Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hechtel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Hechtel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hechtel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hechtel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hechtel:

Ruwbouwwerken nieuwbouw uitvoeren

Op zoek naar een aannemer voor het uitvoeren van ruwbouwwerken. Uit te voeren volgens het opgemaakte plan van de architect.

Opvullen van mazouttank met zand of schuim

Ik wil mijn mazoutton van 5200 liter laten opvullen met zand of schuim en hierbij voorziening van nodige attesten.

Snoeien conniferen

Snoeien 30 meter jonge conniferen.

Grondwaterput slaan of boren

Wij zouden graag een grondwaterput hebben voor het besproeien van onze tuin.

Balkon bouwen op eerste verdieping

Balkon 1 s te verdieping 2 muren ter beschikking kan langs alle kanten gewerkt worden groot of klein ligt aan de prijs. Ter plaatse komen kijken. De bouwaanvraag moet nog aangevraagd worden.

Plaatsen steunbalk

Er zou een steunbalk moeten geplaatst worden in een muur wat ook moet worden uitgebroken kan er een prijsofferte worden opgemaakt en of dit ook mogelijk is om deze muur af te breken natuurlijk

Algemeen renovatie project

Wij zoeken klusjesbedrijf/ vakmannen/ zzp-ers voor algemene renovatie project. Plaatsen plafonds, isoleren, installatie verwarmingsketel (mazout), plaatsen douche, wc, trap, vloeren, stucadoorwerk, ramen, deuren, electriciteit e.d.

Kleine klussen in huis uit te voeren

Ik heb onlangs grote verbouwingen gedaan. De kleine klussen, zoals hier en daar nog wat elektriciteit afwerken, kleine aanpassingen aan keuken, eventueel schilderen, houten plafond steken, e.a. worden steeds op de lange baan geschoven. Het zou fijn zijn dat er iemand met kennis van zaken een handje kan toesteken om alles op zijn plaats te krijgen. Er kan meestal wel iemand helpen.

Slaapkamer

Slaap en leefkamer 16M2 BIJ TE BOUWEN aan bestaande woning. Met platdak,bestaande woning schuin dak.

Verbouwing bar/balie fitness center

Huidige bar zou verwijderd moeten worden. De balie moet aangepast en afsluitbaar gemaakt. Verleggen van waterleidingen.