Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman gezocht Kontich

Oude gebouwen afbreken - Klusjesman - Kontich

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Oude gebouwen afbreken

Afbraakfirma die illegaal gemetselde gebouwtjes , schuurtjes betonnen/asfalt en klinkers wegdek kan afbreken en alle afval kan afvoeren


Klusjesman Boechout

Offertes klusjesman in Kontich aanvragen

Recente aanvragen in regio Kontich

zondag 17 september 2023

Afbraakwerk

Muurtje 5m2 afbreken


Andere / klussen Kontich
zondag 06 augustus 2023

Plaatsen van een regenwaterput 7500l

Uitgraven en plaatsen van de put. De aansluitingen moeten niet gebeuren.


Andere / klussen Edegem
donderdag 27 juli 2023

Regenwaterput of grondwaterput

Mijn tuin loopt onder water in de winter. Ik zou willen laten bekijken wat de beste oplossing is in mijn geval, een grondwater of regenwaterput. Voor huishoudelijke toepassingen. De tuin is niet bereikbaar met graafmachines, ligt achter een rijwoning


Andere / klussen Kontich
zaterdag 08 juli 2023

regenwaterput plaatsen

regenwaterput plaatsen met filterinstallatie en aansluiting aan toiletten en buitenkraan


Andere / klussen Hove
maandag 10 april 2023

Fundering tuinmuur en muur opbouwen

We willen een fundering voor een tuinmuur van 13m lang, 2m hoog in steensverband laten plaatsen. Op dit moment staat er een muurtje van ongeveer 1 meter hoog, maar we vrezen dat het niet stevig genoeg is om op te hogen tot 2m, dus deze stenen kunnen eventueel gerecupereerd worden.


Andere / klussen Hove
dinsdag 14 maart 2023

Gaatje plamuren, muur plakken en deel vloerbekleding reinigen .

Heb waterschade geleden en muur moet opnieuw geplakt worden maar heb de 3 stroken bewaard ( maar eerst een gat dichten ) Daarna deel van vloerbekleding reinigen ( alles op papier voor de verzekering ) Ik kan foto's per mail sturen.


Andere / klussen Boechout
dinsdag 21 februari 2023

Regenwaterput plaatsen

Vakman gezocht voor het steken van een regenwaterput in beton van 5000L met alles rondom.


Andere / klussen Boechout
donderdag 05 januari 2023

Regenwaterput steken inclusief aansluiting

Op zoek naar een vakman om een regenwaterput te plaatsen, inclusief installatie en aansluiting op WC's, buitenkraantje en eventueel wasmachine. Vrijstaande woning, waarvan dak pas gerenoveerd is; gevel wordt nadien ook nog gerenoveerd. Voorkeur voor kunststof regenwaterput van minimum 5000 liter.


Andere / klussen Hove
dinsdag 06 december 2022

Vervangen van 3 waterputten

Naast de brandweerkazerne van Edegem steken 3 waterputten waarvan er 1 is ingestort, de anderen staan op instorten. Deze zouden moeten uitgegraven worden en vervangen worden door 2 putten van 15000l. Na verloop van tijd zou er ook een fietsenstalling geplaatst worden op de waterputten dus deze dienen voldoende stevig te zijn om dit te kunnen dragen


Andere / klussen Edegem
maandag 28 november 2022

Plaatsen regenwaterput straatkant

Info voor plaatsen van een betonnen regenwaterput van 20.000L deze zou geplaatst moeten worden aan de straatkant (voortuin) deze heeft een oppervlakte van 10M x 5M (bxd) en is niet verhard. Er zijn geen belemmeringen aan straatkant, tussen de voortuin en rijweg is ongeveer 4M.


Andere / klussen Edegem
zondag 09 oktober 2022

Verwarming afhalen + kleine werken

8 verwarmingsinstallaties kan afhalen en na de schilderwerken terug ophangen 8 opbouwspots kan ophangen na de schilderwerken 3 brandmelders ophangen na de schilderwerken 3 wc rolhouders ophangen na de schilderwerken


Andere / klussen Kontich
zondag 02 oktober 2022

Plaatsen van een regenwaterput van 10.000 liter

Plaatsen van een regenwaterput (beton - 10.000 L) met filter en pompsysteem om de tuin (22 are) te bevloeien dmv een automatisch beregeningssysteem, irrigatie en druppelbevloeing,... (-> dient eveneens geïnstalleerd te worden liefst door dezelfde aannemer). Indien mogelijk zou het water ook aangesloten moeten worden voor huishoudelijk gebruik (toilet, wassen,...). Het betreft een bestaande woning waar de tuin heraangelgd wordt.


Andere / klussen Edegem
donderdag 11 augustus 2022

Regenwaterput in een rijhuis zetten

We wonen in een rijhuis en hebben het huis zonet helemaal verbouwd. Enkel de tuin moeten we nog verbouwen, dit plannen we te doen in de herfst. Graag willen we een oplossing vinden om regenwater te bekomen voor de planten en dergelijke. We dachten eraan om het regenwater op te vangen in een ton (plastiek of beton), dat we onder ons terras kunnen leggen. Mogelijkheden om water te bekomen (dus enkel om in de tuin te gebruiken, of voorlopig is dat toch het enige doel). Gezien we in een rijhuis wonen is het niet heel eenvoudig om in de tuin te geraken, dat kan ofwel door ons huis ofwel over het dak.


Andere / klussen Edegem
donderdag 09 juni 2022

Schilderen en kleien klusjes ter opfrissing

Wij zoeken klusjesman om kantoor te schilderen en kleine klusje op te knappen (vb dichting van ramen terug plakken, gaten in muren opvullen, stopcontacten weer vastzetten in muur...)


Andere / klussen Kontich
zaterdag 09 april 2022

Trapgat maken

We zouden onze huidige vaste trap naar de zolder willen verplaatsen. Het nieuwe trapgat zou zich bevinden boven de trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. Het huidige trapgat bevindt zich in één van de huidige slaapkamers. Het handelt over een betonnen vloer.


Andere / klussen Edegem
Offertes aanvragen