Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Limburg.

188 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen, plaatsen van warmtepomp, grondwerk en afbraakwerk uitvoeren, isoleren van betonnen vloer NB, vaste trap naar zolder plaatsen, enkele onderhoudswerken uitvoeren, plexiglas plaatsen aan balustrade terras, maken van wand in strekmetaal, nieuwe elektriciteit configureren-aansluiten en keuring, tekenen verbouwplan renovatie werken + herindeling van de ruimtes, plaatsen dubbelwandige buizen flexibel in schouw, plafond gyproc verlagen, ramen en deuren vervangen stacaravan, architect plannen voor dakopbouw, lek in regenput dichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

donderdag 16 november 2017

isoleren van betonnen vloer NB

Ik wil graag isolatie beton en pur laten spuiten. Isoleren van de vloer. Ongeveer 100 m².
maandag 13 november 2017

Verschillende klusjes uitvoeren

Graag een klusjesman die steeds op korte termijn allerhande klussen kan uitvoeren. Dit kan gaan van het vervangen van een tegel tot elektrische werken, zeer uitgebreide werken.
zondag 12 november 2017

Efel raam kachel vervangen

Een venster van een kachel herstellen van het merk Efel.
woensdag 8 november 2017

Waterput boren

Ik wil een waterput boren in de tuin voor overige gebruik,planten ,gras ... Gemakkelijk bereikbaar.
maandag 6 november 2017

Herstellen barst bad

Er is een barstje in het bad. Graag herstellen.
donderdag 2 november 2017

Plaatsing van een gyproc plafond

Een bepleisterd plafond is in een slaapkamer naar beneden gekomen en we geven de voorkeur te herstellen met gyproc.
donderdag 26 oktober 2017

Plaatsen rookkanaal

Er zou een extern rookkanaal voor een houtkachel geplaatst moeten worden langs de achterzijde van het huis.
dinsdag 24 oktober 2017

Plaatsen van 3 binnendeuren

Wij hebben 3 deuren aangekocht en zijn op zoek naar iemand die deze zou willen plaatsen en afwerken !
maandag 23 oktober 2017

Waterput boren nieuwbouwwoning

Voor een nieuwbouw : Ik ben op zoek naar iemand die een waterput kan boren in Bilzen teneinde grondwater op te pompen. Ik ben op zoek naar info over kostprijs, diepte van de boring, kwaliteit van het water.
zondag 22 oktober 2017

Verbouw huis+praktijk

Wij hebben een huis met kattenhotel gekocht waar we nu een eengezinswoning van willen maken. Gezien de indeling krijgen we nauwelijks zicht op de indeling. Er is ook domotica aanwezig wat het voor ons nog moeilijker maakt om verbouwingen te starten. Die zouden we graag volgend jaar beginnen.
donderdag 19 oktober 2017

Gat in buitenmuur boren voor ventilator

Ik wil 1 gat van 100 mm laten boren voor badkamerventilator door buitenmuur .
dinsdag 17 oktober 2017

Sleuf graven voor gasaansluiting

Sleuf graven vanaf rooilijn van 70 cm diep en 18 m +/- lang in voortuin (aarde),ook graven van een buitenput van 1m x 1m x 1m (zie foto) Plaatsen van pvc wachtbuis 110mm en een trekdraad. P.S. Mogelijk leveren en plaatsen van de zonnenboiler en de gasketel (in overleg).
donderdag 12 oktober 2017

Vervangen van de badkraan

Bad kraan dient vervangen te worden. Dit is een gewone bad kraan.
maandag 9 oktober 2017

Betonvloer vlinderen

Kelder van 25m² dient gevlinderd te worden.
vrijdag 6 oktober 2017

Reinigen en herstellen regenwaterput

Ik heb een lekkende regenwaterput onder mijn huis liggen. Het water loopt weg langs de bodem.
woensdag 4 oktober 2017

Schuren/zandstralen van een beukentrap + vernissen/oliën

Voor onze werf te Beringen zoek ik een vakman die de beukenhouten trap kan schuren/zandstralen en daarna kan vernissen. Opdracht moet worden uitgevoerd in de laatste week van oktober 2017!
woensdag 4 oktober 2017

Diverse klussen uit te voeren

Buitenramen verven of sappen,dakgoot bevestingshaken vervangen,losgekomen plintjes terug plakken. Buitenramen houten ramen.
maandag 2 oktober 2017

Snoeien conniferen

Snoeien 30 meter jonge conniferen.
zaterdag 30 september 2017

Afkitten ramen binnen en buiten

Een 20-tal houten ramen dienen vanbuiten voorzien te worden van nieuwe silliconen. En een 2 tal ramen dienen vanbinnen voorzien te worden van nieuwe silliconen.
vrijdag 29 september 2017

Blokhut Caroline plaatsen met funderingsplan

Graag willen wij de blokhut Caroline laten plaatsen. Ook voorzien van vloer. We willen indien mogelijk de houten vloer vervangen door klinkers (die we zelf aanleveren). Kan dit ? Doen jullie ook de fundering ? Indien niet, kunnen jullie wel een correct funderingsplan voorzien ? Op de foto staat de enkele deur aan de rechterwand. Deze zou moeten verzet worden naar de linker wand. Kan dit ?
vrijdag 29 september 2017

Afstellen van 2 pvc deuren

2 deuren afstellen zijn nieuw deuren pvc.
woensdag 27 september 2017

Herfolieren van pvc ramen

De folie van onze pvc ramen is afgebrokkeld en komt los. 3 ramen op begane grond en 1 raam op étage. pvc ramen : 4 ramen op zuidkant.
zaterdag 23 september 2017

Herstellen veer rolluik of mechanisme vervangen

Veer rolluik: De veer van een rolluik is "ontspannen" en wij slagen er zelf niet in om deze veer terug op te spannen en alszo het rolluik te herstellen, want nu is het rolluik altijd omlaag. Indien het niet mogelijk is om deze veer terug op te spannen, mag het mechanisme vervangen worden.
vrijdag 22 september 2017

Nieuwe binnendeur plaatsen

Graag zou ik een nieuwe binnendeur in de living laten plaatsen en eventueel inkorten met een deurklink erop, verder moeten nog 2 deurklinken teruggeplaatst worden op 2 andere op reeds geplaatste deuren.
donderdag 21 september 2017

Herfolieren van 4 PVC ramen

Herfolieren van onderkant witte pvc-ramen. De folie is hier gedeeltelijk losgekomen ( 15 j oud ). 3 ramen : +\- 110 cm 1 raam : +\- 220 cm

Partners

Partners van Casius