Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Maaseik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Maaseik.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Maaseik of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Maaseik die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Maaseik:

Grondwaterput boren

Voor bewateren van planten en water voor dieren en zwembad,

Waterput boren en pompinstallatie plaatsen

Een waterput te laten slaan in mijn woning. Eventueel ook bijhorende pompinstallatie installeren. Het zou voorzien worden voor in het tuinhuisje. Dus voornamelijk sproeiwater voor het gazon en auto's te wassen. Moet niet naar binnen getrokken worden.

Put slaan buiten met pomp met filter plaatsen en omkasting maken

Put maken buiten met pomp en filter. Omkasting maken.

Put boren voor grondwater

Ik zit in de ruwbouw en wil zo snel mogelijk een waterput in mijn kelder gegraven hebben. Een buis van 110 mm is in de betonnen vloer ingestort. De kelderwanden zijn nog niet gemetseld.

Stormschade herstellen

Deur tuinhuis herstellen. Nieuw glas in. Rolluik in 1 open wand van carport herstellen. 1 Plaat bovenop de kleine serre herstellen.

Kelderverluchtingsrooster voorzien

Bij de renovatie is een dorpel geplaatst op het keldergat in de straat. Daardoor worden de twee keldertjes die verbonden zijn met een doorgang onvoldoende verlucht. Wij zouden een nieuw verluchtingsrooster willen dat in verbinding staat met het oude keldergat.

Put boren voor grondwater

Wil een put laten boren voor grondwaterwinning als aanvulling op regenwater voor tuin en wc.

Put boren en pomp installeren

Boren van een grondwaterbron ca. 10 m diep. Filterbuis 90 mm PVC, spleetwijdte o. 5 mm; lijmverbinging. Filter van 5-10 m-mv. Schoonpompen enontwikkelen van de bron. Leveren en aansluiten van een bovenwaterpomp met capaciteit 3 m3/u bij een opvoerhoogte van 30 m. Leveren en plaatsen van een timer die in het stopcontact kan woren gestoken en kan worden ingesteld op de draaitijden van de te leveren en te plaatsen Rainbird turbine sproeier (uitworp >= 10 m) op ca. 12 m van de pomp.

Put boren voor grondwater

Een grondwaterboring met pomp. Grondwater oppompen. Vergunningen zijn in behandeling.

Putboring uitvoeren voor de tuin

Een put boring laten uitvoeren om onze tuin te besproeien is ongeveer een 800 m².