Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Genk:

Grondwaterput plaatsen en pomp voorzien

Ik zou graag een grondwaterput willen laten plaatsen, inclusief pomp en de aansluiting. Grondwater zowel in de tuin als voor toiletten en wasmachine binnen te gebruiken.

Plaatsen van regenwaterput en aanleggen afvoer toilet en afvalwater.

In 1985 hebben wij gebouwd en een put gemetseld in brikken, aan de voorkant van de woning waar alle afvoer en regenwater in komt, alsook het toilet, vanuit die put loopt dat stijl bergaf, rechtstreeks de riolering in, zonder septische put. In onze straat ligt de riolering zeker 3 m diep in het midden van de straat. Wij wensen een regenwaterput aan te leggen, met overloop naar een andere nieuwe put waarin het andere water en het toilet in terecht komt en zo rechtstreeks naar de riolering. De pomp van de regenwaterput moet aan de binnenkant van de kelder geïnstalleerd worden. Onze woning is volledig onderkelderd en de huidige put ligt minder dan 1 meter van onze woning. Onze tuin is 5 à 6are. We hebben ook een mazouttank die eruit zou moeten, van 4000L ongeveer.

Regenwaterput plaatsen

Regenwaterput van 10 000 liter plaatsen. Pomp met verbinding naar achterliggend terrein 70m verder plaatsen.

Waterput boren voor grondwater

ik wil waterput laten boren voor mijn tuin.

Putboring uitvoeren grondwater

Blijkbaar waterspiegel hier op 60 meter diepte. Ik zou dus graag een waterput boren.

Regenwaterput plaatsen

Ik wil 2 regenwaterputten van 20.000l elk laten plaatsen, samen met alle aansluitingen op die putten. Daarvoor moet ons terras opgebroken en heraangelegd worden. Ong. 50m² en bestaat uit tegeltjes van 10 op 10 cm. Indien mogelijk zou ik deze zoveel mogelijk wensen te hergebruiken.

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting

sleuf (en wachtbuis?) voor gasaansluiting op te maken, de afstand is ongeveer 15m.

Geurloos putdeksel plaatsen op septische put

Plaatsen van put deksel op de septische put. Bestaand gat in vloer groter maken binnen in huis zodat er een deksel op kan van 50x50.

Waterput slaan of boren

Waterput boren om tuin van 5 are automatisch te besproeien. Eventueel sproeisysteem plaatsen. Makkelijk bereikbare tuin.

Putboring uitvoeren

Ik wil graag een grondwaterput boring laten uitvoeren voor besproeiing gazon