Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
201 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

vrijdag 22 maart 2019

Dakoversteken vervangen

Vervangen van PVC latten en hout op de dankoversteken . Graag terug in PVC als het kan . 4mx13 8mx8m
woensdag 20 maart 2019

Tuinhuis en hekken herstellen

Tuinhuis : het dak ( hout ) en de isolatie is beschadigd. Gevolg : er zijn diverse lekkages waardoor alles binnen nat wordt. Er is ook beschadiging ook aan beide voordeuren. Tuinafscherming 2 lopende meters verschillende houtenplaatjes beschadigd en hangen los. Afdakje voordeur : plastieken afscherming weggewaaid , demontage en voorzien van afscherming .
zondag 10 maart 2019

Waterput plaatsen

Wij wensen een waterput en pomp te plaatsen voor het besproeien van de tuin. De tuin is 10are.
zaterdag 9 maart 2019

Putboring voor grondwater

Wij willen een put laten boren naast ons huis voor grondwater om onze tuin te kunnen besproeien. Met mogelijkerwijs aankoop/installatie pomp.
vrijdag 1 maart 2019

Afwerken van opbouwzwembadwand

Het met blokken deels bovengrondse zwembad heeft scheuren in de wanden en moet gerepareerd worden, maat 6x3mtr. 140 diep en half in de grond.
donderdag 28 februari 2019

Zonnepanelen te plaatsen

We zijn aan het overwegen van het laten plaatsen van zonnepanelen.
dinsdag 19 februari 2019

Dak stacaravan lekt en moet gedicht/vernieuwd worden

Het dak van mijn stacaravan lekt, is stuk en moet vervangen en gedicht worden dringend. Dak bestaat uit roofing.
zaterdag 9 februari 2019

Wachtbuis plaatsen voor aansluiten gas

Ik wil aardgas en wil hiervoor de voorbereidende werken voor de gasaansluiting laten uitvoeren. Er moet een sleuf en put worden gegraven of doorgespoten worden en ook een wachtbuis moet men plaatsen. De sleuf van rooilijn tot gevel waar ik het gas binnen wil laten komen is ongeveer 8 meter. De plek waar ik de meter wil hebben ligt ongeveer 1 meter binnen de woning/van de gevel af.
dinsdag 15 januari 2019

Trapgat zagen in plafond met potten

Wij zouden graag een trapgat laten zagen in ons plafond om de zolder als kamer in te richten. Oud huis en plafond is met dals of potten. Toegang tot boven enkel door klein vierkant gat van 40cm
zondag 13 januari 2019

Plaatsen van plinten

We hebben plinten gekocht en zoeken iemand om ze te plaatsen (65 m te plaatsen in totaal)