Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Achel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Achel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Achel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Achel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Achel:

Slaan of boren van een waterput

Ik wil een waterput laten slaan/boren. Water zal gebruikt worden voor beregening gazon en beplanting. Eventueel met pomp erbij.

Schilderen benedenverdieping/hal naar boven toe van nieuwbouw

Schuren, bijwerken, schilderen en behangen van een nieuwbouwwoning. Oppervlakte :150 m²

Elektrische garagepoort gaat alleen nog van binnenuit open

Mijn garagepoort is elektrisch maar heeft geen afstandsbediening kan alleen van binnenuit op de knop duwen om te openen is heel vervelend als het regent en je moet eerst naar buiten lopen om van binnenuit te openen. Graag een elektrische poort of ander advies dat men langs buiten de poort kan openen.

Klusjes op te knappen

Er zijn allerhande klusjes op te knappen. Keuken: aansluiting van kookplaat en nakijken afvoer van mompbakken WC: heraansluiting verlichting en nakijken spoelbak toilet (lekt) Badkamer: herstelling verlichting Woonkamer: vervangen van lampen

GU Schuifraam afstellen

Ik heb een hef-schuifdeur van het merk GU op wieltjes, deze loopt en sluit nu niet helemaal goed. Ik denk niet dat er iets kapot is maar dat het systeem opnieuw afgesteld dient te worden. Ik ben op zoek naar iemand die hier verstand van heeft en dit kan uitvoeren.

Muurboring uit te voeren

Aanvraag offerte voor een horizontale muurboring diam 100 mm. (zie foto's) in brouwerij de kluis in Achel. Dikte muur 90 cm.Foto's ter beschikking.

Renovatie zolder

wij zijn onze zolder leefbaar aan het maken en op zoek naar iemand die de electra, verwarming en vloer zou kunnen plaatsen/instaleren op onze zolder.

houtskeletbouw

houtskeletbouw

Nieuwbouw woning in landhuisstijl met ...

Nieuwbouw woning in landhuisstijl met bijpassende paardenstal voor twee paarden. Breedte van de woning max. 15 m, diep 17 m. mag twee verdiepingen zijn.