Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Lommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Lommel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Lommel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Lommel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lommel:

Waterput slaan of boren

Boren put voor grondwaterpomp. Veilig stellen van het boorgat. Plaatsen leidingen voor grondwaterpomp. Plaatsen grondwaterpomp voor divers gebruik. Vermoedelijke diepte veilig en bruikbaar grondwater is 11-30m.

Gevel bekleden

We zouden graag onze volledige linkergevel en deel van de voorkant van het huis laten bekleden. In totaal is het zo'n 100m². We zouden graag gaan voor een modern uitzicht, materiaal te bespreken met vakman.

Waterput slaan in de tuin

Waterput laten boren en waterpomp laten installeren voor de tuin wc en wasmachines EDM

Afwerken van opbouwzwembadwand

Het met blokken deels bovengrondse zwembad heeft scheuren in de wanden en moet gerepareerd worden, maat 6x3mtr. 140 diep en half in de grond.

Grondwaterput boren voor besproeiing tuin

Grondwaterput boren, vooral voor tuin besproeien zijn. Gaat om een halfopen bebouwing.

Grondwater put boren en installeren pomp en kraan

Grondwater put boren in de tuin, de nodige aansluitingen voorzien voor de pomp en kraan aansluiten. Hierbij zullen ook kleine graafwerken te pas komen om de put te verbinden met de pomp naar tuinhuisje of kelder. Ik laat mij volledig door de vakman over de grote en waardat de put moet komen .

Waterput slaan voor tuin besproeien inclusief pomp installeren

Ik wil graag mijn tuin kunnen besproeien met grondwater, niet voor huishoudelijk gebruik. Dus een grond waterput boren met een pomp installeren ,zou naast het huis moeten komen. Goed bereikbaar voor de vakman aan zijkant van het huis , dit is een vrijstaand huis.

Klusjes in huis uit te voeren

Klusjes: 1. Zware houten achterdeur gaat zeer moeilijk dicht, sleept over vloer die moet worden ingekort. 2. Lek in regenwatergoot dichten.

Grondwaterput boren voor besproeiing tuin

Zou graag een grondwaterput laten boren voor de besproeiing van de tuin en achteraf voor het vullen van een zwembad.

Put boren voor grondwater

Grondwaterput plaatsen van 3000L voor tuinonderhoud en auto te wassen. Achteraan in de tuin Gemakkelijk bereikbaar langs de zijkant van huis .