Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Koersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Koersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Koersel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Koersel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Koersel:

Waterput slaan/boren voor de tuin

Waterput te slaan/boren. Dit water is voor de tuin te besproeien. Geen idee hoeveel liter die moet zijn, dat is te bespreken.

Vervanging dakramen

3 Bestaande dakramen type ggl7 vernieuwen.

Waterput boren

Achteraan een waterput om mijn gras te besproeien+pomp installatie

Dakoversteken vervangen

Vervangen van PVC latten en hout op de dankoversteken . Graag terug in PVC als het kan . 4mx13 8mx8m

Lek in buis dampkap herstellen in appartement

De warme lucht van de dampkap en de koude lucht die langs de uitgang binnenkomt geeft condensatie ( natte plek in de houten/ gyproc omkasting). Een lek in de buis, dat veroorzaakt een natte plek. Herstellen van de lek, of buis isoleren, en gat toemaken.

Waterput boren voor huishoudelijk gebruik

Grondwaterput laten slaan, ik wil het zowel voor huishoudelijke doeleinden als voor in de tuin gebruiken.

Opruimen tuin en afbreken van tuinhuis en afdak

In mijn tuin ligt veel afval van renoveren huis. Er moet eveneens een afdak van oud kippenhok en tuinhuis afgebroken worden

Renovatie houten tuinhuis en pergola

Renovatie tuinhuis (4 x 2,5) en aangebouwde pergola (4 x 5), alles in tuinhout. Dak tuinhuisje in bitumen golfplaat vervangen. Kroonlijst tuinhuisje en pergola afnemen, ophanging vervangen en kroonlijst terug plaatsen. Uitlopers van Wisteria (blauwe regen) onder houten vloer verwijderen en ondoordringbare afscherming tegen deze uitlopers rond tuinhuisje plaatsen.

Klussen in huis en buiten

Afvoer toilet lavabo ontstoppen. W.c. vlotter vervangen. Boordsteen buiten rechtzetten.

Leiplatanen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die leiplatanen kan plaatsen. Ikzelf zorg voor de lei platanen. Ik ben op zoek naar iemand die de bestaande stenen kan opbreken, boorsteen plaatsen, zand vullen, bomen planten en de constructie tussen de bomen kan maken.