Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Bilzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Bilzen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Bilzen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Bilzen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Bilzen:

Onstabiele scheidingswand tussen twee balkonen fixeren

De bestaande tussenwand (ijzeren frame) tussen twee balkons op de tweede dieping fixeren aan de bestaande omheining door middel van bouten of schroeven.

Lek in regenput dichten

Ik wil een lek in een gemetselde regenput laten herstellen, de put is waterdicht gemaakt, maar daar is nu een lek in gekomen. De regenput heeft als afmetingen 4,5m x 2m en 2,5m diep.

Wachtbuis plaatsen voor aansluiten gas

Ik wil aardgas en wil hiervoor de voorbereidende werken voor de gasaansluiting laten uitvoeren. Er moet een sleuf en put worden gegraven of doorgespoten worden en ook een wachtbuis moet men plaatsen. De sleuf van rooilijn tot gevel waar ik het gas binnen wil laten komen is ongeveer 8 meter. De plek waar ik de meter wil hebben ligt ongeveer 1 meter binnen de woning/van de gevel af.

Regenwater afkoppelen van vuil water circuit

Het regenwater moet afgekoppeld worden van het vuil water circuit : Septische put afkoppelen en dempen. Opbreken beton. Aanleggen aparte regenwaterledingen alles bij elkaar +/- 40 meter. Aansluiten op de riolering.

Regenwaterput reinigen en pomp installeren

Mijn regenwaterput 3000L ( een betonnen put) is zo goed als leeg. Zou hem willen laten reinigen en een pomp laten installeren voor besproeiing tuin en moestuin.

Verschillende klusjes uitvoeren

Graag een klusjesman die steeds op korte termijn allerhande klussen kan uitvoeren. Dit kan gaan van het vervangen van een tegel tot elektrische werken, zeer uitgebreide werken.

Waterput boren nieuwbouwwoning

Voor een nieuwbouw : Ik ben op zoek naar iemand die een waterput kan boren in Bilzen teneinde grondwater op te pompen. Ik ben op zoek naar info over kostprijs, diepte van de boring, kwaliteit van het water.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren oppervlakte is ongeveer 20 m². Er staat momenteel een oud bad, wc en lavabo. Graag inloopdouche. Maar er lekt iets onder het bad vermoeden we en sijpelt water zo door het plafond naar de benedenverdieping. Er zou naar de leidingen moeten gekeken worden, tegelen, douche, wc en nieuwe lavabo plaatsen.

Gevel isoleren en bekleden met hout

Voorgevel isoleren en bekleden met hout. Oppervlakte 50 vierkante meter.

Huidige terras uitbreken en vernieuwen

Wij willen ons terras buiten heraanleggen in tegels. Dit is een redelijk groot terras, het bestaande terras bestaand uit tegels moeten worden uitgebroken.