Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
198 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

dinsdag 15 januari 2019

Trapgat zagen in plafond met potten

Wij zouden graag een trapgat laten zagen in ons plafond om de zolder als kamer in te richten. Oud huis en plafond is met dals of potten. Toegang tot boven enkel door klein vierkant gat van 40cm
zondag 13 januari 2019

Plaatsen van plinten

We hebben plinten gekocht en zoeken iemand om ze te plaatsen (65 m te plaatsen in totaal)
dinsdag 8 januari 2019

Binnen herschilderen en herbehangen van het gelijkvloers

In het volledige gelijkvloers de muren en plafonds van alle kamers herbehangen en/of herschilderen: Inkomhal, WC, living, keuken, bureau, kleine inkomhal tuinzijde (en eventueel ook de traphal). Exclusief ramen en deuren. Vrijstaande woning. Opm.: ik reageer niet op offertes zonder voorafgaand bezoek van de firma bij mij thuis.
maandag 31 december 2018

Grondwaterboring plaatsen

Grondwaterboring maken voor tuinberegening.
maandag 31 december 2018

Plaatsen van regenwaterput

Ik kocht een woning uit 2012. Deze heeft een regenwaterput van 5000l (aangesloten op tuinkraan, wasmachine en toiletten). Voorzien van een tweede regenwaterput van 5000l
donderdag 20 december 2018

Plaatsen van een aardingslus

Geachte, Ik wil graag een aardingslus laten plaatsen onder mijn funderingssleuf. De omtrek van de sleuf is 25m². Hier zou ook nog zand op moeten gedaan worden. De sleuf zit op een diepte van 0,8 meter. Aardingslus volle blanke harde koper van 35mm, aardingsklem en aardingsonderbreker en een flexibele buis voor de uiteinden van de geleiders.
zondag 4 november 2018

Asbestplaten en golfplaten met asbest verwijderen

Wij wensen 6 platte asbestplaten van 1,50 x 0,80 m en 18 asbest golfplaten te laten verwijderen en afvoeren.
maandag 29 oktober 2018

Installeren van een regenwaterput met pomp en filters

Voor onze halfopen bebouwing zijn nog op zoek naar een installateur voor onze hemelwaterput. Ook nog pomp en filters te voorzien en aan te sluiten.
zondag 28 oktober 2018

Lek in buis dampkap herstellen in appartement

De warme lucht van de dampkap en de koude lucht die langs de uitgang binnenkomt geeft condensatie ( natte plek in de houten/ gyproc omkasting). Een lek in de buis, dat veroorzaakt een natte plek. Herstellen van de lek, of buis isoleren, en gat toemaken.
woensdag 24 oktober 2018

Plaatsen van regenwaterput 15000 liter en aansluiten

Wij willen een regenwaterput van 15. 000 liter laten plaatsen, met de nodige filters en systemen. Wij zouden het regenwater willen gebruiken voor : toilet, wasmachine, vaatwas, tuin besproeien, auto wassen, ... Dit is een open bebouwing, gemakkelijk te bereiken.