Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
208 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

donderdag 21 juni 2018

Demonteren van rookkanaal en nieuwe isolatie plaatsen

Wegens het niet goed plaatsen van een ring heb ik vocht binnen gekregen bij mijn dubbel wandige inox rook kanalen zodoende dat het kanaal niet meer optimaal wordt opgewarmd met alle gevolgen van dien. Ik zoek iemand die mijn rook kanaal kan demonteren ( 4 stuks) isolatie kan vervangen, terug monteren op de enkelwandige rook kanalen en de ring terug geschikt terug plaatsen zodoende dat ik niet opnieuw last krijg van de regen die insijpelt in de rook kanalen.
woensdag 20 juni 2018

Grondwaterput boren voor besproeiing tuin

Ik zou graag grondwater put boring willen. Dit is enkel voor de tuin te besproeien.
maandag 18 juni 2018

Boren van gaten voor verluchtingsventielen

We willen 1 verluchtingsgat/ventielen naar buiten voor verluchting op het wc, en 1 op de badkamer is wel betegeld.
zondag 17 juni 2018

Nieuwbouw zetten

Ik wil een nieuw huis bouwen. Er zijn plannen aanwezig maar die dienen volledig opnieuw te worden aangepast. De totale oppervlakte van de grond is 10 are en de bebouwde oppervlakte 250m². Ik heb een voorkeur voor moderne stijlen met houtskelet.
dinsdag 12 juni 2018

Diverse klussen uitvoeren

Motor vervangen van garagepoort, muurtje herstellen, deurklinken herstellen, dak overkoepeling zuiver maken en dakgoten nakijken...
zaterdag 9 juni 2018

Renovatie werken uitvoeren

Graag het volgende uivoeren : Onder hellend dak Isoleren dmv pir platen 70 m² Chappen 55 m² op potten en balken , 3 à 4 balken van dakgebinte vervangen van volledig ontruimde zolder en vervangen van 4 dakramen naar 2 grotere type UK 08 GPU. Sierschoorsteen afbreken. Trekregelaar in schouw plaatsen . 1ste verdieping chappen van 55 m²: Plannen en meetstaat beschikbaar
vrijdag 8 juni 2018

Klinkerboord leggen tussen gras en haag

Project om +/-60 lopende meter klinkerboord leggen in chappe. Klinkers zijn reeds aangekocht. Enkel het plaatsen van de klinkers dient te gebeuren.
vrijdag 8 juni 2018

Rooster plaatsen op schouw

Wij willen rooster laten plaatsen op schouw tegen kauwen. Er staan 3x pijpen op de schouw maar 2 ervan zullen eventueel mogen verwijderd worden ( worden niet gebruikt)
vrijdag 8 juni 2018

Gatboring voor ventilator 125mm

In de badkamer dient 1 gat geboord te worden naar buiten diameter 125. Dat zou dienen voor de ventilator te plaatsen.
woensdag 6 juni 2018

Polycarbonaat plaatsen rond beeld

Een beeld is gerestaureerd en dient terug in zijn alkoof geplaatst met een polycarbonaat plaat als bescherming. Ongeveer 160 cm x 80 cm. Onregelmatige vorm.
zondag 3 juni 2018

Regenwaterpomp installeren en aansluiten op regenwaterpomp

Enkel buis van regenwaterput komt uit in garage. Graag aankoop en aansluiting van regenwaterpomp.
donderdag 24 mei 2018

Herstellen septische put en nieuw deksel plaatsen en betegelen

Toezichtsput gaat na verstopping lekken en sijpelt naar de buren waardoor er in hun kelder wateroverlast en geurhinder onstaat. Stucen/pleister Er moeten nog extra werken uitgevoerd worden : wandtegels : 7 m² tegels verwijderen en terug betegelen Afdak (koer) OSB platen : 4m² vervangen + roofing aanbrengen Muur : 8 m² bezettings(cement) verwijderen en opnieuw bezetten en waterdicht maken
dinsdag 22 mei 2018

Grondwater put boring

Ik wil graag grondwater om de tuin te doen, met pomp.
maandag 21 mei 2018

Put boren voor grondwater

Grondwaterput laten spuiten, heb bestaande put maar krijg geen water denk dicht of opgedroogd.
zaterdag 19 mei 2018

Waterput slaan

Ik wil graag een put laten slaan voor mijn tuin te kunnen besproeien. Pomp is reeds aanwezig.
donderdag 17 mei 2018

Muur opnieuw afkitten

Ik had graag een muur laten afkitten. Dit is een muur van een terras. Ter plaatse komen kijken om nog meerdere dingen af te kitten.
dinsdag 15 mei 2018

Put boren

Graag had ik grondwater put laten slaan. Of slaan. Is dit mogelijk vanuit de kelder kelder . Dit om willen dat de kelder 4 meter hoog is en dus al direct 4meter dieper zit dan als ik het buiten langs het huis zou laten doen en ook veel makkelijker voor de pomp aansluiting in de kelder ( lees minder leiding en graaf werken. En wat de kost prijs is van dit alles met pomp en ander materiaal
zondag 13 mei 2018

Herfolieren van pvc ramen

Ik wil mijn ramen laten herfolieren omdat er verschillende vleugels zij afgebladert. Het zijn 6 ramen.
zondag 13 mei 2018

Glazen veranda dak herstellen

De stormschade aan de veranda herstellen, de kader moet ervan af genomen worden , en hersteld worden. Er is een venster stuk , daar moet een nieuwe inkomen. Het is gebarsten aan de binnenzijde. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 11 mei 2018

Aanleg tuin met zwembad

Wij zijn op zoek naar iemand die ons ideeën en advies kan geven voor het aanleggen van een tuin. Dit is voor een achtertuin, daar is een bedrijf op geweest. Graag een zwembad integreren. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 11 mei 2018

Regenwaterput reinigen

Volle put = 3000 L Bijna Vol Leeg pompen en reinigen
donderdag 10 mei 2018

Dakterras plaatsen

We hebben een dakterras van circa 55m². Vloer is een beetje ongelijk. Daarom Onze voorkeur gaat naar terrastegels met pootjes. Maar andere voorstellen mogen ook.
dinsdag 8 mei 2018

Asfalt van oprit vernieuwen

Asfalt van de oprit vernieuwen. Oppervlakte van de oprit is ongeveer 50 m².
maandag 7 mei 2018

Bestaande gevel renoveren en afwerken met sidings

Het betreft renovatie van de bestaande gevel nadat een bovenbouw gerealiseerd werd op een split level woning. De bovenbouw zal afgewerkt worden met sidings. Voor de bestaande gevel willen we zo veel mogelijk opties bekijken. De spouwmuur van de gevel werd reeds opgevuld met isoparels Ongeveer 200 m² te renoveren. Er zitten ongeveer 15 ramen. En er zijn 3 deuren en een garagepoort. Graag verschillende opties voor de gevel te renoveren-best ter plaatse komen kijken.
zondag 6 mei 2018

Dakraam plaatsen

Dakraam plaatsen in de hal met trap (1e verdieping). Maat ca. 114x118 of 114 x 140 . Het raam zou niet boven de trap zelf komen. (eenvoudiger om te plaatsen en onderhouden dan boven de trap). De gordingen zijn dichter op elkaar dan 118 cm - raveel maken is nodig. Pannendak, geen sneldekpannen. Het raam kijkt uit op de noordkant. Menuserite plaat onderdak .

Partners

Partners van Casius