Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
185 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

dinsdag 7 april 2020

Grondwater boren en pomp

Ik zou graag genieten van grondwater voor het zwembad te vullen, inclusief pomp met kraantje voor tuinslang
zondag 5 april 2020

Wachtbuis gas leggen

Ik wil een sleuf van (8 meter/30 cm)van het riool tot de gevel,en ongeveer 3,5 meter in de kruipruimte,en een werkput (1x1x1).Deze moet voorzien worden van een wachtbuis Benor-gekeurde pvc buis met een diameter van minimum 110 mm.De sleuf moet overal 80 cm diep zijn.
donderdag 2 april 2020

Waterput boren

Wij zijn zoekende naar een gespecialiseerd bedrijf in putboringen. We hebben vorig jaar een put laten slaan op een diepte van 13m. Gigantisch veel roest maakt hem onbruikbaar om voor tuin en zwembad te gebruiken.
woensdag 1 april 2020

Waterput boren en pompinstallatie plaatsen

Een waterput te laten slaan in mijn woning. Eventueel ook bijhorende pompinstallatie installeren. Het zou voorzien worden voor in het tuinhuisje. Dus voornamelijk sproeiwater voor het gazon en auto's te wassen. Moet niet naar binnen getrokken worden.
dinsdag 31 maart 2020

Waterpomp herstellen

Ik denk dat mijn put geen water niet meer geeft 45 jaar oud pomp trek veel lucht geen water.
maandag 30 maart 2020

Waterput boren

Graag had ik een waterput willen boren in mijn tuin.
dinsdag 24 maart 2020

Waterput slaan/boren voor de tuin

Waterput te slaan/boren. Dit water is voor de tuin te besproeien. Geen idee hoeveel liter die moet zijn, dat is te bespreken.
woensdag 18 maart 2020

Onstabiele scheidingswand tussen twee balkonen fixeren

De bestaande tussenwand (ijzeren frame) tussen twee balkons op de tweede dieping fixeren aan de bestaande omheining door middel van bouten of schroeven.
zaterdag 14 maart 2020

Slaan of boren van een waterput

Ik wil een waterput laten slaan/boren. Water zal gebruikt worden voor beregening gazon en beplanting. Eventueel met pomp erbij.
vrijdag 13 maart 2020

Klussen onder caravan uitvoeren.

Verlengen van de aansluitingen onderaan stacaravan. Electriciteit aansluiten. Water aansluiten. Oude geiser afhalen en nieuwe monteren. Gasfles en kachel aansluiten. Koolmonoxide apparaat installeren.