Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Sint Gillis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Sint Gillis.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Sint Gillis of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Sint Gillis die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Sint Gillis:

Verschillende klussen uitvoeren voor oplevering

De voorlopige oplevering van ons nieuw pand: is gebeurd en nu moeten er nog finale werken uitgevoerd worden die niet deel uitmaken van de initiële offerte. Volgende werken dienen nog gedaan te worden: * Plaatsing lampen * Plaatsing gordijnen * Schilderen badkamers en toilettekamer (primer reeds geplaatst) * Afwerking siliconen in badkamers en toilettekamer na schilderen

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 2 hanglampen ophangen, 2 boekrekjes uit de muur halen, een Pax-kast van Ikea met glazen schuifdeuren monteren, tafel monteren (enkel poten aanzetten), spiegel ophangen, gordijnrails monteren.

Allerlei klusjes uit te voeren.

Ik heb regelmatig opdrachten uit te voeren binnen mijn verschillende bedrijven en verschillende gebouwen. Voor degelijk technisch werk zoals verwarming en electriciteit beschikken we over trouwe leveranciers, maar er zijn altijd soorten werken uit te voeren dat je aan een "all Round" persoon moet toevertrouwen. Afbreken van een oude verluchtingspijp, orde maken in een bepaalde afdeling, installatie van een nieuwe luchtafvoerpijp enz. We hebben dus constant en op regelmatige basis mensen nodig die dergelijke klusjes willen uitvoeren.

Wij zijn op zoek naar een ...

Wij zijn op zoek naar een binnenhuisarchitect voor de inrichting van een casco loft van 100m², gelegen aan het zuidstation in Brussel.