Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor slaan of boren van een waterput:

Slaan of boren van een waterput

Ik wil een waterput laten slaan/boren. Water zal gebruikt worden voor beregening gazon en beplanting. Eventueel met pomp erbij.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Achel (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor slaan of boren van een waterput uit heel België:

Waterput boren en pompinstallatie plaatsen

Een waterput te laten slaan in mijn woning. Eventueel ook bijhorende pompinstallatie installeren. Het zou voorzien worden voor in het tuinhuisje. Dus voornamelijk sproeiwater voor het gazon en auto's te wassen. Moet niet naar binnen getrokken worden.

Waterput slaan/boren voor de tuin

Waterput te slaan/boren. Dit water is voor de tuin te besproeien. Geen idee hoeveel liter die moet zijn, dat is te bespreken.

Slaan of boren wat een waterput

Ik wil een waterput laten slaan/boren. Water zal gebruikt worden voor beregening gazon en beplanting. Het maakt niet uit hoeveel liter - wat de vakman aanraadt, maar niet TE groot, want ik wil er geen aanvraag voor moeten indienen.

Put boren voor grondwater

Grondwater leiding slaan in de tuin. De tuin is vlot bereikbaar met grote materialen.

Waterput slaan of boren

Boren put voor grondwaterpomp. Veilig stellen van het boorgat. Plaatsen leidingen voor grondwaterpomp. Plaatsen grondwaterpomp voor divers gebruik. Vermoedelijke diepte veilig en bruikbaar grondwater is 11-30m.

Grondwaterput boren en pomp in put installeren

Ik ben op zoek naar een vakman die deze winter nog een grondwaterput kan slaan en in de put een pomp kan installeren. Het water moet hoofdzakelijk dienen voor de beregening van de tuin (druppelslang). Onze overbuur heeft een grondwaterput van ca. 8m diep en deze werkt volgens hem goed (een heel klein beetje ijzer). Op ca. 1 m diepte is een kleilaag aanwezig. Deze is vermoedelijk 3 à 4 m dik... De grondwaterput zou in onze tuin moeten geplaatst worden en is niet bereikbaar voor een machine. Alternatief is thv onze oprit, doch niet wenselijk maar indien opportuun kan het wel. Ev. ter plaatse te beslissen.

Waterput slaan of boren

Waterput boren voor wc te voorzien van water.

Waterput slaan voor gebruik tuin

Slaan of boren van waterput voor grondwater om de tuin te besproeien.