Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
187 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

vrijdag 3 juli 2020

Regenwaterput herstellen & hydrofoorpomp installeren

Oude regenwaterput van de boerderij reinigen ,overloop plaatsen en aansluiten op de riolering. Eventueel barsten hierbij herstellen. Eens de regenwaterput herstelt is moet een hydrofoorpomp geïnstalleerd worden met leidingen naar de tuin & toilet.
vrijdag 26 juni 2020

Tuinhuisje afbreken en afvoeren

Op zoek naar een vakman om mijn houten tuinhuis af te breken en het afval weg te voeren. Tuinhuis van ongeveer 2 op 3 meter.
woensdag 17 juni 2020

Grondwaterput plaatsen en pomp voorzien

Ik zou graag een grondwaterput willen laten plaatsen, inclusief pomp en de aansluiting. Grondwater zowel in de tuin als voor toiletten en wasmachine binnen te gebruiken.
dinsdag 16 juni 2020

Metalen mazouttank verwijderen

Ingelaste metalen mazoutton uit de kelder verwijderen. L-vormige ton van 1000 liter.
dinsdag 16 juni 2020

Barsten in de muur herstellen

Ik zou graag mijn zijgevel van het huis laten stabiliseren. Er zijn schuren in, waarschijnlijk door slechte fundamenten. Ik zou graag een professionele mening hebben over dit geval.
maandag 8 juni 2020

Grondwaterput boren

Grondwaterput boren om tuin en vijver van water te voorzien en eventueel ook voor wc en wasmachine. De boring is al voor een deel uitgevoerd tot 5 meter diep, maar het is een stenige ondergrond, dus moet er nog iets verder worden geboord. Daaronder ligt een zandgrond.
dinsdag 2 juni 2020

Plaatsen van regenwaterput en aanleggen afvoer toilet en afvalwater.

In 1985 hebben wij gebouwd en een put gemetseld in brikken, aan de voorkant van de woning waar alle afvoer en regenwater in komt, alsook het toilet, vanuit die put loopt dat stijl bergaf, rechtstreeks de riolering in, zonder septische put. In onze straat ligt de riolering zeker 3 m diep in het midden van de straat. Wij wensen een regenwaterput aan te leggen, met overloop naar een andere nieuwe put waarin het andere water en het toilet in terecht komt en zo rechtstreeks naar de riolering. De pomp van de regenwaterput moet aan de binnenkant van de kelder geïnstalleerd worden. Onze woning is volledig onderkelderd en de huidige put ligt minder dan 1 meter van onze woning. Onze tuin is 5 à 6are. We hebben ook een mazouttank die eruit zou moeten, van 4000L ongeveer.
dinsdag 2 juni 2020

Regenput vervangen

Ik wens onze betonnen regenwaterput van 5000 liter te vervangen door een regenwaterput van 10.000 liter. Deze put ligt in onze voortuin
maandag 1 juni 2020

Plaatsen van regenwaterput

Regenput van 5000L plaatsen.
zondag 31 mei 2020

Plaatsen van regenwaterput in plaats van mazouttank

Mazouttank in oprit van 5400L saneren en verwijderen. Regenwaterput van 5000L installeren. Bedoeling is om met de wc en dergelijke aan te sluiten op termijn.