Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor mezzanine in slaapkamer bouwen:

Mezzanine in slaapkamer bouwen

Ik heb een studio van 41 m² waarbij een kant kant een doorlopend raam is, een kant de keuken en dan heb ik nog 2 muren over. Waarbij in een muur 2 deuren zitten en een muur leeg is momenteel. De hoogte van de muren bedraagt 3.80 meter en het appartement is 5,3 op 4,8 meter. Ik wil een mezzanine laten plaatsen bij voorkeur zonder steunbalken waarbij het effect gecreëerd wordt van een tweede verdiep.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Evere (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor mezzanine in slaapkamer bouwen uit heel België:

Mezzanine in slaapkamer te bouwen en op maat gemaakte kledingkast

Wij willen graag een mezzanine bouwen in onze 2e slaapkamer. Het is een hoge kamer, maar aan de smalle kant, vandaar dat we willen opteren voor een mezzanine. We hebben een architect al tekeningen laten maken en kunnen deze delen indien nodig. Omwille van de beperkte breedte van de slaapkamer, zou een stuk muur doorgebroken moeten worden en met gips een nieuwe deel van de wand moeten worden teruggeplaatst. Ook zouden we 2 op maat gemaakte kasten willen inbouwen in beide slaapkamers. Gaat om een kast van (bxh) ongeveer 2,8m x 3,5m en 0,9m x 3,2m, ook hier hebben we al ontwerpen voor.

Verbouwingswerken woning

Betreft heel wat bouwwerken in ons huis. we zouden het in verschillende fasen willen aanpakken, om een idee te hebben, het gaat over: keuken open maken, van de veranda een living maken met vloerverwarming, mezzanine van de slaapkamer naar die veranda, Fase 2: in de eerste living een badkamer en slaapkamer maken.

Mezzanine in slaapkamer te bouwen

Ik wil graag een extra slaapruimte maken voor mijn dochter die 1,5 jaar is. Deze zou dus kindgericht moeten zijn en zou boven onze slaapruimte komen. De hoogte van de plafonds zijn 3,40m.

Mezzanine in living maken

Een extra slaapkamer creëren in de leefruimte boven de zithoek. Dit in de hoogte, dus een mezzanine te maken.

Mezzanine in slaapkamer plaatsen

Ik zou graag een mezzanine laten zetten in mijn slaapkamer zodat wij meer plaats hebben. Trap plus verhoog. Materiaal liefst hout. Oppervlakte zes - zeven vierkante meter. Bedoeling is dat mijn bed hier op komt.

Renoveren en behandelen parket

Renovatie van parket in teak-achtig houtsoort in badkamer, dressing, slaapkamer en mezzanine. Vermoedelijk opschuren en oliën. Parket is gelegd in 1999 maar heeft op een beperkte oppervlakte in de badkamer enkele maanden in kontakt geweest met vocht langs de onderkant (onopgemerkte lek aan het bad). Op die plaats is het parket vorig jaar licht gebogen maar heeft nu meer dan een jaar droog gestaan en bijna zijn oorspronkelijke vorm teruggevonden. Oppervlakten : totaal 45 m² (badkamer 8 m², dressing 10 m², slaapkamer 13 m², mezzanine 14 m².

Houten trap voor mezzanine plaatsen

Een vaste plaatsbesparende trap voor in een slaapkamer om naar een bovenliggende mezzanine te gaan en dit voor dagelijks gebruik dus voorzien van voldoende brede treden, een leuning en niet te hellend.

Ombouwen van garage tot studio

Ik wil mijn garage van 40 m² ombouwen naar een slaapkamer met kleine badkamer en zit hoekje. Graag ook een grote raam voor maximale verlichting. Goed isoleren zal ook nodig zijn. Opgelet in de garage komt de trap naar de zolder uit. Deze zou mogen afgezonderd worden met een gyproc wand. Er is ook een mogelijkheid om in de hoogte te werken.(mezzanine?)