Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Limburg.

117 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: verbouwen benedenverdieping, alleenstaande huis laten afbreken, renoveren van appartement, zonnepanelen plaatsen, gevelbekleding met steenstrips of met crepi, aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit, renovatie huis, steunmuur verwijderen, uitbreken steunmuren, herstellen metalen garagebox met nieuw dak en kantelpoort, woning opfrissen, terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen, garage bouwen met puntdak, verwijderen van afsluiting , sparren, en plaatsen van nieuwe tuin schermen, onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

woensdag 1 maart 2017

Blokhut plaatsen

Graag een prijs voor de plaatsing van de blokhut met zadeldak type lodz 496x396cm, afgewerkt met dakgoten.
woensdag 1 maart 2017

Flexibel in schouw plaatsen

Plaatsing schoorsteenvoering flexibel in bestaand rookkanaal voor CV op gas . Huis: gelijkvloers, één verdieping en zadeldak.
woensdag 1 maart 2017

Steunmuur verwijderen

Ik wil een steunmuur weg hebben tussen mijn keuken en living. Deze muur heeft een schoorsteen, maar deze zal ik zelf wegbreken. De hoogte van deze muur is +-2,5 m en de lengte bedraagt 4 m. Nu had de architect me gezegd ook een verticale ondersteuning te plaatsen ( beton of metaal) nu zou ik iemand dat deze muur kan ondersteunen, zodat ikzelf de muur kan afbreken om de prijs te drukken.
zaterdag 25 februari 2017

Slaapkamerkast ineen zetten

Een slaapkamerkast ineen zetten.
dinsdag 14 februari 2017

Grondwater uit kelder weg trekken

Er is grondwater in de kelder. Ik moet continu leeg lopen. DIt gebeurt vooral in de winter. Ik wil dit graag herstellen.
zondag 12 februari 2017

Vervangen van houten balken, buitenkant vakwerk huis

Enkele houten balken zijn verrot waardoor de stenen en leemwerk wat zijn ingezakt aan de buitenkant van het huis. Houten balken dienen vervangen te worden en stenen en leemwerk terug gerepareerd. Het werk dient uitgevoerd te worden op 2 plaatsen aan het huis = zie foto's 1a tot 1d en ook 2a en 2b
zondag 12 februari 2017

Reparatie regenwaterpomp merk masterpumps

Reparatie van regenwaterpomp. De pomp slaat niet meer aan. Merk = Masterpumps Graag zo spoedig mogelijk kunnen herstellen.
dinsdag 7 februari 2017

Aanpassingswerkjes in een dierenkliniek

Wij zoeken iemand die ons kan helpen met kleinere werkjes tussendoor. Momenteel hebben de volgende taken zich verzameld: bijmaken kasten, kettingen aan de muur zetten, systeem om matten op te hangen en te laten drogen, legger plaatsen à muur, bezemhouders plaatsen, torkrolhouder bijplaatsen, aanpassen Bekaertdraad, ...
zondag 5 februari 2017

Aansluiting gasfornuis

De gas moet aangesloten worden van bestaande gas net naar de fornuis zelf. Geen boringen of extra werkzaamheden van toepassing.
vrijdag 27 januari 2017

Opbreken tuinpad + heraanleg vrijgekomen pad zaaien of grasmatten

Opbreken van betonnen tuinpad, en afvoeren van het puin. Het tuinpad is ongeveer (gemiddeld) een 8 tal cm dik. Op de plaats waar dit tuinpad dus was, de vrijgekomen ruimte aanvullen met grond en terug inzaaien, ofwel aanwerken met grasmatten, afhankelijk vd kostprijs. De tuin die zou moeten geworden gezaaid is ongeveer een 20 a 25 meter lang.
vrijdag 27 januari 2017

Verwijderen dakkapel en plaatsen van dakraam

De huidige dakkapel verwijderen en op dezelfde plaats een dakraam(Velux) plaatsen met ongeveer dezelfde afmetingen als de dakkapel nu in beslag neemt. Dak afwerken rondom, binnenafwerking is niet nodig. Op dezelfde dakhelling een schoorsteen wegnemen, en dak op deze plaats gewoon dichtmaken. Het is de linker schoorsteen op de bijgevoegde foto's. Graag naar andere vakmannen van Casius doorsturen want die vakmannen hebben een belachelijk hoog bedrag gemaakt als offerte, en de anderen zijn geweest maar nooit willen uitvoeren.
donderdag 26 januari 2017

Reparatie of renovatie schouw

Ik zou graag mijn schouw willen laten repareren of desnoods renoveren. Ik ben bewust van de huidige schade, maar aangezien de schouw perfect in de historie van de kamer past zou ik graag het verschil willen weten tussen een simpele reparatie en een renovatie. Breedte = 158cm Diepte zijkant = 54 cm Diepte voorkant = 39cm Hoogte = 105cm
donderdag 26 januari 2017

Elektrische garagepoort gaat alleen nog van binnenuit open

Mijn garagepoort is elektrisch maar heeft geen afstandsbediening kan alleen van binnenuit op de knop duwen om te openen is heel vervelend als het regent en je moet eerst naar buiten lopen om van binnenuit te openen. Graag een elektrische poort of ander advies dat men langs buiten de poort kan openen.
maandag 23 januari 2017

Renovatie schouw en open haard

Grote kachel is weggehaald in werkhuis. Waterschade aan schouw. Willen de schouw laten herstellen, muur verstevigen en nieuwe (dubbele) kachel zetten.
dinsdag 17 januari 2017

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Wil mijn keuken vergroten 6 m lang en 7 m breed en wil de muren weghalen. De werken zo snel mogelijk uitvoeren.
dinsdag 17 januari 2017

Convectoren vervangen

Ik wil graag mijn oude convectoren naar nieuwe convectoren vervangen. Dit betreft wand convectoren , een stuk of 5 zouden wij aankopen via de vakman en ook laten plaatsen. Graag rond maart de werken laten uitvoeren.
dinsdag 17 januari 2017

Kluswerk in huis, klein hout en schilder en een beetje elektro

Ik heb hier en daar wat kleine schade in deuren, deukjes die ik graag had opgevuld en herschikdert. Verder zijn er redelijk wat halogeentjes die vervangen moeten worden en in 1 kamer had ik graag nieuwe lichtschakelaars gezien de huidige los zijn gekomen. Kort om genoeg werk om een paar daagjes bezig te zijn. 20 halogeentjes, 2 stopcontacten terug vast zetten, 2 deuren herstellen en terug schilderen, deurstijl herschilderen na afschuren. Nieuwe brievenbus zetten, wc terug kitten aanhechting muur. Etc
zaterdag 14 januari 2017

Toilet en rolluiklint vervangen

Ik wil een toilet laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen en de koord van een rolluik laten maken
zaterdag 14 januari 2017

Herstellen van scheuren aan binnenzijde woning

Scheurherstel binnenzijde nazien en herstellen
vrijdag 13 januari 2017

Flexibel in schouw plaatsen werken aan schouw

Probleem: vochtophoping in gemetste schouw. Schouw is reeds voorzien van flexibel. Uit te voeren werken: controle van de schouw, eventueel vervangen van flexibel indien beschadigd, proper maken van schouw, plaatsen van afdak op schouw tegen regeninslag.
dinsdag 10 januari 2017

Betonrot herstellen in residentie

Betonrot dient hersteld te worden aan minstens 2 appartementen in een residentie. Dit dient dringend te gebeuren.
maandag 9 januari 2017

Balkon bouwen op eerste verdieping

Balkon 1 s te verdieping 2 muren ter beschikking kan langs alle kanten gewerkt worden groot of klein ligt aan de prijs. Ter plaatse komen kijken. De bouwaanvraag moet nog aangevraagd worden.
maandag 9 januari 2017

Schilderen en behangen van keuken en woonkamer

Plaatsen plafonlijsten schilderen lijsten deuren en plafond. Behangen keuken en living. Living afmetingen 8 x 5. Afmetingen keuken 4 x 4.
zaterdag 7 januari 2017

Uitbreiding van huis

Een bijbouw. De afmetingen zijn 6,5m breed en 4m diep. Er dient een schuifdeur te komen in de 6. 5m en ramen aan de zijkanten.
vrijdag 6 januari 2017

Graag de vloer van het terras voor het huis vervangen

Het terras voor het huis, waaronder zich de mazout ton bevind had ik graag vervangen door een nieuwe betegeling. De oude bevat allerlei scheuren en laat volgens mij water door sijpelen, wat dan weer ten nadele is van de garage en dit bij hevige regenval. Rond de periode maart-april de vloer kunnen aanleggen, mag ook vroeger wanneer het weer goed is.

Partners

Partners van Casius