Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Henegouwen:

zondag 16 september 2018

Plaatsen blokhut Lounge zonder ondergrond

Ik had graag mijn blokhut Lounge 355 x 355 met zijwand laten plaatsen.
donderdag 10 mei 2018

Gasleiding van propaabgasfles buiten leggen voor gasfornuis .

Voor het gasfornuis moet nog een leiding worden klaargelegd die zal aangesloten worden op een gasfles buiten (propaan). Het gaan over een afstand van 3m
zondag 25 februari 2018

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting voor 36 m, met greyfence afsluiting, alu palen en betonplaten onderaan. Levering en plaatsing voorzien
zaterdag 27 januari 2018

Petit travaux dans une cave

J'aurais besoin d'un homme à tout faire pour: retirer de la terre dans une cave ainsi que des fermer des trous par maçonnerie et en coulant du béton depuis l"éxterieure. Travail surtout manuel. Accès cave unuiquement par cache d'escalier. Il faut travailler avec des seaux pour retirer la terre (glaise humide/collante), il ne faut spécialement transporter la terre vu qu'il y au trou à remplir tout prêt. La maçonnerie inclus fermeture que plusiuers trous dans le mur (ainsiq que de petites fondantions). Matériel sera acheté par moi-même. Heures régie sur facture (6%). Références sur demande.
maandag 3 juli 2017

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen we onze aangekochte blokhut modern laten plaatsen. Geïmpregneerd. 295x415 plus 4m extensie. De betonplaat is voorzien. De verste kant (vanaf woning) tuinhuis. De dichtste kant extensie.
woensdag 7 juni 2017

Ruit vervangen van deur

Ruit vervangen in deur tuinhuis. Afmetingen : 35 cm x 62 cm mat glas 4 mm.
donderdag 4 mei 2017

Installatie Serre victoria 236x310

Installatie van een SERRE VICTORIA VERT SENIOR 236 X 310. Deze werd aangekocht via Makro.
zondag 18 december 2016

Aanleggen van terras

Aanleg van een terras van ongeveer 30 vierkante meter, aan twee kanten aansluitend aan een gevel en aan twee kanten aansluitend op een bestaande gazon. Graag de werken laten uitvoeren rond februari - maart. Best ter plaatse komen kijken. De tegels is in samenspraak met de vakman.
maandag 12 oktober 2015

Placement de panneaux solaires

Devis pour placement de 20 panneaux solaires. Si possible 2 types de panneaux.
maandag 24 augustus 2015

Ophalen aanvulgrond

Ophalen aanvulgrond (uitgraven funderingen).
woensdag 15 oktober 2014

Grondwerken voor zwemvijver

Uitgraven put voor zwemvijver met binnenafmetingen: 3,5m x 10,5 x 1,5m + gieten van vloerplaat in beton
zaterdag 6 september 2014

Betonplaat voor tuinhuis

Graag een offerte voor een betonplaat gieten voor een tuinhuis. Afmetingen 4. 5 m op 3. 5 m . DRINGEND
vrijdag 1 augustus 2014

Gieten van vloerplaat voor tuinhuis.

Kunnen jullie een offerte maken voor het gieten van een vloerplaat m.b.t plaatsing tuinhuis aub ? Afmetingen : 4 op 4 m
dinsdag 24 juni 2014

Plinten plaatsen + schilderwerk

We zijn op zoek naar iemand die volgende week reeds plinten kan komen plaatsen in onze keuken + eventueel helpen met schilderswerk. Zou tussen 30/6 en 2/7 moeten klaar zijn! ( maximum 1 dag werk)
zondag 1 juni 2014

Zonnewering te plaatsen

Zonnewering plaatsen op het terras voor de living voor een breedte van 550 cm en een diepte van 400 cm. Graag een offerte
woensdag 29 januari 2014

Isoleren van dak en gevel

Gevel en dak isoleren /-100m2
maandag 17 december 2012

OPHANGING RADIATOR

dient te gebeuren tegen OSB muur
woensdag 19 september 2012

Opruimwerken

Opruimwerken in een woning die zal verhuurd worden. Leeg maken van bergingen en opruimen tuin. Container kan geplaatst worden, aanpalend aan de tuin. Adresgegevens bij afspraak
maandag 18 juni 2012

Verbouwingen

Wij hebben een boerderij gekocht in Graty (Silly) en deze moet volledig worden gerenoveerd. Wij zijn reeds enkele weken geleden van start gegaan met het afbreken en uitgraven van de tegels en zandvloer in het woonhuis, Wij zouden graag door u het volgende laten doen in het woonhuis : verder uitgraven van de zandvloer het heropmetsen/verstevigen van enkele deurgaten waterafvoer voorzien betonneren met de noodzakelijke benodigheden (betonnetten, ...) electriciteit, gas en water/verwarmindsleidingen leggen (dit zouden wij zelf in het weekend kunnen doen) isolatie leggen (wij dachten aan Pur, maar u mag uiteraard met een ander voorstel komen)
donderdag 31 mei 2012

Renovatie oude schuur

Graag had ik meer informatie voor het renoveren van een oude schuur. De werken zullen hoofdzakelijk zelf uitgevoerd worden. Het betreft verbouwing, inplaatsen van ramen, nieuw onderdak en vloer + 1ste verdiep. Eerste verdiep is uitgevoerd met ijzeren stangen en bakstenen, dak met oude balken, de redenen waarom ik een architect zoek betreffende stabiliteit van structuur zowel voor als tijdens werken en eventuele vóórexpertise. (Wij vallen in de budgetvriendelijke categorie.)
maandag 13 februari 2012

Bijbouwen van woon en slaap ruimte

Het project bestaat uit het bijbouwen van: 3,80x9m, grondopp: +/- 34m², deels leefruimte-deels overdekte terras met daarboven een nog in te delen woon/slaapruimte aansluitend aan het bestaande dak die natuurlijk voor de helft moet opgevangen worden en andere helft dient te worden afgebroken. Het ontwerp dat in ons hoofd zit is een soort industiele woningbouw met veel glaspartijen die toch mooi aansluit bij een huis in fermettestijl. Waarom industrieel = de enige mogelijkheid om het dak op te vangen dat zelfdragend is, en zoveel mogelijk het huis dicht te houden voor de regen tijdens de werken. Afwerking binnen doe ik zelf of volgens offerte.
woensdag 5 oktober 2011

Aanbouw woning

Wij wensen onze rijwoning in Herseaux (Wallonië) uit te breiden door van onze veranda die er nu staat af te breken en er een vast gebouw van te maken, dit eventueel groter dan onze veranda die nu 30m² is. Hiervoor hebben wij een architect nodig die een exact plan uittekent en vervolgens ook de bouwaanvraag doet. De rest van opvolging doen we zelf aangezien we veel zelf kunnen.
zaterdag 17 september 2011

verbouwing garage en slaapkamers

Doel is om van 2 slaapkamers één te maken en om van een dubbele garage een bijkomende slaapkamer + toilet te maken.
donderdag 3 juni 2010

Nouvelle construction. Gros oeuvre ...

Nouvelle construction. Gros oeuvre terminé. Je cherche une société spécialisée pour l'enduisage de la maison en projection crépis.
woensdag 16 september 2009

het leggen van betonbuizen (diameter ...

het leggen van betonbuizen (diameter 1m40) in een gracht en het opmetsen van de zijmuren

Partners

Partners van Casius