Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hasselt:

Tuinhuisje afbreken en afvoeren

Op zoek naar een vakman om mijn houten tuinhuis af te breken en het afval weg te voeren. Tuinhuis van ongeveer 2 op 3 meter.

Metalen mazouttank verwijderen

Ingelaste metalen mazoutton uit de kelder verwijderen. L-vormige ton van 1000 liter.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Sleuf van ong. 20m x 0.8m graven. Buitenput van 1m x 1m x 1m tegen buitengevel graven om dienstleiding via muurdoorgang binnen te brengen. Gladde PVC buis diameter 1.1m x 0.6m, loodrecht op en tot aan rooilijn.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik wil graag mijn septsiche put verwijderen en vervangen door een regenwaterput met pomp installatie. Er ligt riolering in de straat dus het verwijderen van de septische put is normaal gezien geen probleem. Septische put ligt aan straat kant en is makkelijk bereikbaar. Makkelijk aan te sluiten = wasmachine, tuinberegening, 4,5are is het huis met tuin ongeveer.

Waterput slaan of boren

Om mijn tuin te besproeien zou ik graag een waterput ( geslagen of geboord) laten plaatsen. Het water( roestvrij) moet voldoende zijn om ong. 10 are grasveld incl. groenten tuin te besproeien.

Waterput slaan of boren

Waterput boren voor wc te voorzien van water.

Nieuwe regenwaterput plaatsen met aansluitingen en filters

Ik wil graag een regenwaterput laten installeren in mijn voortuin. De grootte is nog te bepalen maar zal tussen de 3.000 en 10.000 liter zijn. Met alle aansluitingen en bijhorende filters.

Regenwaterput plaatsen

Alleenstaande woning in wijk. Wensen graag regenwaterput aan te leggen. Graag zowel plaatsen put als aansluiten op watersysteem.

Meubels monteren en andere kleine klussen uitvoeren

Ik wil graag een aantal meubels laten monteren zoals een bedframe, een grote dvd-kast & een ladekast. Ook nog een aantal andere zaken zoals een groot canvasdoek laten ophangen aan de muur.

Grondwaterpomp installeren

Ik zou graag een grondwaterpomp laten installeren. Ik woon in een gesloten bebouwing, enkel toegang tot tuin als je door het huis komt. (behalve in de maand september, dan wordt de omheining even geopend owv andere tuinwerken).