Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
196 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

zaterdag 17 februari 2018

Klusjes uitvoeren

-1.klemmende draaideur hout -2- garage poort -3- badkamer kids heeft zetting barsten en behoefte aan opfris beurt -4- kranen in badkamer kids los, vervangen? -5- missende stopcontact covers en schakelaars -6- verlichting heeft eigen leven -7- schilderwerk hier en daar -8- eiken vloer heeft vlek -9- stenen vloer douche witte kalk vlekken Etc etc. Lange lijst Kunnen jullie helpen? Koen Devits ReistraatLanaken +
maandag 12 februari 2018

Stormschade

met betrekking stormschade bij mijn domein,,zou ik graag een bestek of offerte willen aangaan bij jullie expertise??? wat moet er gebeuren ?
maandag 12 februari 2018

Kelderluik in garage plaatsen

We zoeken iemand die een kelderluik kan plaatsen in onze garage waar we gewoon kunnen overlopen en volledig terug open kan. Het moet een gat zijn van ongeveer 1 op 3 meter. De ondergrond van de garage is beton.
zondag 11 februari 2018

Verzakt deksel vernieuwen naar ijzeren deksel

Put van de waterafvoer van de keuken heb ik een verzakking had daar graag een ijzeren omkadering en een ijzeren deksel gehad putje is 40/40
donderdag 8 februari 2018

Afbraak betonnen stal met asbest golfplaten

Ik wil graag mijn stal laten afbreken, deze is ongeveer 6 op 4 meter. Men moet ook betonnen platen en stalen golfplaten wegvoeren.
maandag 5 februari 2018

Poolhouse renoveren

Pool house te renoveren: het betreft een nieuw pool house met doucheruimte en wc die moet afgewerkt worden: plafond, betegelen. De vloer moet als laatste afgewerkt worden en hiervoor is reeds een pu vloer gekozen.
zaterdag 3 februari 2018

Luifel plaatsen aan caravan

Heb een caravan waar een. Gat van 2. 50 op 0. 90 cm... een soort luifel .. het moet zo licht mogelijk ,met pompen.
donderdag 1 februari 2018

Spouwmuurisolatie aanbrengen op enkele plaatsen

In mijn nieuwe woning analyseren of er overal spouwisolatie aanwezig is. Bij de plekken waar er dit niet aanwezig is moet er dus extra spouwisolatie geplaatst worden.
dinsdag 30 januari 2018

Diverse klussen in appartement uitvoeren

Er zijn enkele kleine klusjes die moeten gedaan worden in mijn appartement. Men moet een trapleuning plaatsen, afwerken van de dakisolatie en de elektriciteitsdraden afschermen. Het gaat om relatief kleine werkjes en er kunnen nog andere bijkomen.
dinsdag 16 januari 2018

Rolluiklinten vervangen

Graag de linten in een rolluik vervangen. Rolluikbak buiten. 4 op eerste verdiep, 1 op gelijkvloers.
maandag 15 januari 2018

Liftput waterdicht maken

Er moet een lift put waterdicht gemaakt worden . Er zit continu water in. Graag ter plaatste komen kijken om te zien naar de mogelijkheden.
zaterdag 13 januari 2018

Terras aanleggen in klinkers

Zoek iemand om mijn buitenterras te willen aanleggen ongeveer 8 vierkante meters.
vrijdag 12 januari 2018

Ruwbouw in pastoriestijl bouwen

Woning pastorij stijl Kelder:15x10m Gelijkvloers 15x10m 1e verdieping 15x8m Zadeldak (zolder) Straatkant ligt hoger en loopt zo licht naar beneden richting tuin.
donderdag 11 januari 2018

Herstellen kleerkast

Ik heb een kleerkast met 2 schuifdeuren. De rail is kapot, graag herstellen.
vrijdag 5 januari 2018

Putboring voor grondwater

Ik wil een put laten boren voor beregening van de tuin. Ik woon juist aan de grens Maaseik, Ophoven.
donderdag 4 januari 2018

Voorbereidende werken uitvoeren om aardgas aan te leggen

Ik wil de mazoutketel vervangen door een ketel op aardgas en wil hiervoor de voorbereidende werken voor de gasaansluiting laten uitvoeren. Er moet een sleuf en put worden gegraven en ook een wachtbuis moet men plaatsen. De sleuf van rooilijn tot gevel waar ik het gas binnen wil laten komen is ongeveer 20 meter schat ik. De plek waar ik de meters wil hebben ligt ongeveer 2.5 meter binnen de woning/van de gevel af.
woensdag 3 januari 2018

Diverse klussen uit te voeren

Ik ben op zoek naar iemand die een aantal werken in en rond het huis uit zou kunnen voeren. Het betreft: - Bepleisteren van 3 muren in de badkamer en afwerken met verf. Ook afwerking tussen muurtegels en de muur voorzien - Een omkasting voor het bad maken en deze plaatsen - Plaatsen van een kiepraam tussen badkamer en veranda - Verven van de veranda - Verwijderen van behangpapier, eventueel opnieuw bepleisteren, en verven van de muren in de inkomhal, gang en toilet - Dakgoot opschuren en verven (incl behandeling tegen vocht) Ik zou graag per onderdeel weten wat de kosten zijn, zodat we eventueel bij te hoge kosten voorlopig nog bepaalde werken uit kunnen stellen.
vrijdag 29 december 2017

Glazen deurophanging en lekkende kraan repareren

Glazen deurophanging is defect en moet gemaakt worden. Ook zou ik graag de lekkende kraan laten repareren.
vrijdag 29 december 2017

Wachtbuis voor proximus aansluiting laten leggen

Graag zou ik een wachtbuis vanaf de rooilijn tot in mijn kelder willen laten leggen, dit zou ongeveer een 4 meter bedragen. De wachtbuis zou 60 cm diep komen te liggen en 50 mm diameter hebben. Van voor aan het huis is een pad van tegels aangelegd van +/- 1m breed van de rooilijn tot aan de voordeur en er rond kiezelstenen.
vrijdag 15 december 2017

Muur uitbreken

Ik zou graag een muur uitbreken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 1.5 m². Liefst uitbreken zonder stof achter te laten.
donderdag 16 november 2017

isoleren van betonnen vloer NB

Ik wil graag isolatie beton en pur laten spuiten. Isoleren van de vloer. Ongeveer 100 m².
maandag 13 november 2017

Verschillende klusjes uitvoeren

Graag een klusjesman die steeds op korte termijn allerhande klussen kan uitvoeren. Dit kan gaan van het vervangen van een tegel tot elektrische werken, zeer uitgebreide werken.
zondag 12 november 2017

Efel raam kachel vervangen

Een venster van een kachel herstellen van het merk Efel.
woensdag 8 november 2017

Waterput boren

Ik wil een waterput boren in de tuin voor overige gebruik,planten ,gras ... Gemakkelijk bereikbaar.
maandag 6 november 2017

Herstellen barst bad

Er is een barstje in het bad. Graag herstellen.

Partners

Partners van Casius