage komt de trap naar de zolder uit. Deze zou mogen afgezonderd worden met een gyproc wand. Er is ook een mogelijkheid om in de hoogte te werken.(mezzanine?)

Mezzanine in slaapkamer te bouwen

Huidige slaapkamer heeft een hoog plafond met steunbalk die door de kamer loopt. Hoogste punt is 3m60. We willen een mezzanine bouwen waarbij het bed boven staat. Onderaan wordt een dressing. Kamer is 3m50 op 3m50. Trap naar mezzanine moet kindvriendelijk zijn.

Afwerken zolder slaapkamer en mezzanine

We willen een kamer met schuin dak afwerken (als bureau) en een kleine mezzanine inrichten (als slaapruimte). Het grondvlak van de kamer meet 270 op 400, de rechte muur tegenover het schuine dak meet 270 op 290. We willen de volgende werken laten uitvoeren: 1. Elektriciteit enkele meters doortrekken, twee nieuwe lampen (kamer en mezzanine). 2. Gyproc plafond plaatsen tegen het schuine dak (in totaal ca. 16 m²). Het dak is geïsoleerd, de isolatie wordt tegengehouden door een houten raster. 3. Houten bekasting plaatsen onderaan de schuine wand (om wasmachine en droogkast weg te steken). Afmetingen 110 op 70 cm .Houten kast rond de boiler. Er is wel wat ruimte voor creatieve inbreng door de aannemer, maar dat kan die best ter plaatse bekijken. Foto's ter beschikking.