Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hoeselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Hoeselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hoeselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hoeselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoeselt:

Lekkende regenwaterbuis en verzamelput vervangen

Langs mijn vrijstaande woning ligt een gemetselde verzamelput die lekt. Deze wil ik laten vervangen. Tevens is een afvoerbuis van regenwater die naar deze put loopt gebroken. Deze moet eveneens vervangen worden. Indien mogelijk zou ik gelijktijdig een bypass over de septische put willen aanleggen. Een te onderzoeken optie is het gescheiden naar de straat leiden van regenwater en vuil water en het plaatsen van een regenwaterput (herbruik op termijn mogelijk)

Waterput boren om tuin te besproeien

Graag hadden we een waterput laten boren voor het gazon en tuin te besproeien. Graag zo spoedig mogelijk.

Renovatie boerderij

Gyproc werken zijn uitgevoerd. Betegelen en plaatsen douche, wc, badkamermeubel. Vloeren keuken bepleistering bijwerken afmaken leefruimte metselwerk chappen Afmaken houtwerk eventueel vloer en afwerking. Graag zo snel mogelijk een prijsofferte want graag zo snel mogelijk aan de werken kunnen starten.

Diverse klussen uit te voeren in de woning

Ben opzoek naar iemand voor behangen schilderen, herstellen van dak afvoer en herstellingen aan plat dak

Afsluitbare klink aan raam plaatsen

Graag had ik een afsluitbare klink op groot raam aan de buitenkant zodat ik vandaar toegang krijg tot mijn gelijkvloers.

Grondwerken langs de woning

Graag voor het afgraven van grond naast de woning er moet niet veel weg- of afgegraven worden ongeveer van 0 naar 50 cm op een lengte van 9m op 2m en grond eerst aan woning verwerken en de rest mag weg

Uitkragend doksaal in kerk Demonteren ...

Uitkragend doksaal in kerk Demonteren leun - afkappen plafond - steken nieuwe stalen liggers en nieuwe bruggen en nieuwe vloer. Leun doksaal hermonteren. Er is een architect aangesteld. Graag in de buurt. Het liefste schrijnwerkers of aannemers. Het is een werk van ongeveer 25.000 euro.

hekwerk en poort plaatsen

hekwerk en poort plaatsen