Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
200 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

vrijdag 14 september 2018

Vervangen van dubbel glas kiepraam en schuifraam

Vervanging glas van 30 jaar oude ramen, dit zijn twee ramen ,een kiep raam, en tweede dat moet worden vervangen is een schuifraam.
donderdag 13 september 2018

Herstellen van betonrot

Betonrot herstellen aan balkon op eerste verdieping. Dit is een huis, geen appartement. De betonrot is 5.5 op anderhalve meter te herstellen.
woensdag 12 september 2018

Blokhut plaatsen+ beton storten ondergrond

Graag willen wij onze blokhut Luna (295 op 250) laten plaatsen. Met ondergrond beton.
woensdag 12 september 2018

Regenwater aansluiten op wasmachine, toilet en buitenkraan

We willen onze regenwaterput laten aansluiten op de wasmachine en eventueel ook het toilet en de buitenkraan.
zaterdag 8 september 2018

Regenwater afkoppelen van vuil water circuit

Het regenwater moet afgekoppeld worden van het vuil water circuit : Septische put afkoppelen en dempen. Opbreken beton. Aanleggen aparte regenwaterledingen alles bij elkaar +/- 40 meter. Aansluiten op de riolering.
maandag 3 september 2018

Meubels monteren en andere kleine klussen uitvoeren

Ik wil graag een aantal meubels laten monteren zoals een bedframe, een grote dvd-kast & een ladekast. Ook nog een aantal andere zaken zoals een groot canvasdoek laten ophangen aan de muur.
dinsdag 28 augustus 2018

Grondwaterpomp installeren voor de paarden

Ik wil in een wei graag een grondwaterpomp installeren zodat ik de paarden makkelijk water kan geven. Zowel de boringen als de pomp, als de aansluiting heb ik nodig.
zaterdag 25 augustus 2018

Waterput boren

Vakman nodig om grondwaterput te boren. Voornamelijk tuin gebruik.
donderdag 23 augustus 2018

Waterput boren

Boren van een waterput voor gebruik in tuin en eventueel huishoudelijk gebruik later.
donderdag 23 augustus 2018

Grondwaterwaterpomp verplaatsen en verschillende aansluitingen voorzien

Ik heb reeds een grondwaterpomp, maar ik wil die verplaatsen en verschillende aansluitingen voorzien voor onder andere enkele buitenkranen en toilet + wastafel.
donderdag 23 augustus 2018

Montage windscherm op terras

2 Horeacazaken. 2 kaders in aluminium met glas op terras monteren op 2 verschilledne plaatsen. Materiaal reeds geleverd enkel montage.
donderdag 16 augustus 2018

Regenwaterput plaatsen

Regenwaterput geplaatst van 15000 liter inhoud. Voor tuin, wasmachine en toilet.
donderdag 16 augustus 2018

Plaatsen van regenwaterput in de voortuin

Plaatsen van regenwaterput voor opvangen water van een dak met horizontale afmeting: 8m x 17m. Put moet komen in de voortuin van onze woning. Wij dachten aan een put van 5000 liter.
zondag 12 augustus 2018

Put boren en pomp installeren

Boren van een grondwaterbron ca. 10 m diep. Filterbuis 90 mm PVC, spleetwijdte o. 5 mm; lijmverbinging. Filter van 5-10 m-mv. Schoonpompen enontwikkelen van de bron. Leveren en aansluiten van een bovenwaterpomp met capaciteit 3 m3/u bij een opvoerhoogte van 30 m. Leveren en plaatsen van een timer die in het stopcontact kan woren gestoken en kan worden ingesteld op de draaitijden van de te leveren en te plaatsen Rainbird turbine sproeier (uitworp >= 10 m) op ca. 12 m van de pomp.
donderdag 9 augustus 2018

Grondwaterput boren

Zou graag boring laten uitvoeren van waterput en indien mogelijk ook plaatsing pomp. Bedoeld voor de tuin.
donderdag 9 augustus 2018

Regenwaterput reinigen en pomp installeren

Mijn regenwaterput 3000L ( een betonnen put) is zo goed als leeg. Zou hem willen laten reinigen en een pomp laten installeren voor besproeiing tuin en moestuin.
donderdag 9 augustus 2018

Waterput boren voor grondwater

Ik heb 26 Juli 2018 een grondwaterput laten slaan. De put is ongeveer 12 m diep. Ik heb echter nooit water kunnen winnen omdat ik denk dat de put verzadigd is. Ik kan de PVC buis immers tot boven toe opvullen met water, waardoor ik denk dat de put verzand is. Het water zakt na verloop van tijd, maar zeer traag. Wil dus zeggen dat er op hetzelfde tempo water bij komt wat niet voldoende is.
woensdag 8 augustus 2018

Grondwaterput boren

Put boren in achtertuin om grondwater te kunnen gebruiken voor gazon en planten te besproeien. Tuin van 250 m².
dinsdag 7 augustus 2018

Boren van een waterput en plaatsen pomp

Het is voor boren van een waterput voor de wc te vullen en tuin te sproeien
dinsdag 7 augustus 2018

Gevel renoveren met crepi 5 m²

Op de hoek van de achtergevel is de crepi aan het afbrokkelen. De crepi is gebarsten en komt los, graag nieuwe crepi leggen. Aan de stukken crepi die loskomen hangt steen van de gevelsteen.
dinsdag 7 augustus 2018

Put boren voor tuin besproeien

Put boren om de tuin te besproeien. Is goed bereikbaar de rond liggende percelen gaan tot ca. 13 meter diepte, dit is een vrijstaande woning met een oprit.
dinsdag 7 augustus 2018

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Waterput boren voor tuin te besproeien , komt achteraan in de tuin. Dit is een HOB , er is ruimte genoeg.
dinsdag 7 augustus 2018

Plaatsen omheining rond zwembad met poortje

Wij willen graag een zwarte omheining laten plaatsen rond ons zwembad en met aan de ingang van het zwembad een poortje met een goed kinderslot. De hoogte is 1 meter en 30 meter rondom het zwembad. Zonder betonplaat en met een bovenbuis.
zaterdag 4 augustus 2018

Grondwaterpomp boren aan zijkant woning

Een waterput steken aan de zijkant van de woning volgens informatie zou dit moeten gespoten worden, graag verschillende opties overlopen De put zou gebruikt worden voor de tuin , auto wassen , wasmachine, en wc's
zaterdag 4 augustus 2018

Grondwaterput boren voor zwembad en de tuin

Voor grondwater put te laten boren om het zwembad (8x4x1.70)te vullen en de tuin te besproeien; auto wassen en wc's . De put zal aan de zijkant of de achterkant van het huis moeten komen .

Partners

Partners van Casius