Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Hasselt heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Hasselt u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hasselt of directe omgeving.

101 klanten uit Hasselt bevelen een bij Casius in Hasselt aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Hasselt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, poutrel en veranda plaatsen, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraakwerken uitvoeren, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten, renovatiewerken en diverse klussen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hasselt:

Aanpassingswerkjes in een dierenkliniek

Wij zoeken iemand die ons kan helpen met kleinere werkjes tussendoor. Momenteel hebben de volgende taken zich verzameld: bijmaken kasten, kettingen aan de muur zetten, systeem om matten op te hangen en te laten drogen, legger plaatsen à muur, bezemhouders plaatsen, torkrolhouder bijplaatsen, aanpassen Bekaertdraad, ...

Gaas vliegenraam te herstellen

Ik heb een schuifvliegenraam waar er scheuren in zitten en zou hersteld moeten worden. Vliegenraam is 2,50 'm hoog en 1,10m breed. Het gaas is verdeeld in twee delen. 1,20m hoog en 1,10mbreed.

Glas in deur vervangen, kastjes bijdraaien

Enkel glas plaatsen in deur. Scharnieren van kastjes bijdraaien.Gewone buitendeur, enkel glas.

Aanbouw 40 vierkante meter

We zijn aan het zoeken naar iemand die een ruwbouw kan plaatsen van ongeveer 40vierkante meter gelijkvloers

Badkamer renoveren

Voor een verhuurwoning, vakman nodig voor plaatsing badkamer. Ook mogelijk wat elektriciteitswerken.

Aansluiten regenwaterput

Aansluiting regenwaterput.

Aanleggen inpandig dakterras

Aannemer gevraagd: Inpandig dakterras aanleggen. Komen kijken ter plaatse door een aannemer voor prijsofferte, advies...

Kookvuur plaatsen en aansluiten

We zoeken een klusjesman : Voor een oud kookvuur weg te nemen en een nieuw kookvuur te plaatsen en aan te sluiten. Het nieuwe kookvuur heeft een grotere maat dan het oude kookvuur, waardoor het gat in het aanrecht groter gemaakt zal moeten worden.

Monteren ikea meubelen

Klusjesman, of timmerman: Het monteren en plaatsen van ikea meubels serie Algot en Besta. Kasten, schabben.

Kleine klussen in appartement

Klusjesman: Ik wil een aantal kleine klussen laten uitvoeren: stopcontact + verlichting badkamer, verlichting dampkap, slot voordeur, 2 planken ophangen + wc-rolhouder, enz ...

Keuken te renoveren

In bijlage een foto van huidige keuken in appartementje. Deze is van DE DECKER. Echter zijn er enkele aanpassingen die ik wil voorzien of minimaal overweeg. Ik vergelijk het nl nog met de vervanging van de volledige keuken maar wil er niet teveel aan spenderen. Ik zoek iemand die: - werkblad kan vervangen + op maat kan aanpassen en voorzien van nieuwe spoelbak + kraan en kookvuur. - de achterwand/spatwand wil ik vervangen. De tegels dus weghalen en egaliseren en vervolgens nieuwe wand plaatsen of er overheen werken. - de dampkap moet vervangen en dus wil ik de huidige weghalen laten en de kast er boven en valse wand voor afzuiging verwijderen laten. - OPTIONEEL: * vervanging van een legger in de kast * plint onderaan de kast over hele leng

Klusjes in studentengebouw Hasselt

Diverse vaak klussen op regelmatige basis in studentengebouw, zoals lampen herstellen, beschadigingen bijstukken en schilderen, kitranden herstellen, nieuwe kraan plaatsen, rolgordijntjes ophangen, ...

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren : 1/gyproc op 4 m L en +/-3m H stenen muur plakken en afwerken in living 2/ gyproc plaatsen op 1 muur +/- 4 op 4m slaapkamer 3/ WC lekt (nog nieuw maar foutje in aansluiting)

Riolering voor nieuwbouw

Leggen van riolering nieuwbouw.

Muren behangen

Een klusjesman om 2 muren en een berging van 2m op 2m degelijk te behangen voor een niet al te dure prijs per uur. (waarschijnlijk 4u/5u max werk) Materiaal ter plaatse.

Schoorsteen vernieuwen

Bij het onderhoud van mijn ketel is vastgesteld dat ik een probleem met mijn schoorsteen heb. Het gaat om een kleine drie meter dubbelwandige buis met aanvoer en afvoer voor een gaswandketel. Er zou teveel CO in de aanvoer zitten wat zou wijzen op een lek tussen de twee buizen. Graag een offerte voor vervanging van de buizen in de schoorsteen.

Verbouwen badkamer-voorbereidend werk keuken

* verbouwen badkamer: * pleisteren muren * Laminaat leggen * Nieuwe wc plaatsen * Voorbereidend werk voor plaatsen nieuwe keuken.

Wegnemen van oude zonneluifel

Ik ben eigenaar van een appartement op de 5e verdieping van een appartementsgebouw. Over de breedte ( ong. 4m ) van een smal balkon ( ong. 1m) hangt een oude zonneluifel. Het mechanisch katrolsysteem ( metalen draad die dmv hendel wordt afgedraaid) is stuk. Ik wens de luifel te laten verwijderen.

Diverse klussen in parking-diverse klussen in huis

Werken rond de parking is geen tuin: Kleine klussen, verwijderen van onkruid, snoeien van haag,en af en toe naar het containerpark gaan indien nodig.

Herstellen van lek in leiding

Lek in waterleiding door vrieskou herstellen, is afgezaagd, ik heb een tussenstuk maar het springt steeds terug los door de druk... Legger in kast van onder naar boven verplaatsen + 1 ikea rekje ophangen tegen de muur. Adressgegevens bij afspraak.

Scheuren in gevel

Woning met mogelijks problemen aan de fundering. Diverse basten in de woning. (Voorgevel - barst thv inkomdeur (door en door gebarsten). (Achtergevel - barst buitengevel + barst binnenmuur) Diverse locatie met schade aan muur door aanwezige wortels. Graag opsporen van problemen en funderingen herstellen.

Kasten in elkaar plaatsen

Er moeten 2 pax kasten in elkaar gezet worden en ook een dressoir. Ene van 2 m breed en de andere van 1 m ongeveer. De 2 m breedte is voor in de slaapkamer en de ander is voor in de gang. Ik woon in een appartementje in de 2 de verdiep.

Plaatsen terrasoverkapping bruynzeel

Na het afbreken van een oude serre wil ik een terrasoverkapping plaatsen. Ik heb deze 2 jaar geleden aangekocht, maar door omstandigheden ligt ze nog steeds in de garage. Jet is een Brunzeel overkapping 2,5 x 5 meter.

Plaatsen van trap

Een nieuw trap plaatsen. Soort trap: te bespreken met de vakman , en ter plaatse komen kijken. Straatnaam aan vakman meegegeven.

Betonvloer gieten voor tuinhuis

Graag had ik een gratis, vrijblijvende offerte bekomen voor de aanleg van een betonvloer van mijn nog te plaatsen tuinhuis (4 x 3 m) Oppervlakte : 12 m².