Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
198 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

maandag 16 april 2018

Afbraakwerken varkensstallen

We hebben een kleine boerderij gekocht enkele maanden geleden. Nu willen we enkele varkensstallen afbreken aan de achterkant. Maar we willen ook een stukje dak van die varkensstallen heel laten. Veel betonstructuren. We willen graag kennismaken met enkele vakmannen in een poging om een match te vinden waar we een deel van ons project aan toe durven vertrouwen. Het doel is om deze werken te laten gebeuren in de volgende 2-3 maanden. We wonen te Tongeren. Er moeten ook twee steun pilaren geplaatst worden.
maandag 16 april 2018

Draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen

Balustrade + trap voor aan het terras maken in bijlage: Balustrade: 8m * 3m terras (voorzijde + 1 zijkant tot aan de draaitrap) - liefst volledig glas of ijzer. 1 x draaitrap aan linkerzijde ook in het ijzer. (ondertussen reeds geklinkerd)
zaterdag 14 april 2018

Ophangen van een hanglamp

Ophangen van nieuwe hanglamp (vrij groot stuk) aan het plafond. Er zijn nog geen plugs/gaten aanwezig, enkel blote bekabeling.
woensdag 11 april 2018

Grondwaterput boren

Op zoek naar een vakman voor een put te boren voor grondwater als sanitair gebruik.
woensdag 4 april 2018

Graafwerken voor aardgasaansluiting

Sleuf door gazon 10m lang volgens voorschriften Infrax (80cm d x 30cm b) en wachtput volgens voorschriften Infrax (1 x1 x 1m)
woensdag 4 april 2018

Rolluiklint vervangen op verdieping

Rolluiklint is stuk en rol is naar beneden . Het probleem is dat er onder die venster vd slaapkamer een veranda staat en dat er er balk of zo op het dat moet komen en vandaar een laddertje plaatsen om zo bij de rolluik te geraken.
woensdag 4 april 2018

Put boring garage

Smeerput in garage, hierin wil ik een put voor water besproeiing en auto wassen.
woensdag 4 april 2018

Vervanging werkblad keuken

Ik zou graag werkblad in de keuken laten vervangen. Hierin moet de plaats voor de spoelbak en kookplaat nog uitgesneden worden en geplakt worden. Materiaal werkblad te bespreken met de vakman. De afmetingen : lengte 2.22 cm, op B 60 cm.
zondag 1 april 2018

Klussen in huis en tuin uit te voeren

Op zoek naar een klusjemans/tuinman voor enkele uren/week.
maandag 26 maart 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Houten gevelbekleding plaatsen voor een hoeve. Interesse in hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,... ) Een buitenmuur van een bestaand huis, met vensters. Is de muur die de slagregen krijgt. Het huis is een boerderij van meer dan 100 jaar. Graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 15 maart 2018

Rolluiklinten vervangen

De rolluiklinten vervangen.
woensdag 14 maart 2018

Opruimen tuin en afbreken van tuinhuis en afdak

In mijn tuin ligt veel afval van renoveren huis. Er moet eveneens een afdak van oud kippenhok en tuinhuis afgebroken worden
zondag 11 maart 2018

WC vervangen en binnendeur plaatsen

Oude toilet afbreken en nieuwe plaatsen op bestaande afvoer en aansluitingen, het nieuwe toilet is nog niet aangekocht. Ook moet men een nieuwe houten deur plaatsen in een lege deuropening.
dinsdag 27 februari 2018

Golfplaat dak vervangen van garage

Dak vervangen is een golfplaten dak van een garage. Graag een nieuw golfplaten dak voor de garage. Oppervlakte rond de 15 m².
zondag 25 februari 2018

Klusjesdienst voor afvoer snoeiafval en gras

Wij zoeken een klusjesman voor de afvoer van een grote hoop snoeiafval en gras in onze tuin. Ook staat er nog wat afval en enkele oude fitnesstoestellen en een basketring die naar het containerpark vervoerd moeten worden. Wij hebben geen grote aanhangwagen, noch trekhaak ter beschikking; dus dit zou door u moeten voorzien worden.
zaterdag 24 februari 2018

Struccen van muren

Stuccen muren +- 40 m². Dat is voor een renovatie.
zaterdag 24 februari 2018

Muur bekleden in gang

Mijn gang, 5 meter dient een nieuwe wandbekleding (houtachtig) te krijgen aan beide kanten met 5 deuren.
zaterdag 17 februari 2018

Klusjes uitvoeren

-1.klemmende draaideur hout -2- garage poort -3- badkamer kids heeft zetting barsten en behoefte aan opfris beurt -4- kranen in badkamer kids los, vervangen? -5- missende stopcontact covers en schakelaars -6- verlichting heeft eigen leven -7- schilderwerk hier en daar -8- eiken vloer heeft vlek -9- stenen vloer douche witte kalk vlekken Etc etc. Lange lijst Kunnen jullie helpen? Koen Devits ReistraatLanaken +
maandag 12 februari 2018

Kelderluik in garage plaatsen

We zoeken iemand die een kelderluik kan plaatsen in onze garage waar we gewoon kunnen overlopen en volledig terug open kan. Het moet een gat zijn van ongeveer 1 op 3 meter. De ondergrond van de garage is beton.
zondag 11 februari 2018

Verzakt deksel vernieuwen naar ijzeren deksel

Put van de waterafvoer van de keuken heb ik een verzakking had daar graag een ijzeren omkadering en een ijzeren deksel gehad putje is 40/40
donderdag 8 februari 2018

Afbraak betonnen stal met asbest golfplaten

Ik wil graag mijn stal laten afbreken, deze is ongeveer 6 op 4 meter. Men moet ook betonnen platen en stalen golfplaten wegvoeren.
maandag 5 februari 2018

Poolhouse renoveren

Pool house te renoveren: het betreft een nieuw pool house met doucheruimte en wc die moet afgewerkt worden: plafond, betegelen. De vloer moet als laatste afgewerkt worden en hiervoor is reeds een pu vloer gekozen.
zaterdag 3 februari 2018

Luifel plaatsen aan caravan

Heb een caravan waar een. Gat van 2. 50 op 0. 90 cm... een soort luifel .. het moet zo licht mogelijk ,met pompen.
donderdag 1 februari 2018

Spouwmuurisolatie aanbrengen op enkele plaatsen

In mijn nieuwe woning analyseren of er overal spouwisolatie aanwezig is. Bij de plekken waar er dit niet aanwezig is moet er dus extra spouwisolatie geplaatst worden.
dinsdag 30 januari 2018

Diverse klussen in appartement uitvoeren

Er zijn enkele kleine klusjes die moeten gedaan worden in mijn appartement. Men moet een trapleuning plaatsen, afwerken van de dakisolatie en de elektriciteitsdraden afschermen. Het gaat om relatief kleine werkjes en er kunnen nog andere bijkomen.

Partners

Partners van Casius