Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Dilsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Dilsen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Dilsen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Dilsen of directe omgeving.

34 klanten uit Dilsen bevelen een bij Casius in Dilsen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Dilsen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, vervangen ramen, installatie gaswandketel + boiler, tuin heraanleggen + spar verwijderen, vloer leggen in keuken, nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Dilsen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Dilsen:

Tuinhuis monteren

Ik wil een tuinhuis met een overkapping aankopen maar zoek iemand voor de montage ervan kan doen. Enkel het plaatsen ervan.

Schilderen en behangen van keuken en woonkamer

Plaatsen plafonlijsten schilderen lijsten deuren en plafond. Behangen keuken en living. Living afmetingen 8 x 5. Afmetingen keuken 4 x 4.

Waterleiding - betonrot

Betreft lekken waterleiding-beton vervangen: Lekkende koppeling van de waterleiding in vals plafond. Dit lek bevindt zich thv de oversteek (dus buitenshuis). Ook een klein stuk beton dient vervangen te worden (zie foto's). Ik dien vooraf een raming van de kosten binnen te brengen bij de verzekeringen.

Renovatie van riolering

Er zou +/- 8 meter riolering met een kleine diameter, moeten worden vervangen door een grotere diameter en dat op een diepte van +/- 1 meter

Montage van zonneluifel

Ik zoek iemand die mijn tweedehandse gekochte zonneluifels (2)wil komen ophangen. 1. 6 x 3 begane grond 2. 5 x 2,3 eerste verdieping

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek vakman voor het plaatsen terrasoverkapping 8,33 x3,50. Fundering van steunpalen.

Wij willen graag een bijbouw zetten aan ...

Wij willen graag een bijbouw zetten aan onze bestaande woning

Renovatie woning

Het renoveren vd woning incl. isolatie, nieuwe vloeren met een nieuwe gasaansluiting (er is nu geen gas), ketel en vloerverwarming. Het maken vd badkamer op het verdiep, was eerst beneden.

Verbouwing

Het betreft een verbouwing van: Badkamer: plaatsen van een douche (douchebak, sproeier, douchewand, 2 vaste wastafels, watertoe- en afvoer). Vaste wastafels moeten gemonteerd worden op een nog te bouwen wand (gipsblokken). Electriciteit verplaatsen. Tegelwerk. Keuken: op maat bouwen keuken wandkast. Plaatsen van een kozijn en deur. Zolder: volledige dakisolatie en aftimmerwerkzaamheden. Schilderwerk: restauratie van enkele kozijnen en het volledige schilderwerk ervan.

Nieuwbouw

Oud huis moet gesloopt worden en dient opnieuw herbouwd te worden. Plannen door architect reeds gemaakt

Van houtstructuur naar betonstructuur

Wij hebben een oud huis gekocht en gaan deze renoveren. De bovenverdieping is ongeveer 8m50 op 9m50 en de vloer is van hout gemaakt. Graag zouden wij deze houtstructuur willen vervangen door beton. Ook de trap hadden we graag in beton gezien. Op de onderste verdieping is er een kamer (5m op 4m) dat verhoogd is en heeft ook een houtstructuur wat beton moet worden. Hebt u enig idee hoeveel ons dat gaat kosten? De bedoeling is dat het beton gegoten wordt via het dak want dit gaat er vanaf.

Toilet en kraan keuken

Lekkende toilet en reparatie kraan keuken of nieuwe kraan plaatsen.

het opstellen van een rioleringsplan en ...

het opstellen van een rioleringsplan en het dan uitvoeren (aansluiting riolering)