Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen van een betonnen regenwaterput van ong. 8000 liter en aansluiten op bestaande leidingen:

Plaatsen van een betonnen regenwaterput van ong. 8000 liter en aansluiten op bestaande leidingen

Mijn dak heeft een oppervlakte van ongeveer 240 m2. Ik wil in de voortuin een betonnen regenput laten plaatsen vlak bij de plaats waar nu het regenwater rechtstreeks in de riolering gaat. Ik wil het regenwater gebruiken voor 2 WC's, een wateraansluiting voor de tuin en voor de wasmachine. De koppelingen kunnen in de kruipruimte worden gedaan; de filters kunnen in de garage worden geplaatst.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Kinrooi (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van een betonnen regenwaterput van ong. 8000 liter en aansluiten op bestaande leidingen uit heel België:

Tuinafsluiting plaatsen

Een betonnen omheining te plaatsen: 2 zijden: 24m en 35 m 2m boven de grond

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag zou ik betonnenafsluiting met structuur en fundering willen plaatsen. Afmeting 4m op 4m. daarin zou ook een deur moeten worden voorzien. Betonplaten met structuur, hoogte van 1m80. Afbraak van oude afsluiting ook te doen.

PVC gevelbekleding plaatsen

Betonnen overkapping isoleren en bekleden. Bekleden in hout of pvc.

Tuinafsluiting plaatsen

Schutting laten plaatsen van ongeveer 18,5m. Schutting met houten panelen. Hoogte : 1m80. Betonnen onderplaat. Geen oude schutting te verwijderen

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen schutting van 1m80 hoog. Met structuur en geverfd aan 1 zijde. Voor een lengte van ongeveer 45 meter

Betonnen afsluiting plaatsen

Breedte tuin ca 7 meter ; hoogte 1m80. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook) plaatsen. Geen afsluiting te worden weggenomen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ongeveer 15 lopende meter afsluiting combinatie beton hout van 1,8m hoog, het terrein loopt wat af. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook), houten panelen of planken

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag een voorstel voor ondoorzichtige scheiding tussen 2 eigendommen. 3 of 4 *180cm in composiet of beton (met motief). Voorstel met en zonder installatie. Nu staat er niks van afsluiting.