Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hasselt of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement, draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen, regularisatie bouwovertreding, herstelling van waterschade op zolder, diverse klussen uit te voeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hasselt:

Poolhouse renoveren

Pool house te renoveren: het betreft een nieuw pool house met doucheruimte en wc die moet afgewerkt worden: plafond, betegelen. De vloer moet als laatste afgewerkt worden en hiervoor is reeds een pu vloer gekozen.

Luifel plaatsen aan caravan

Heb een caravan waar een. Gat van 2. 50 op 0. 90 cm... een soort luifel .. het moet zo licht mogelijk ,met pompen.

Liftput waterdicht maken

Er moet een lift put waterdicht gemaakt worden . Er zit continu water in. Graag ter plaatste komen kijken om te zien naar de mogelijkheden.

Herstellen kleerkast

Ik heb een kleerkast met 2 schuifdeuren. De rail is kapot, graag herstellen.

Wachtbuis voor proximus aansluiting laten leggen

Graag zou ik een wachtbuis vanaf de rooilijn tot in mijn kelder willen laten leggen, dit zou ongeveer een 4 meter bedragen. De wachtbuis zou 60 cm diep komen te liggen en 50 mm diameter hebben. Van voor aan het huis is een pad van tegels aangelegd van +/- 1m breed van de rooilijn tot aan de voordeur en er rond kiezelstenen.

Muur uitbreken

Ik zou graag een muur uitbreken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 1.5 m². Liefst uitbreken zonder stof achter te laten.

Vervangen van de badkraan

Bad kraan dient vervangen te worden. Dit is een gewone bad kraan.

Vloeren van benedenverdieping en laminaat bovenverdieping

Verwijderen van houten latjes van de plafonds in slaapkamers en badkamer boven. (4 stuks en badkamer) Uitbreken vloertegels in de living/ keuken en bureau en inkomhal en opnieuw vloeren. Verwijderen van vinylvloeren op slaapkamers en plaatsen van laminaat.

Klusjes in huis

Algemene onderhoudskit (ZZZ 220)Onderhoud van 6 veluxramen (onderhoudskids al aangekocht) terras : haken voor wasdraad plaatsen Wieltjes onder grote schuif bak in badkamer plaatsen.(indien mogelijk) Graag in de week van 17 juli de klussen kunnen uitvoeren.

Parkeerpaal ca 1 m hoog terug inbetonneren en klinkers aanleggen

Iemand heeft een houten parkeerpaal omgereden; deze zou terug in beton gezet moeten worden. Enkele klinkers errond zijn ook verschoven.

Klussen in huis uit te voeren

Overgordijn stokken terug ophangen , buitenkraan vervangen, houten terrasstoel herstellen.

Vliegenramen herstellen

Ik zou graag 5 vliegenramen laten herstellen.

Verfploeg nodig

Nieuwbouwappartement moet volledig geschilderd worden. Primer en gewone lagen. Muren zijn 76 m³ en plafond 70 m². Eigenaar kan helpen maar heeft een lichte mentale beperking, moet gericht aan het werk gezet worden. Heeft nog in een schildersploeg gewerkt. Hij krijgt zijn sleutel op 18 mei en heeft dan 10 dagen overlapping. In deze periode zou er geverfd moeten worden. Liefst contacteren per mail.

Plaatsen acrylwand aan bad

Plaatsen van acrylwand van 200x165 en 200x100. Plaat stukje afzagen en kraan uitsnijden

Aanpassingswerkjes in een dierenkliniek

Wij zoeken iemand die ons kan helpen met kleinere werkjes tussendoor. Momenteel hebben de volgende taken zich verzameld: bijmaken kasten, kettingen aan de muur zetten, systeem om matten op te hangen en te laten drogen, legger plaatsen à muur, bezemhouders plaatsen, torkrolhouder bijplaatsen, aanpassen Bekaertdraad, ...

Gaas vliegenraam te herstellen

Ik heb een schuifvliegenraam waar er scheuren in zitten en zou hersteld moeten worden. Vliegenraam is 2,50 'm hoog en 1,10m breed. Het gaas is verdeeld in twee delen. 1,20m hoog en 1,10mbreed.

Glas in deur vervangen, kastjes bijdraaien

Enkel glas plaatsen in deur. Scharnieren van kastjes bijdraaien.Gewone buitendeur, enkel glas.

Aanbouw 40 vierkante meter

We zijn aan het zoeken naar iemand die een ruwbouw kan plaatsen van ongeveer 40vierkante meter gelijkvloers

Badkamer renoveren

Voor een verhuurwoning, vakman nodig voor plaatsing badkamer. Ook mogelijk wat elektriciteitswerken.

Aansluiten regenwaterput

Aansluiting regenwaterput.

Aanleggen inpandig dakterras

Aannemer gevraagd: Inpandig dakterras aanleggen. Komen kijken ter plaatse door een aannemer voor prijsofferte, advies...

Kookvuur plaatsen en aansluiten

We zoeken een klusjesman : Voor een oud kookvuur weg te nemen en een nieuw kookvuur te plaatsen en aan te sluiten. Het nieuwe kookvuur heeft een grotere maat dan het oude kookvuur, waardoor het gat in het aanrecht groter gemaakt zal moeten worden.

Monteren ikea meubelen

Klusjesman, of timmerman: Het monteren en plaatsen van ikea meubels serie Algot en Besta. Kasten, schabben.

Kleine klussen in appartement

Klusjesman: Ik wil een aantal kleine klussen laten uitvoeren: stopcontact + verlichting badkamer, verlichting dampkap, slot voordeur, 2 planken ophangen + wc-rolhouder, enz ...

Keuken te renoveren

In bijlage een foto van huidige keuken in appartementje. Deze is van DE DECKER. Echter zijn er enkele aanpassingen die ik wil voorzien of minimaal overweeg. Ik vergelijk het nl nog met de vervanging van de volledige keuken maar wil er niet teveel aan spenderen. Ik zoek iemand die: - werkblad kan vervangen + op maat kan aanpassen en voorzien van nieuwe spoelbak + kraan en kookvuur. - de achterwand/spatwand wil ik vervangen. De tegels dus weghalen en egaliseren en vervolgens nieuwe wand plaatsen of er overheen werken. - de dampkap moet vervangen en dus wil ik de huidige weghalen laten en de kast er boven en valse wand voor afzuiging verwijderen laten. - OPTIONEEL: * vervanging van een legger in de kast * plint onderaan de kast over hele leng