Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Limburg.

136 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: verbouwen van een rijwoning naar twee apartementen, kelder uitgraven en funderen, plaatsen zonnepanelen, opening naar zolder en trap plaatsen, terras aanleggen, tuinafsluiting plaatsen, reinigen terrasvloeren en inox balustrade, tuin en terras renoveren, zolder verbouwen, maaien van weide, waterput boren voor grondwater, vloeren plaatsen, situatie-en eendraadschema electriciteit, trap vervangen, plaatsen tegels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

dinsdag 23 mei 2017

Waterput boren voor grondwater

Put boren voor grondwater.
maandag 22 mei 2017

Luifel verplaatsen

Verplaatsen van een elektrische luifel van ongeveer 3m. Ik zou die graag bij mij thuis hangen.
zondag 21 mei 2017

Grondwaterput slaan of boren

Wij zouden graag een grondwaterput hebben voor het besproeien van onze tuin.
donderdag 18 mei 2017

Veren aan garagepoort vervangen

De veren van mijn binnendraaiende poort zijn versleten , ze zijn aan vervanging toe.
dinsdag 16 mei 2017

Herstellen rolluik

1 rolluik trekt niet op tot boven. 1 rolluik nieuw binnenwerk.
maandag 15 mei 2017

Garage bouwen

Ik wil een garage laten metselen 8 op 8 en 2. 60 hoog met 2 spitsen voorlopig alleen snel bouw achter af facade en isoleren.
donderdag 4 mei 2017

Zonnepanelen verplaatsen naar een ander woning

Ik heb op mijn huidige woning voor 5. 800 wpiek aan zonnepanelen liggen. Ik zou deze panelen willen overplaatsen naar mijn nieuwe woning met natuurlijke alle bijhorende onderdelen. Wat gaat mij dit kosten. Mijn huidige woning is met een dat van 35° en het is zonder verdiep. De nieuwe woning heeft een dak van 45° en is met een verdiep. Zou kunnen zijn dat er een gedeelte op de vrij staande garage geplaatst moeten worden.
dinsdag 2 mei 2017

7 binnendeuren plaatsen

Ben op zoek naar iemand die 7 binnendeuren zou kunnen plaatsen.
dinsdag 2 mei 2017

Installeren gashaard

Ben op zoek naar iemand die een gashaard kan plaatsen en aansluiten.
dinsdag 2 mei 2017

Vervangen muggendraad aan buitenschuifdeuren veranda

Vervangen muggendraad aan buitenschuifdeuren veranda.
dinsdag 2 mei 2017

Klinkers leggen koer

Ik ben opzoek naar een vakman die zo snel mogelijk mijn koer kan beklinkeren. Koer is ongeveer 45 m² .
maandag 1 mei 2017

Gescheiden riolering plaatsen

Riolering afsluiten van mijn buurman en dan mijn asfvalt opbreken en gescheiden riolering leggen , infrax komt normaal gezien binnen 3 wekken mijn putjes plaatsen.
maandag 1 mei 2017

Beton storten en vlinderen

Storten en vlinderen van beton voor vloerplaat van tuinhuis. 25m² x 0. 20 dikte, tuinhuis is ongeveer 45m van straatkant gelegen. Te leveren met pomp. Liefst contact per mail. Voor eind mei uit te voeren. Tuinhuis wordt geplaatst half juni.
dinsdag 25 april 2017

Tuinhuis monteren

Ik wil een tuinhuis met een overkapping aankopen maar zoek iemand voor de montage ervan kan doen. Enkel het plaatsen ervan.
dinsdag 25 april 2017

Klussen in huis uit te voeren

Ik wil aantal klusjes laten opknappen : 2 hanglampen in de slaapkamers ophangen, 3 spiegels in de living ophangen en 1 kapstok ophangen.
dinsdag 18 april 2017

Overkapping balkon

Ik zoek een vakman voor een overkapping van het balkon te plaatsen. Welk materiaal valt te bekijken met de vakman omdat ik hier geen idee van heb. Oppervlakte terras is 2,5 x 4 meter.
zaterdag 15 april 2017

Sleuven graven voor aardgasinstallatie te plaatsen

Ik wil een sleuf laten graven op klinkers voor een aardgasaansluiting. De sleuf moet gegraven worden en naderhand ook weer gedicht en de klinkers terug gelegd. Lengte sleuf ongeveer 28 meter
donderdag 13 april 2017

Vliegenramen herstellen

Ik zou graag 5 vliegenramen laten herstellen.
maandag 10 april 2017

Diverse klussen uit te voeren

Vervangen van ingebouwde dampkap en ingebouwde koelkast,vervangen van 2 radiatoren,plaatsen van deurklink en herstellen van toilet.
donderdag 6 april 2017

Terugslagklep waterleiding plaatsen

De huidige terugslagklep(keerklep) achter de watermeter moet vervangen worden.
dinsdag 4 april 2017

Lint rolluiken

Het plaatsen van 3 linten voor rolluiken.
dinsdag 4 april 2017

3D afsluiting plaatsen

Plaatsing van circa 40 lopende meter 3D draadpanelen (1 m 53 hoog) op palen 60 x 60 x 2 in betonfundering. Draad en palen in RAL 7016. Heeft al een stuk dat hij gaat laten uitvoeren door Bart Janssen , zeker deze vakman niet contacteren.
dinsdag 4 april 2017

Aannemer voor nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar een aannemer om de funderingswerken voor onze nieuw bouwproject (massief houtbouw) uit te voeren. -Grondwerken en alle andere werken uit te voeren: -Fundering -Gevelafwerking -Elektriciteit -CV en ventilatie -Chape -Afwerking ( tegels , parket, houtskeletwanden)
zondag 2 april 2017

Blokhut met vloer plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Luna 290 x 290+ extensie / overkapping van 300 cm laten plaatsen. De betonnen vloer moet ook nog gestort worden.
vrijdag 31 maart 2017

Kluswerken in keuken

Nieuwe scharnieren , 2 lades herstellen ,een nieuw keukenblad en de keuken (kasten) schilderen. enkel contact via mail.