Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Genk:

Putboring uitvoeren

Ik wil graag een grondwaterput boring laten uitvoeren voor besproeiing gazon

Probleem stabiliteit van bijgebouw aanpakken

Er is een bijgebouw dat in 1960 werd gebouw aan het verzakken of scheuren. De verbinding in de keuken vertoond een scheur in de buitenmuur. Geen idee of het aan het verzakken is of dat het probleem ergens anders zit. Op zoek naar een vakman om de correcte herstelling uit te voeren.

Putboring voor grondwater

Wij willen een put laten boren naast ons huis voor grondwater om onze tuin te kunnen besproeien. Met mogelijkerwijs aankoop/installatie pomp.

Waterput boren voor watergebruik in de tuin

Waterput laten boren om regenwater te gebruiken voor de tuin. Specificaties van de put bespreek ik graag met vakman ter plaatse. Ook een regenwaterpomp te voorzien.

Vervangen van dubbel glas kiepraam en schuifraam

Vervanging glas van 30 jaar oude ramen, dit zijn twee ramen ,een kiep raam, en tweede dat moet worden vervangen is een schuifraam.

Grondwaterwaterpomp verplaatsen en verschillende aansluitingen voorzien

Ik heb reeds een grondwaterpomp, maar ik wil die verplaatsen en verschillende aansluitingen voorzien voor onder andere enkele buitenkranen en toilet + wastafel.

Plaatsen van regenwaterput in de voortuin

Plaatsen van regenwaterput voor opvangen water van een dak met horizontale afmeting: 8m x 17m. Put moet komen in de voortuin van onze woning. Wij dachten aan een put van 5000 liter.

Regenwaterput van 10000 liter plaatsen

Ik had graag een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een betonnen regenwaterput 10 000L met infiltratievoorziening. Met filter in de put maar geen pomp want die heb ik al. Eventueel de sifonput/inspectieput er ook bij.

Put boren voor tuin te besproeien

Ik wil een put laten boren om mijn tuin te besproeien ,enkel de put. De pomp en de aansluiting doen we zelf.

Boring waterput voor huishoudelijk gebruik en tuin

Uitvoering van boring voor gebruik van grondwater put. Dit zou voor huishoudelijk gebruik zijn en de tuin. Gemakkelijk toegankelijk.