Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Limburg.

127 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, vervangen ramen, installatie gaswandketel + boiler, tuin heraanleggen + spar verwijderen, vloer leggen in keuken, nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

dinsdag 25 april 2017

Tuinhuis monteren

Ik wil een tuinhuis met een overkapping aankopen maar zoek iemand voor de montage ervan kan doen. Enkel het plaatsen ervan.
dinsdag 25 april 2017

Klussen in huis uit te voeren

Ik wil aantal klusjes laten opknappen : 2 hanglampen in de slaapkamers ophangen, 3 spiegels in de living ophangen en 1 kapstok ophangen.
dinsdag 18 april 2017

Overkapping balkon

Ik zoek een vakman voor een overkapping van het balkon te plaatsen. Welk materiaal valt te bekijken met de vakman omdat ik hier geen idee van heb. Oppervlakte terras is 2,5 x 4 meter.
zaterdag 15 april 2017

Sleuven graven voor aardgasinstallatie te plaatsen

Ik wil een sleuf laten graven op klinkers voor een aardgasaansluiting. De sleuf moet gegraven worden en naderhand ook weer gedicht en de klinkers terug gelegd. Lengte sleuf ongeveer 28 meter
donderdag 13 april 2017

Vliegenramen herstellen

Ik zou graag 5 vliegenramen laten herstellen.
maandag 10 april 2017

Diverse klussen uit te voeren

Vervangen van ingebouwde dampkap en ingebouwde koelkast,vervangen van 2 radiatoren,plaatsen van deurklink en herstellen van toilet.
donderdag 6 april 2017

Terugslagklep waterleiding plaatsen

De huidige terugslagklep(keerklep) achter de watermeter moet vervangen worden.
dinsdag 4 april 2017

Lint rolluiken

Het plaatsen van 3 linten voor rolluiken.
dinsdag 4 april 2017

3D afsluiting plaatsen

Plaatsing van circa 40 lopende meter 3D draadpanelen (1 m 53 hoog) op palen 60 x 60 x 2 in betonfundering. Draad en palen in RAL 7016. Heeft al een stuk dat hij gaat laten uitvoeren door Bart Janssen , zeker deze vakman niet contacteren.
dinsdag 4 april 2017

Aannemer voor nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar een aannemer om de funderingswerken voor onze nieuw bouwproject (massief houtbouw) uit te voeren. -Grondwerken en alle andere werken uit te voeren: -Fundering -Gevelafwerking -Elektriciteit -CV en ventilatie -Chape -Afwerking ( tegels , parket, houtskeletwanden)
zondag 2 april 2017

Blokhut met vloer plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Luna 290 x 290+ extensie / overkapping van 300 cm laten plaatsen. De betonnen vloer moet ook nog gestort worden.
vrijdag 31 maart 2017

Kluswerken in keuken

Nieuwe scharnieren , 2 lades herstellen ,een nieuw keukenblad en de keuken (kasten) schilderen. enkel contact via mail.
vrijdag 31 maart 2017

Verfploeg nodig

Nieuwbouwappartement moet volledig geschilderd worden. Primer en gewone lagen. Muren zijn 76 m³ en plafond 70 m². Eigenaar kan helpen maar heeft een lichte mentale beperking, moet gericht aan het werk gezet worden. Heeft nog in een schildersploeg gewerkt. Hij krijgt zijn sleutel op 18 mei en heeft dan 10 dagen overlapping. In deze periode zou er geverfd moeten worden. Liefst contacteren per mail.
vrijdag 31 maart 2017

Chapewerken op gelijkvloers uit te voeren

Ik zou 60 vierkante meter moeten laten chappen.
woensdag 29 maart 2017

Storten van beton en metsen van muurtje

Als voorbereiding voor een te bouwen tuinhuisje moet er beton worden gestort en moet een muurtje worden gemetseld. Oppervlakte is ongeveer 4 bij 3 meter.
woensdag 29 maart 2017

Plaatsen acrylwand aan bad

Plaatsen van acrylwand van 200x165 en 200x100. Plaat stukje afzagen en kraan uitsnijden
maandag 27 maart 2017

Lavabo en toilet plaatsen

Plaatsen van enkele lavabo en toilet. Dit is al aangekocht, enkel het plaatsen.
dinsdag 21 maart 2017

Wachtbuis plaatsen voor aansluiten gas

Ongeveer 15 meter wachtbuis plaatsen onder oprit in klinkers
dinsdag 21 maart 2017

Klussen in huis

Heb enkele kleine klusjes die moeten geklaard worden o.a. een hanglamp die zou moeten vervangen worden en mijn wasmachine zou moeten worden verplaats, graag uw offerte hiervoor.
maandag 20 maart 2017

Architect nodig voor open bebouwing

Kostenraming voor bouw huis. Geen bouwverplichting. Open bebouwing.
maandag 20 maart 2017

Balustrade en raampje herstellen op terras

Balustrade herstellen eerste verdiep, bouten losgeraakt.
maandag 20 maart 2017

Leiplatanen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die leiplatanen kan plaatsen. Ikzelf zorg voor de lei platanen. Ik ben op zoek naar iemand die de bestaande stenen kan opbreken, boorsteen plaatsen, zand vullen, bomen planten en de constructie tussen de bomen kan maken.
zondag 19 maart 2017

Grondwaterput boren of slaan

Ik zoek een vakman voor het boren of slaan van een grondwaterput. Had graag een put geboord maar zou wel 30 m diep zijn met dieptepomp.
zondag 12 maart 2017

Aanbouw achterzijde huis met veel glas

Aanbouw met veel glas aan de achterzijde van het huis. Dat zou de keuken worden. Ongeveer een 35 m².
zaterdag 11 maart 2017

Tuinkraan herstellen

Toevoer naar tuinkraan is lek. Vorig jaar was de toevoerbuis gebarsten in de winter. Toen is er een nieuw tussenstuk van 50cm tussen gezet. Dat stuk lekt nu, zowel aan de aansluitingen als in de toevoerbuis zelf.

Partners

Partners van Casius