Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Limburg.

179 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Kuringen, Lanaken, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: bouw rijtjeswoning in houtskelet en nul-energie, renovatie appartement, grondwerken uitvoeren en kelder plaatsen, bakons vergroten van appartement, aanleggen van een speelplaats voor tijdelijke school, volledige huis schilderen, houten gevelbekleding met isolatie, schilderwerken in huis uitvoeren, vloer en plinten plaatsen en inkorten deuren, gevel bekleden met sidings, aanleg oprit, plaatsen van afsluiting met geautomatiseerde hekken, trapgat verplaatsen, afwerken plat dak, afwerken gerenoveerd huis, terras vernieuwen met duurzaam hout en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Limburg:

maandag 17 juli 2017

Keukenkast deur (van frigo) scharnieren vervangen en instellen

De scharnieren van de keukenkast deur zijn stuk. De ingebouwde frigo zit achter deze deur. De scharnieren moeten vervangen en ingesteld worden
maandag 17 juli 2017

Waterput slaan in de tuin

Waterput slaan of boren in de tuin inclusief plaatsen pomp.
vrijdag 14 juli 2017

Meubels monteren

Ik zou graag het monteren willen van: tweepersoonsbed, 180x200 2 nachtkastjes, 1 kleerkast, 225cm 1 dressoir 1 tv kast. Gelieve eerst een offerte per email te sturen. Dit zijn geen ikea meubels, maar van een ander bedrijf.
vrijdag 14 juli 2017

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Een sleuf graven 6m lang en een put van 1m op1m
vrijdag 14 juli 2017

Beton doorzagen

Zagen van betonnen balk met lichte wapening. 3 x doorzagen op verschillende plaatsen. Ligt op muur van 1 m. Hoog. Afmetingen 14 x 40 cm.
maandag 10 juli 2017

Betegelen van keuken, badkamer en toilet

Ik wil de keuken ,badkamer en wc laten betegelen met tegels van 60 x 60 ongeveer 16 m² (vloer) ook de muren van wc ongeveer 10 m² met tegels van 30 X 60 en badkamermuren ongeveer 14 m² . De tegels zijn al aangekocht.
maandag 10 juli 2017

Storing elektriciteit nakijken

In de slaapkamer brandt de halogeenlamp niet meer: Er is niets aan te zien (niet zwart, draadje intact). Ik heb ze toch vervangen maar nog werkt het niet. Schakelaar opengemaakt. Ik meet geen spanning, maar ben geen specialist.
donderdag 6 juli 2017

Warmtepomp plaatsen

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen in een nieuwe veranda van 7 m op 4 m en 2,20 m hoog.
donderdag 6 juli 2017

Vloeren van benedenverdieping en laminaat bovenverdieping

Verwijderen van houten latjes van de plafonds in slaapkamers en badkamer boven. (4 stuks en badkamer) Uitbreken vloertegels in de living/ keuken en bureau en inkomhal en opnieuw vloeren. Verwijderen van vinylvloeren op slaapkamers en plaatsen van laminaat.
woensdag 5 juli 2017

Klusjes in huis

Algemene onderhoudskit (ZZZ 220)Onderhoud van 6 veluxramen (onderhoudskids al aangekocht) terras : haken voor wasdraad plaatsen Wieltjes onder grote schuif bak in badkamer plaatsen.(indien mogelijk) Graag in de week van 17 juli de klussen kunnen uitvoeren.
woensdag 5 juli 2017

Inkomhal herinrichten en klussen uitvoeren

Ik zou graag mijn inkomhal willen laten herinrichten: - valse wand in mdf of ... - schoenenkast in verwerken en hangkast - Spiegel in de hal - meer licht
zondag 2 juli 2017

Vervangen binnendeur met omkadering

Ik heb een binnendeur die vervangen moet worden inclusief de omkadering. Nu zit er een glanzende binnendeur in van geperst karton met wit fineer laagje erop wil graag zelfde terug.
zondag 2 juli 2017

Trapgat verplaatsen

Ik wil graag de huidige vlizotrap naar de zolder vervangen voor een vaste trap. Hiervoor moet het trapgat verplaatst worden. Nu heb ik geen idee of het überhaupt constructie technisch mogelijk is. Ook het plaatsen van de trap moet gebeuren.
zaterdag 1 juli 2017

Living stuccen en plafond verven

Ik wil mijn plafond laten verven 28 m² en eventueel muur in de living opnieuw stuccen.
woensdag 28 juni 2017

Oude regenwaterput herstellen

Betreft een oude regenput voor opvang van regenwater. Ik gebruik dit water om in de zomer mijn beplantingen water te geven en om de auto te wassen. Vermoedelijk is de regenput niet meer waterdicht aangezien de muur in de kelder vochtig wordt. Deze staat in verbinding met de regenput.
zaterdag 24 juni 2017

Rolluiken herstellen

Ik wil het binnenwerk alsook het optreklint van 5 Harol rolluiken laten vervangen.
woensdag 21 juni 2017

Gevel kaleien

Gevel te kaleien van een huis gebouwd in 1972. Hier en daar een voeg gesprongen, voor de rest is de gevel in goede staat.
dinsdag 20 juni 2017

Aansluiten regenwaterpomp met filtering

Aansluiten van regenwater recuperatie systeem met automatische omschakeling. Alle materiaal is reeds aanwezig. Put is geplaatst en aanzuigleiding is getrokken. Installatie in kelder.
maandag 19 juni 2017

Reiniging waterputten

Reiniging regenwaterput in beton 2 x 10. 000 liter.
maandag 19 juni 2017

Lek in de badkamer herstellen

Er is een lek in de badkamer. Er moet een stuk opengebroken worden, buis hersteld te worden en daarna weer betegeld te worden.
maandag 19 juni 2017

Regenput waterdicht maken

Huis gebouwd in 1962, regenput lekt, zou terug waterdicht gemaakt moeten worden.
vrijdag 16 juni 2017

Diverse klussen uit te voeren

2 hanglampen laten monteren (via één elektrisch punt), schilderijen rails ophangen en hangkast ophangen
donderdag 15 juni 2017

Parkeerpaal ca 1 m hoog terug inbetonneren en klinkers aanleggen

Iemand heeft een houten parkeerpaal omgereden; deze zou terug in beton gezet moeten worden. Enkele klinkers errond zijn ook verschoven.
donderdag 15 juni 2017

Woonkamer plakken en schilderen

Ik wil onze woonkamer laten plakken met alabastine muurglad (opzetten met de roller en dan met een trekker afwerken en daarna plafond en muren verven. Alabastine en verf zijn aanwezig. Plafond +/- 40 m², muren +/- 70 m² .
donderdag 15 juni 2017

Gevel bekleden met hout en isolatie

Nieuwe achterbouw met veel ramen de gevel ervan te bekleden. Oppervlakte is ongeveer 40 m².

Partners

Partners van Casius