Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Leopoldsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Leopoldsburg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Leopoldsburg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Leopoldsburg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Leopoldsburg:

Binnen herschilderen en herbehangen van het gelijkvloers

In het volledige gelijkvloers de muren en plafonds van alle kamers herbehangen en/of herschilderen: Inkomhal, WC, living, keuken, bureau, kleine inkomhal tuinzijde (en eventueel ook de traphal). Exclusief ramen en deuren. Vrijstaande woning. Opm.: ik reageer niet op offertes zonder voorafgaand bezoek van de firma bij mij thuis.

Montage windscherm op terras

2 Horeacazaken. 2 kaders in aluminium met glas op terras monteren op 2 verschilledne plaatsen. Materiaal reeds geleverd enkel montage.

Schouwafvoer plaatsen

Ik wil een gaskachel plaatsen waar vroeger een houtkachel stond. De schouw is deels afgebroken tijdens het plaatsen van een nieuw dak. Dat wil zeggen dat de benedenverdieping een schouw heeft maar vanaf de zolder (geen bovenverdieping verder) is er geen gemetste schouw meer.

Regengoten en buis plaatsen

Loodgieter: Regengoten en buis plaatsen.

Zonnepanelen plaatsen op schuin dak

Zonnepanelen plaatsen. Dit zou moeten worden geplaatst op een schuin dak, er zit 1 velux in.

Herstellen waterpomp

Ik heb een waterpomp geïnstalleerd, met pvc-buis aanzuiging, vlak achter de pomp staat ook een terugslagklep, doch blijft het water uit de leiding lopen als de pomp stopt met pompen. Nakijken of herstellen pomp.

Plaatsen van poutrel

Ik wil een poutrel laten plaatsen in mijn keuken. Liefst bellen.

Enkele werken uit te voeren

2 lavabos aansluiten op de badkamer, linkse gevel van de garage,is naar buiten gekomen, herstellen.

Betonplaten plaatsen van sierbeton

Een omheining plaatsen van sierbeton op scheiding van bouwplaats. Ongeveer 38 lopende meters.

Graven van aardgasaanluiting + wachtbuizen

Het graven van de sleuven en de put voor de aardgasaansluiting + het leggen van de wachtbuizen (+/- 8 meter). Voor de put bij het huis moet wel een betegeld paadje opgebroken worden