Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
186 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

maandag 13 januari 2020

Afvoeren en afgraven van aanvulgrond

Er moet een groot stuk grond (300-400m³) weggehaald en afgegraven worden aan een magazijn.
zaterdag 11 januari 2020

Ruwbouwwerken nieuwbouw uitvoeren

Op zoek naar een aannemer voor het uitvoeren van ruwbouwwerken. Uit te voeren volgens het opgemaakte plan van de architect.
vrijdag 10 januari 2020

Lekkende regenwaterbuis en verzamelput vervangen

Langs mijn vrijstaande woning ligt een gemetselde verzamelput die lekt. Deze wil ik laten vervangen. Tevens is een afvoerbuis van regenwater die naar deze put loopt gebroken. Deze moet eveneens vervangen worden. Indien mogelijk zou ik gelijktijdig een bypass over de septische put willen aanleggen. Een te onderzoeken optie is het gescheiden naar de straat leiden van regenwater en vuil water en het plaatsen van een regenwaterput (herbruik op termijn mogelijk)
donderdag 2 januari 2020

Plaatsen en installeren van een regenwaterput

Ik wil een regenwaterput laten plaatsen en installeren. Het huis is een vrijstaand huis en tuin is groot genoeg en goed bereikbaar voor alle soorten machines en/of vervoeren. Regenbuizen loopt juist naast waar put zou komen.
vrijdag 27 december 2019

Gat boren door buitenmuur

Gat door buitenmuur afgewerkt met leien voor doorvoer droogkast.
donderdag 19 december 2019

Put boren voor beregeningsinstallatie op aan te sluiten

Beregeningsinstallatie geplaatst in een tuin met bestaande grondwaterput. Deze put was reeds lang uit dienst en nu blijkt dat er niet genoeg water getrokken wordt en er zal dus een nieuwe put geslagen moeten worden waar we onze pomp op kunnen aansluiten.
zondag 15 december 2019

Waterput slaan of boren

Waterput boren voor wc te voorzien van water.
zondag 15 december 2019

Put boren voor moestuin

Ik heb een klein stukje grond met een moestuintje. Ik zou graag een put willen boren om de moestuin te voorzien van water. De pomp en installatie voorzie ik zelf.
zaterdag 14 december 2019

Gevel bekleden

We zouden graag onze volledige linkergevel en deel van de voorkant van het huis laten bekleden. In totaal is het zo'n 100m². We zouden graag gaan voor een modern uitzicht, materiaal te bespreken met vakman.
woensdag 30 oktober 2019

Plaatsen flexibele dubbelwandig buis in schoorsteen

In een bestaande schouw wensen wij bovenstaande buis te plaatsen en aan te sluiten op een inbouw houthaard.