Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen van regenwaterput:

Plaatsen van regenwaterput

Ik kocht een woning uit 2012. Deze heeft een regenwaterput van 5000l (aangesloten op tuinkraan, wasmachine en toiletten). Voorzien van een tweede regenwaterput van 5000l
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Beringen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van regenwaterput uit heel België:

Terras in hout bankirai laten aanleggen

bestaande bankirai terras van 4x3m uitbreiden naar ca. 6,6x3m. bestaande terras ligt op stenen steunblokken met groeivoorkomend vlies. links en rechts moet een nieuw ondergrond voorbereidt worden. er ligt momenteel gras en 1 m2 steen (toegang regenwaterput). als mogelijk dienen de bestaande planken hergebruikt te worden (4m planken afknippen en op de 3m lengte plaatsen). toegang regenwaterput moet mogelijk blijven (klep?). graag plaatsen tot ten laatste eind april 2019.

Regenwaterput plaatsen

Graag had ik een regenwaterput laten plaatsen onder mijn oprit van 7500l; Best een zo plat mogelijke tank daar het grondwater altijd nogal hoog staat.

Tweede regenwaterpijp plaatsen

De aangesloten regenwaterput van onze aangekochte woning is te klein (+/- 2500 liter). We hadden graag een tweede regenwaterput (evt. 10.000 liter) hierop aangesloten.

Regenwaterput plaatsen

Regenput aan te leggen. Die zou in de voortuin kunnen komen en het regenwater aan de voorkant van het dak opvangen. Er moet dan ook een kraantje geplaatst worden zodat we het opgevangen water buiten kunnen gebruiken: tuin sproeien, auto wassen,...

Warmtepomp plaatsen

Warmtepomp installeren in garage en koppelen aan radiatoren in woonhuis. Ook aansluiting van regenwaterput voor gebruik water binnenhuis. Type pomp te bespreken met specialist.

Regenwaterput in beton plaatsen

Ik wil een regenput in beton plaatsen. Graag een put van van 10 000 of 15 000 liter. Ook het graafwerk moet nog gebeuren.

Regenwaterput plaatsen in beton 10 000 liter en aansluiten

Graven, plaatsen en aansluiten van regenwaterput van 10000 liter. Voor het huishoudelijk gebruik, wasmachine. Het is een open bebouwing, gemakkelijk toegankelijk.

Plaatsen van een regenwaterput van 10 000 liter

Plaatsen van een regenwaterput in beton. Put van 10000 liter.