Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor binnen herschilderen en herbehangen van het gelijkvloers:

Binnen herschilderen en herbehangen van het gelijkvloers

In het volledige gelijkvloers de muren en plafonds van alle kamers herbehangen en/of herschilderen: Inkomhal, WC, living, keuken, bureau, kleine inkomhal tuinzijde (en eventueel ook de traphal). Exclusief ramen en deuren. Vrijstaande woning. Opm.: ik reageer niet op offertes zonder voorafgaand bezoek van de firma bij mij thuis.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Leopoldsburg (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnen herschilderen en herbehangen van het gelijkvloers uit heel België:

Blazen op plafond en waterschade op de muren herstellen

Door een lek aan het tapgat aan de hoek van het platte dak is er water in de weflsels gekomen. Er waren waterblazen langs binnen op het gyproc plafond. Eén grote blaas is gebarsten en water is er uit gestroomd. Wij willen nazicht welfsel, nazicht gyproc, eventueel. vervangen indien nodig en later herschilderen.

Herstellen van plafond en muren na lek

Ik zou graag mijn plafond en muren laten herstellen na een lek op het dak. Het dak is hersteld maar de schade binnen nog niet. Het is een rijwoning op het eerste verdiep de afmeting is ongeveer 15m² Graag ook herschilderen.

Complete woning binnen herschilderen

De woning is recent aangekocht en moet van binnen volledig worden geschilderd. Wanden zijn bijna allemaal voorzien van glasvlies behang, net als het plafond in de woonkamer. Een aantal wanden zijn nu voorzien van hevige kleuren en dit willen we veranderen.

Kroonlijsten en kamer schilderen

Ik wil zo snel mogelijk de onderzijde van mijn kroonlijsten (corniche) laten herschilderen (huis is 17 meter lang, vrij brede kroonlijsten) evenals één kamer binnen en een buitendeur.

Herschilderen van muren na waterschade

Na de sneeuwval 2 weken geleden is het smeltwater via een lekkende dakgoot binnen beginnen sijpelen. Deze gevolgschade door water is duidelijk zichtbaar op plafond en muur in de dressing en op plafond in de woonkamer. Ik schat de nieuw te verven oppervlakte in op 9m2 muur in de dressing, 9 m2 muur in de woonkamer, en 14 m2 plafond in de dressing en 14 m2 plafond in de woonkamer. Kleur van de huidige muur is wit.

Ramen in Merbau schilderen

Ik wil mijn ramen buiten en binnen laten herschilderen.

Herstelling na waterschade

Door waterschade ( aansluiting hellend en plat dak) moeten we onze slaapkamer deels terug bezetten en opnieuw schilderen. In eerste instantie heb ik een bestek nodig voor de verzekering, in tweede instantie (binnen een 6 tal maanden - als alles uitgedroogd is - dienen de werken plaats te vinden). Kan iemand mij een offerte bezorgen voor: - Opnieuw bezetten van ongeveer 5m² - Herschilderen van de gehele kamer: ong. 50m²

Herstelling van pleisterwerk en herschilderen

Na een lek in de doucheruimte en door sijpeling heb ik vochtige plekken op 2 binnenmuren van een aangrenzende kamer. De muur zou terug moeten bezet worden. Geschatte oppervlakte : 20 m². Dit kan maar eerst hersteld worden binnen 6 à 12 maanden. De verzekering vraagt echter reeds een bestek.