Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Beringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Beringen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Beringen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Beringen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Beringen:

Plaatsen van regenwaterput

Ik kocht een woning uit 2012. Deze heeft een regenwaterput van 5000l (aangesloten op tuinkraan, wasmachine en toiletten). Voorzien van een tweede regenwaterput van 5000l

WC vervangen en binnendeur plaatsen

Oude toilet afbreken en nieuwe plaatsen op bestaande afvoer en aansluitingen, het nieuwe toilet is nog niet aangekocht. Ook moet men een nieuwe houten deur plaatsen in een lege deuropening.

Verzakt deksel vernieuwen naar ijzeren deksel

Put van de waterafvoer van de keuken heb ik een verzakking had daar graag een ijzeren omkadering en een ijzeren deksel gehad putje is 40/40

Schuren/zandstralen van een beukentrap + vernissen/oliën

Voor onze werf te Beringen zoek ik een vakman die de beukenhouten trap kan schuren/zandstralen en daarna kan vernissen. Opdracht moet worden uitgevoerd in de laatste week van oktober 2017!

Binnendeuren zetten

Ik zoek iemand die ervaring heeft met het plaatsen van binnendeuren (betreft standaard verfdeuren met multiplex omkasting) in ons huis. Op dit moment 2 stuks (de deuren heb ik reeds aangekocht)

Voegwerken huis

Graag prijsofferte voor voegen van het hele huis, meer dan 200 m². Voegen van bakstenen van een nieuwbouw.

Fundering leggen voor tuinhuis

Fundering: Ik had graag een fundering gewild in beton voor een tuinhuis. De oppervlakte van de plaat is 20 m². Aangezien alles moet gebeuren op een reeds aangelegd gazon en een afgesloten tuin, is het geen optie om grote graaf werken uit te voeren. Ik had dus gedacht aan boordstenen plaatsen en daarin de betonplaat realiseren. Graag had ik een offerte gewild hiervoor. Vriendelijke groeten.

Vliegenraam op maat maken

Prijsofferte vliegenraam: L B 2 x 220*91 cm. 3 x 95*91 cm. 1 x 120*81 cm. + 1 x schuifraam 218*156 cm. Liefst zo spoedig mogelijk. Nog eens ter plaatse komen voor de juiste exacte afmetingen.

Afvoer dampkap naar buitenmuur

Afvoer van de dampkap gaat nu door het dak. Dit moet worden verlegd zodat de dampkap-afvoer door de muur van de keuken buiten gaat. Materiaal heb ik, gereedschap niet.

Hanglamp monteren

1 hanglamp monteren in hal