Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
184 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

donderdag 20 februari 2020

Stormschade herstellen

Deur tuinhuis herstellen. Nieuw glas in. Rolluik in 1 open wand van carport herstellen. 1 Plaat bovenop de kleine serre herstellen.
woensdag 19 februari 2020

Plaatsen blokhut

Tuinhuis Luna 2.95m x 2.95m +extensie van 2m + stormbeveiliging
zaterdag 15 februari 2020

Putboring uitvoeren

Ik wil graag een grondwaterput boring laten uitvoeren voor besproeiing gazon
donderdag 13 februari 2020

Waterput slaan of boren

Boren put voor grondwaterpomp. Veilig stellen van het boorgat. Plaatsen leidingen voor grondwaterpomp. Plaatsen grondwaterpomp voor divers gebruik. Vermoedelijke diepte veilig en bruikbaar grondwater is 11-30m.
donderdag 6 februari 2020

Plaatsen en aansluiten regenwaterput

Plaatsen regenwaterput van 20.000 liter in tuin en aansluiten op regengoten + waterleidingen huis.
zondag 2 februari 2020

Afvoer naar sterfput afsluiten en aansluiten op riolering

Afvoerwater van bad, douche en wasmachine komen via de tuin samen in een sterfput (waarvan wij het bestaan niet kenden). Sterfput is verzadigd, wateroverlast in tuin. Ipv nieuwe sterfput willen wij het afvoerwater rechtstreeks naar de riolering laten lopen. Afstand van tuin tot straat, kijken of er voldoende verval is om het water te laten aflopen. De afstand tot de riolering is ruwweg 20m.
dinsdag 14 januari 2020

Afbreken tuinhuis

Ik wil mijn tuinhuis en schuurtje afbreken en leeghalen. Het ene zou 6m² bedragen en andere 24m².
maandag 13 januari 2020

Afvoeren en afgraven van aanvulgrond

Er moet een groot stuk grond (300-400m³) weggehaald en afgegraven worden aan een magazijn.
zaterdag 11 januari 2020

Ruwbouwwerken nieuwbouw uitvoeren

Op zoek naar een aannemer voor het uitvoeren van ruwbouwwerken. Uit te voeren volgens het opgemaakte plan van de architect.
vrijdag 10 januari 2020

Lekkende regenwaterbuis en verzamelput vervangen

Langs mijn vrijstaande woning ligt een gemetselde verzamelput die lekt. Deze wil ik laten vervangen. Tevens is een afvoerbuis van regenwater die naar deze put loopt gebroken. Deze moet eveneens vervangen worden. Indien mogelijk zou ik gelijktijdig een bypass over de septische put willen aanleggen. Een te onderzoeken optie is het gescheiden naar de straat leiden van regenwater en vuil water en het plaatsen van een regenwaterput (herbruik op termijn mogelijk)