Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Lommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Lommel heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Lommel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Lommel of directe omgeving.

26 klanten uit Lommel bevelen een bij Casius in Lommel aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Lommel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: totaal renovatie living/keuken, balkons vergroten van appartement, gevel kaleien, renovatie achterbouw, terrasoverkapping in hout maken, gietvloer plaatsen op 65m², afwerken plat dak, buizen vervangen door lekkage, chappen van terras, metsen authentieke open haard, zonnepanelen plaatsen, rioleringswerken uitvoeren, vochtproblemen in kelder verhelpen, beton storten binnen en buiten voor magazijn, metalen zijgevelbekleding met isolatie plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Lommel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lommel:

Lek in de badkamer herstellen

Er is een lek in de badkamer. Er moet een stuk opengebroken worden, buis hersteld te worden en daarna weer betegeld te worden.

Zolder afwerken

Zoldergat uitzagen door welfsels van gewapend beton + alle verstevigingen aanbrengen. Plaatsen trap en leuningen Inkom sas op de zolder + deur Chape of iets vergelijkbaars op de zoldervloer. Ligt nu vol met elektriciteitskabels. Velux dakraam steken Zij- en dakwanden bekleden met hout Laminaat vloer plaatsen Ingebouwde kasten voorzien.

Klusjesdienst voor bedrijf

Offerte voor een vaste klusjesman(maandelijks) die allerlei defecten in het bedrijf kan verhelpen zijnde: -lampen vervangen -kaders ophangen -heftruckrijbewijs voor het opbergen van paletten in de hoogte -lijmen van objecten die losgekomen zijn.

Schouw bekleden

We hebben trespa platen en zouden deze tegen de 2 schouwen willen laten plaatsen. Graag prijsofferte aub. Materiaal al aanwezig.

Bouwen van een kelder

Kelder maken. Split levelwoning. Uitbreiding van 8 m op 5 m. Bestaande kruipkelder 1,50 m hoog. Waarvan 80 cm boven het maaiveld. Toegankelijk via een bestaande kelder van 4 m op 5 m en 2 m hoog.

Afbreken keuken

Het is een L-vormige keuken van 2,86 m op 3,20 m. Deze moet afgebroken worden en alles moet opgeruimd worden. Wat gaat mij dat kosten? Foto van keuken beschikbaar

Heraanleg/reparatie riolering

In ons huis uit 1963 hebben we een verzakking van een rioleringsbuis. Daarnaast moet de verouderde riolering vernieuwd worden. De materialen dienen nog aangeschaft te worden.

Leggen van isolatiebeton

Graag zou ik prijzen willen hebben voor isolatiebeton te leggen in Nieuwbouw. Oppervlakte ?

Waterput slaan in de tuin

Het slaan van een waterput in de tuin

Vaste klusjesbedrijf traprenovatie

Wij zoeken een klussenbedrijf voor het regelmatig plaatsen van plinten en overzettrede - traprenovatie in NL-talig België. Wij zijn een Belgisch bedrijf in Lommel (B) met NL-zaakvoerder

Project van 6 appartementen - Hollandts

Bouw van 6 appartementen en 1 handelsruimte

Schouw in kamer

Ik heb een schouw in mijn kamer van 146cm bij 240cm 55cm en wil er een holte in hebben van 140cm bij 100cm Kan U mij een offerte van maken.

Ramen, badkamer

Nieuwe ramen zetten in een chalet en het afwerken van een badkamer. Materialen (ramen en tegels) zijn aanwezig.

Diverse montage werken

Montage werken van diverse projecten op het gebied van signing

Huis in hoevestijl

bouwgrond = 18 op 33 meter, 6a. huis in hoevestijl/pastorij met kelder, gelijkvloers: inpandige garage, wasplaats met douche en lavabo, buro, living, keuken, wc 1e verdieping: 3 slaapkamers en badkamer

Inkomhal en WC

WC ruimte (± 3 m²): tegels + isolatie verwijderen en opnieuw plaatsen. Afwerking plafond. Inkomhal: plamuurwerk bijwerken.

Raam in bestaand huis en muurtje metsen

Het project dat ik heb is tweeledig: Enerzijds het maken van een raam in een bestaande muur. Het raam zal geleverd worden door de firma die de huidige ramen heeft geplaatst. Anderzijds moeten er 2 muren gemetst worden in gevelsteen. Een van 8,5m en een van 4m, beiden 3 meter hoog. Er is iemand aanwezig die de stenen en mortel kan aanleveren.

Renovatie

Vervangen van de voordeur en een grote raam door 2 kleinere ramen en aanpassen van deze voorgevel. Scheuren in deze gevel wegwerken. Repareren van een gescheurde en afgezakte hoekgevel.

Egaliseren chapevloer

Egaliseren van beschadigde chappevloer voor daarna laminaat te leggen.De opppervlakte van de woonkamer is ongeveer 50m².

Achterbouw

Ik wil een achterbouw zetten van ongeveer 35m². Voor deze heb ik echter een architect nodig volgens bepaalde regels in de vergunningen.Wij willen het dak wat op trekken omdat dit om een fabriekswoning gaat en de ruimtes optimaal willen benutten.

Verbouwen slaapkamers en badkamer

twee kleine slaapkamers en een ouderslaapkamer en badkamer verbouwen tot twee grote slaapkamers en een nieuwe badkamer, tevens dient er de nodige isolatiewerkzaamheden gedaan te worden.

Veluxraam vervangen in de badkamer + ...

Veluxraam vervangen in de badkamer + plaatsen van een nieuwe douche, eentueel verplaatsen van bad en mogelijk nieuwe betegeling van de muren

Enkele houten latten dienen vervangen te ...

Enkele houten latten dienen vervangen te worden van het dak maar eerst dient er een houten vloer gelegd te worden op de zolder.

Voor het inrichten van een zolderkamer ...

Voor het inrichten van een zolderkamer moet er een gat gemaakt worden in de welfsels en een trap geplaatst worden met balustrade. Verder 2x 2 dakvensters plaatsen. Over een lengte van 9 meter met een hoogte van ca 3 meter gyproc plaatsen + 2 muurtjes van Gyproc plaatsen. Plaatsen van ondervloer voor laminaat. Voorzien van 2 lichtpunten en 2 stopcontacten en aansluiting voor PC, plaatsen van 1 radiator. Inbouwen van 2 kasten onder een schuinenwand, ca 120 cm breed en 170 cm hoog.

Vaste trap naar zolderverdieping maken, ...

Vaste trap naar zolderverdieping maken, met volledige afwerking van trap en trappenhal (muur, plafond). We dachten aan het installeren van een metalen trap.