Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Lommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Lommel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Lommel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, nieuwe ketel en radiatoren plaatsen, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, pVC gevelbekleding vervangen, crepi met isolatie plaatsen, renovatie terrassen, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Lommel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lommel:

Waterput boren

Ik zou graag mijn tuintje (40 m²) kunnen sproeien met grondwater. Daarvoor zoek ik iemand die voordelig een grondwater put kan boren.

Voorbereidende werken uitvoeren om aardgas aan te leggen

Ik wil de mazoutketel vervangen door een ketel op aardgas en wil hiervoor de voorbereidende werken voor de gasaansluiting laten uitvoeren. Er moet een sleuf en put worden gegraven en ook een wachtbuis moet men plaatsen. De sleuf van rooilijn tot gevel waar ik het gas binnen wil laten komen is ongeveer 20 meter schat ik. De plek waar ik de meters wil hebben ligt ongeveer 2.5 meter binnen de woning/van de gevel af.

Gat in buitenmuur boren voor ventilator

Ik wil 1 gat van 100 mm laten boren voor badkamerventilator door buitenmuur .

Blokhut Caroline plaatsen met funderingsplan

Graag willen wij de blokhut Caroline laten plaatsen. Ook voorzien van vloer. We willen indien mogelijk de houten vloer vervangen door klinkers (die we zelf aanleveren). Kan dit ? Doen jullie ook de fundering ? Indien niet, kunnen jullie wel een correct funderingsplan voorzien ? Op de foto staat de enkele deur aan de rechterwand. Deze zou moeten verzet worden naar de linker wand. Kan dit ?

Afstellen van 2 pvc deuren

2 deuren afstellen zijn nieuw deuren pvc.

Nieuwe binnendeur plaatsen

Graag zou ik een nieuwe binnendeur in de living laten plaatsen en eventueel inkorten met een deurklink erop, verder moeten nog 2 deurklinken teruggeplaatst worden op 2 andere op reeds geplaatste deuren.

Lek in de badkamer herstellen

Er is een lek in de badkamer. Er moet een stuk opengebroken worden, buis hersteld te worden en daarna weer betegeld te worden.

Zolder afwerken

Zoldergat uitzagen door welfsels van gewapend beton + alle verstevigingen aanbrengen. Plaatsen trap en leuningen Inkom sas op de zolder + deur Chape of iets vergelijkbaars op de zoldervloer. Ligt nu vol met elektriciteitskabels. Velux dakraam steken Zij- en dakwanden bekleden met hout Laminaat vloer plaatsen Ingebouwde kasten voorzien.

Klusjesdienst voor bedrijf

Offerte voor een vaste klusjesman(maandelijks) die allerlei defecten in het bedrijf kan verhelpen zijnde: -lampen vervangen -kaders ophangen -heftruckrijbewijs voor het opbergen van paletten in de hoogte -lijmen van objecten die losgekomen zijn.

Schouw bekleden

We hebben trespa platen en zouden deze tegen de 2 schouwen willen laten plaatsen. Graag prijsofferte aub. Materiaal al aanwezig.

Bouwen van een kelder

Kelder maken. Split levelwoning. Uitbreiding van 8 m op 5 m. Bestaande kruipkelder 1,50 m hoog. Waarvan 80 cm boven het maaiveld. Toegankelijk via een bestaande kelder van 4 m op 5 m en 2 m hoog.

Afbreken keuken

Het is een L-vormige keuken van 2,86 m op 3,20 m. Deze moet afgebroken worden en alles moet opgeruimd worden. Wat gaat mij dat kosten? Foto van keuken beschikbaar

Heraanleg/reparatie riolering

In ons huis uit 1963 hebben we een verzakking van een rioleringsbuis. Daarnaast moet de verouderde riolering vernieuwd worden. De materialen dienen nog aangeschaft te worden.

Leggen van isolatiebeton

Graag zou ik prijzen willen hebben voor isolatiebeton te leggen in Nieuwbouw. Oppervlakte ?

Waterput slaan in de tuin

Het slaan van een waterput in de tuin

Vaste klusjesbedrijf traprenovatie

Wij zoeken een klussenbedrijf voor het regelmatig plaatsen van plinten en overzettrede - traprenovatie in NL-talig België. Wij zijn een Belgisch bedrijf in Lommel (B) met NL-zaakvoerder

Project van 6 appartementen - Hollandts

Bouw van 6 appartementen en 1 handelsruimte

Schouw in kamer

Ik heb een schouw in mijn kamer van 146cm bij 240cm 55cm en wil er een holte in hebben van 140cm bij 100cm Kan U mij een offerte van maken.

Ramen, badkamer

Nieuwe ramen zetten in een chalet en het afwerken van een badkamer. Materialen (ramen en tegels) zijn aanwezig.

Diverse montage werken

Montage werken van diverse projecten op het gebied van signing

Huis in hoevestijl

bouwgrond = 18 op 33 meter, 6a. huis in hoevestijl/pastorij met kelder, gelijkvloers: inpandige garage, wasplaats met douche en lavabo, buro, living, keuken, wc 1e verdieping: 3 slaapkamers en badkamer

Inkomhal en WC

WC ruimte (± 3 m²): tegels + isolatie verwijderen en opnieuw plaatsen. Afwerking plafond. Inkomhal: plamuurwerk bijwerken.

Raam in bestaand huis en muurtje metsen

Het project dat ik heb is tweeledig: Enerzijds het maken van een raam in een bestaande muur. Het raam zal geleverd worden door de firma die de huidige ramen heeft geplaatst. Anderzijds moeten er 2 muren gemetst worden in gevelsteen. Een van 8,5m en een van 4m, beiden 3 meter hoog. Er is iemand aanwezig die de stenen en mortel kan aanleveren.

Renovatie

Vervangen van de voordeur en een grote raam door 2 kleinere ramen en aanpassen van deze voorgevel. Scheuren in deze gevel wegwerken. Repareren van een gescheurde en afgezakte hoekgevel.

Egaliseren chapevloer

Egaliseren van beschadigde chappevloer voor daarna laminaat te leggen.De opppervlakte van de woonkamer is ongeveer 50m².