Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor regenwaterput herstellen en 2e bij steken:

Regenwaterput herstellen en 2e bij steken

We wonen in een. Huis v 1952. De regenput lekt/ er komt geen water in. We zouden die willen laten herstellen. En een extra put bijbouwen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Sint-Pieters-Woluwe (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterput herstellen en 2e bij steken uit heel België:

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Een zelfaanzuigende Grundfos regenwaterpomp zuigt helaas niets meer aan. De regenwaterput is overigens wel vol. Stroomtoevoer is ok, en diverse lampjes branden op de Grundfos pomp.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Wij hebben een gemetste regenput naast ons huis (afm. L = 2,50 m - B = 1.20 m - H = 1 m), die echter lekt. In tijden van toenemende droogte, zouden wij graag deze regenput opnieuw voor de volle capaciteit gebruiken. Bovendien hebben we de indruk dat een klein gedeelte van het gebruikte vuil water ook in de put komt, iets wat ons vroeger nooit is opgevallen. Opnieuw waterdichtmaken van regenput.

Huidige regenwaterput herstellen of vervangen door een nieuwe

We zijn op zoek naar een aannemer voor de renovatie of plaatsing van een regenwaterput. De bestaande put uit 1920 lekt, het is ons niet duidelijk of dit gerepareerd kan worden, of best vervangen door een nieuwe put. Het gaat om 3000 liter, inclusief de aansluiting op de riolering.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Laten reinigen en herstellen van een regenwaterput van 2000 liter.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Graag had ik mijn regenwaterput laten reinigen en terug waterdicht maken. De grootte van de put kan ik moeilijk inschatten.

Oude regenwaterput herstellen 12000 m³

Gemetste regenput lekt misschien. Put staat al sinds maart helemaal leeg Omvang minstens 12000 m3. Lek en barsten nakijken en herstellen

Regenwaterput waterdicht maken

Wij beschikken over een waterput van +/- 15.000 liter (oude serreput van een druivenserre). De put is gemetst en bezet. Bedoeling: metselwerk herstellen. Duurzame exoyycoating aanbrengen.

Terras in klinkers aanleggen

Aanleggen van terras van 62 m² in klinkers met afboording. Dichtmaken van open regenwaterput met potten en balken en voorzien van terrasdeksel. Herstellen van afvoerbuis WC.