Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Limburg.

117 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, poutrel en veranda plaatsen, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraakwerken uitvoeren, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, gevelbekleding met steenstrips of met crepi, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

dinsdag 21 maart 2017

Wachtbuis plaatsen voor aansluiten gas

Ongeveer 15 meter wachtbuis plaatsen onder oprit in klinkers
dinsdag 21 maart 2017

Klussen in huis

Heb enkele kleine klusjes die moeten geklaard worden o.a. een hanglamp die zou moeten vervangen worden en mijn wasmachine zou moeten worden verplaats, graag uw offerte hiervoor.
maandag 20 maart 2017

Architect nodig voor open bebouwing

Kostenraming voor bouw huis. Geen bouwverplichting. Open bebouwing.
maandag 20 maart 2017

Balustrade en raampje herstellen op terras

Balustrade herstellen eerste verdiep, bouten losgeraakt.
maandag 20 maart 2017

Leiplatanen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die leiplatanen kan plaatsen. Ikzelf zorg voor de lei platanen. Ik ben op zoek naar iemand die de bestaande stenen kan opbreken, boorsteen plaatsen, zand vullen, bomen planten en de constructie tussen de bomen kan maken.
zondag 19 maart 2017

Grondwaterput boren of slaan

Ik zoek een vakman voor het boren of slaan van een grondwaterput. Had graag een put geboord maar zou wel 30 m diep zijn met dieptepomp.
zondag 12 maart 2017

Aanbouw achterzijde huis met veel glas

Aanbouw met veel glas aan de achterzijde van het huis. Dat zou de keuken worden. Ongeveer een 35 m².
zaterdag 11 maart 2017

Tuinkraan herstellen

Toevoer naar tuinkraan is lek. Vorig jaar was de toevoerbuis gebarsten in de winter. Toen is er een nieuw tussenstuk van 50cm tussen gezet. Dat stuk lekt nu, zowel aan de aansluitingen als in de toevoerbuis zelf.
vrijdag 10 maart 2017

Renovatiewerken en diverse klussen

Er is werk aan mijn gevel, Een ijzeren balk moet verticaal geplaatst worden, eerst betonnen sokkel. Houten balken moeten bijgeplaatst. Elektriciteitskast moet bedraad worden. Diverse Elektriciteitswerken. Gyproc werken.
vrijdag 10 maart 2017

Dakgoot bekleden in PVC

Ik zou graag dakgoot bekleding vervangen in PVC. Huidige houtbekleding is terug aan onderhoud toe.
zondag 5 maart 2017

Beton gieten voor aanleg terras

Wij willen graag beton laten gieten voor aanleg terras. De terrastegels worden op latere termijn aangekocht en geplaatst. Blijkbaar zou er ook eerst een fundering van bouwpuin moeten liggen ? Het zou gaan om een stuk van 12m breed op 4m. Op termijn willen wij ook tuinhuis. De elektriciteit voor in de tuin : moet die eerst al gelegd worden ? Graag raad want hoor van iedereen iets anders en weet het niet goed meer
woensdag 1 maart 2017

Flexibel in schouw plaatsen

Plaatsing schoorsteenvoering flexibel in bestaand rookkanaal voor CV op gas . Huis: gelijkvloers, één verdieping en zadeldak.
woensdag 1 maart 2017

Steunmuur verwijderen

Ik wil een steunmuur weg hebben tussen mijn keuken en living. Deze muur heeft een schoorsteen, maar deze zal ik zelf wegbreken. De hoogte van deze muur is +-2,5 m en de lengte bedraagt 4 m. Nu had de architect me gezegd ook een verticale ondersteuning te plaatsen ( beton of metaal) nu zou ik iemand dat deze muur kan ondersteunen, zodat ikzelf de muur kan afbreken om de prijs te drukken.
zaterdag 25 februari 2017

Slaapkamerkast ineen zetten

Een slaapkamerkast ineen zetten.
dinsdag 14 februari 2017

Grondwater uit kelder weg trekken

Er is grondwater in de kelder. Ik moet continu leeg lopen. DIt gebeurt vooral in de winter. Ik wil dit graag herstellen.
zondag 12 februari 2017

Vervangen van houten balken, buitenkant vakwerk huis

Enkele houten balken zijn verrot waardoor de stenen en leemwerk wat zijn ingezakt aan de buitenkant van het huis. Houten balken dienen vervangen te worden en stenen en leemwerk terug gerepareerd. Het werk dient uitgevoerd te worden op 2 plaatsen aan het huis = zie foto's 1a tot 1d en ook 2a en 2b
zondag 12 februari 2017

Reparatie regenwaterpomp merk masterpumps

Reparatie van regenwaterpomp. De pomp slaat niet meer aan. Merk = Masterpumps Graag zo spoedig mogelijk kunnen herstellen.
dinsdag 7 februari 2017

Aanpassingswerkjes in een dierenkliniek

Wij zoeken iemand die ons kan helpen met kleinere werkjes tussendoor. Momenteel hebben de volgende taken zich verzameld: bijmaken kasten, kettingen aan de muur zetten, systeem om matten op te hangen en te laten drogen, legger plaatsen à muur, bezemhouders plaatsen, torkrolhouder bijplaatsen, aanpassen Bekaertdraad, ...
zondag 5 februari 2017

Aansluiting gasfornuis

De gas moet aangesloten worden van bestaande gas net naar de fornuis zelf. Geen boringen of extra werkzaamheden van toepassing.
vrijdag 27 januari 2017

Opbreken tuinpad + heraanleg vrijgekomen pad zaaien of grasmatten

Opbreken van betonnen tuinpad, en afvoeren van het puin. Het tuinpad is ongeveer (gemiddeld) een 8 tal cm dik. Op de plaats waar dit tuinpad dus was, de vrijgekomen ruimte aanvullen met grond en terug inzaaien, ofwel aanwerken met grasmatten, afhankelijk vd kostprijs. De tuin die zou moeten geworden gezaaid is ongeveer een 20 a 25 meter lang.
vrijdag 27 januari 2017

Verwijderen dakkapel en plaatsen van dakraam

De huidige dakkapel verwijderen en op dezelfde plaats een dakraam(Velux) plaatsen met ongeveer dezelfde afmetingen als de dakkapel nu in beslag neemt. Dak afwerken rondom, binnenafwerking is niet nodig. Op dezelfde dakhelling een schoorsteen wegnemen, en dak op deze plaats gewoon dichtmaken. Het is de linker schoorsteen op de bijgevoegde foto's. Graag naar andere vakmannen van Casius doorsturen want die vakmannen hebben een belachelijk hoog bedrag gemaakt als offerte, en de anderen zijn geweest maar nooit willen uitvoeren.
donderdag 26 januari 2017

Reparatie of renovatie schouw

Ik zou graag mijn schouw willen laten repareren of desnoods renoveren. Ik ben bewust van de huidige schade, maar aangezien de schouw perfect in de historie van de kamer past zou ik graag het verschil willen weten tussen een simpele reparatie en een renovatie. Breedte = 158cm Diepte zijkant = 54 cm Diepte voorkant = 39cm Hoogte = 105cm
donderdag 26 januari 2017

Elektrische garagepoort gaat alleen nog van binnenuit open

Mijn garagepoort is elektrisch maar heeft geen afstandsbediening kan alleen van binnenuit op de knop duwen om te openen is heel vervelend als het regent en je moet eerst naar buiten lopen om van binnenuit te openen. Graag een elektrische poort of ander advies dat men langs buiten de poort kan openen.
maandag 23 januari 2017

Renovatie schouw en open haard

Grote kachel is weggehaald in werkhuis. Waterschade aan schouw. Willen de schouw laten herstellen, muur verstevigen en nieuwe (dubbele) kachel zetten.
dinsdag 17 januari 2017

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Wil mijn keuken vergroten 6 m lang en 7 m breed en wil de muren weghalen. De werken zo snel mogelijk uitvoeren.

Partners

Partners van Casius