Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Sint Pieters Woluwe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Sint Pieters Woluwe.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Sint Pieters Woluwe of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Sint Pieters Woluwe die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Sint Pieters Woluwe:

Regenwaterput herstellen en 2e bij steken

We wonen in een. Huis v 1952. De regenput lekt/ er komt geen water in. We zouden die willen laten herstellen. En een extra put bijbouwen.

Metalen omheining met hek plaatsen

Ik wil mijn tuin afsluiten zodat mn hond niet kan weglopen (en mijn tuin vergroot wordt). Concreet: metalen omheining +- 9 meter op 5 meter (enkele kant; andere L x B is de heg). En een poortje te integreren uit bestaande deel hek. De hoogte 1.80 meter of 2 meter.

Opknappen van kleine balkons

Wij hebben 7 kleine balkons die een opknapbeurt nodig hebben na de winter

Balkon herstellen

Hangterras op 1ste verdiep, van de master slaapkamer. Vermoedelijk een lek in de afvoer. Waterschade op het plafond en gordijnbak op de gelijkvloers. Grootte terras 8m2. Graag offerte voor de werken. Vernieuwen van de roofing?

Onderhoud- en herstellingswerkjes in een school

Met een bepaalde regelmaat (lesvrije dagen, schoolvakanties) allerlei (verzamelde )werken uitvoeren, vb: - uitbreiding elektriciteit en netwerken via kabelgoten - schilderwerk - sanitair - gyprocwanden e. a. Optie tot ruimere (in de tijd) samenwerking met uurloonafspraak.

Ons toilet lekt water bij de bodem, die ...

Ons toilet lekt water bij de bodem, die op de vloer druipt. En een vreselijke geur.

Wij hebben vernieuwingen nodig ons ...

Wij hebben vernieuwingen nodig ons zolder, badkamersplafond en bureauplafond. De schade werd vorig jaar veroorzaakt door zware regen. Dan hebben wij een tweede project, om een bevloering in de tuin voor een barbecuegebied neer te zetten en ook op gazon in het tuingebied te rollen. Belangrijkst is de vernieuwingen aan de zolder.

Het plaatsen van een vaste trap naar de ...

Het plaatsen van een vaste trap naar de zolder ter vervanging van een uitschuifbare trap. De trap dient op een andere plaats te worden gemonteerd zodat een nieuwe opening moet worden gemaakt in het plafond en de oude toegang wordt afgesloten. Het plafond is opgebouwd met een houten frame, planken en een gipsplaat. Er is weinig ruimte op de overloop zodat de nieuwe vaste trap klein moet zijn. Brico verkoopt een trap "model Karina" met 12 optreden en balustrade. Dit model voldoet aan onze eisen en heeft de vereiste hoogte van 2.80 meter.