Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hasselt:

Waterput slaan of boren

Waterput boren voor wc te voorzien van water.

Nieuwe regenwaterput plaatsen met aansluitingen en filters

Ik wil graag een regenwaterput laten installeren in mijn voortuin. De grootte is nog te bepalen maar zal tussen de 3.000 en 10.000 liter zijn. Met alle aansluitingen en bijhorende filters.

Regenwaterput plaatsen

Alleenstaande woning in wijk. Wensen graag regenwaterput aan te leggen. Graag zowel plaatsen put als aansluiten op watersysteem.

Meubels monteren en andere kleine klussen uitvoeren

Ik wil graag een aantal meubels laten monteren zoals een bedframe, een grote dvd-kast & een ladekast. Ook nog een aantal andere zaken zoals een groot canvasdoek laten ophangen aan de muur.

Grondwaterpomp installeren

Ik zou graag een grondwaterpomp laten installeren. Ik woon in een gesloten bebouwing, enkel toegang tot tuin als je door het huis komt. (behalve in de maand september, dan wordt de omheining even geopend owv andere tuinwerken).

Boren van waterput en plaatsen pomp

Boren 12 m diep waterpomp+plaatsing. Besproeien van tuin, hoge druk reiniger, en huishoudelijk gebruik.

Waterput boren en installeren van pomp

Een waterput boren in de omgeving Hasselt. Is voor de tuin te besproeien. Graag ook met een pomp.

Elektriciteitsplan en elektrische keuring

Ik zou een elektriciteitsplan van een appartement willen laten opmaken en de elektriciteit willen laten keuren.

Sleuf graven voor aansluiting waterleiding

Wij zouden een sleuf voor de waterleiding willen laten graven, voor onze renovatiewoning De lengte van gevel tot stoep is 5,5 m, De sleuf zou 1 m diep moeten zijn.

Diverse klussen uitvoeren

Motor vervangen van garagepoort, muurtje herstellen, deurklinken herstellen, dak overkoepeling zuiver maken en dakgoten nakijken...